goede kwaliteit in diverse breedtes, maar sommige schoenen hebben voor de (over-)gevoelige voet toch wel te ruwe stiksels of harde randen
Via webshop besteld. Alles prima verlopen. Vriendelijke en duidelijke teksten. Snelle levering.
geen alles is al gevraagd/gezegd
Goede service prima advies goede pasvorm Helaas had ik de slipper besteld waar ik op zwikte En het eerste paar al gedragen bij mij aankwam Daarna prima terug geef service gehad volgende keer hoop ik meer succes met de keuze die ik maak wat ik wel moeilijk vind is dat de hakhoogte niet kan inschatten via internet zou u die altijd willen vermelden !
Geachte mevrouw Verhagen, Hartelijk dank voor uw reactie. Het is inderdaad een goed idee om de hakhoogte te gaan vermelden. Helaas is de ruimte in onze catalogus te beperkt om alle informatie in te vermelden maar op onze website kunt bij de modellen meer informatie terug vinden. Mocht hier dan toch niet de informatie staan waar u naar zoekt dan mag u ons natuurlijk altijd even bellen op T. 072 - 57 179 79.
Elke gekochte schoen zit onmiddellijk als "gegoten"
2 paar schoenen geprobeerd, 1 paar zit heerlijk,maar heeft moeilijke voeten.Nu pas weer 2 paar besteld.En zijn prachtig.Maar ik heb een knobbel teen dus blijft het voor mijn moeilijk. Zie mijn schoenen deze week tegemoet.En hoop ook weer blij te zijn.
Leuk divers aanbod, schappelijke prijzen,en prettige materialen .
Zeer tevreden!!
Vorige jaar voor het eerst sandalen besteld en die passen heel goed. Later nog eens schoenen besteld enkel die pasten niet goed en die heb ik zo terug gestuurd. Dat was geen probleem.Ik ben nu van plan om een winkel te bezoeken!
Prima geregeld door Intersko.
Schoeisel vind ik duur, maar goed.
prima schoenen ik zou geen betere weten alleen wat prijzig
Ik heb sinds enige tijd spitsvoet en hamertenen. Daarvoor heb ik orthopedische schoenen gekregen. Echter het wandelen ging erg moeizaam. Op de sportschool ontdekte ik op de loopband dat ik met een stijging van meer dan 5% minder pijn op mijn tenen kreeg. Toen ben ik gaan googlen op schoenen met een andere of natuurlijke afwikkeling op de voeten en kwam uit bij Intersko. De Danska schoenen waren in de aanbieding. Deze heb ik gekozen om te proberen. Ze zijn prettig om te dragen en te lopen. Waarschijnlijk moet er nog iets verbeterd worden aan de breedte en de maat van de schoenen, maar ik ben zeer tevreden.
Prima kwaliteit vanschoenen en snelle levering
voor de eerste keer besteld, de schoenen werden snel bezorgd, ze zitten heerlijk!!
goede producten snelle levering makkelijk retourneren
Prima schoenen. Ze zitten en lopen perfect.
Zeer te vreden. Goede pasvorm. Zeker een 2e paar i. De toekomst
Goede pasvorm. Genoeg ruimte voor de tenen. Soepel en licht van gewicht.
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard