Ik ben heel blij met deze schoenen. Heb net helaas met nogal nieuwe schoenen een probleem. In overleg heb ik ze terug gestuurd. Ben nu heel benieuwd hoe dit opgelost gaat worden. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt
al jaren klant en naar volle tevredenheid, soms pas ik nog wel eens een paar schoenen in een andere winkel, [prijs] maar dan voel ik gelijk dat dat niet fijn is om met pijnlijke voeten door het leven te gaan. altijd fijn geholpen! vooral de laatste 2 keer.
Retour gaat zonder problemen
Pracht pantoffel maar de rand achter op de achillespees is pijnlijk
koop al jaren bij intersko heb geen andere schoenen meer zitten perfect
" aantrekken is lopen "
De schoenen lopen heerlijk, geen inloop periode. Lekker licht.
Ik vind het niet kunnen dat je terugzendingskosten moet betalen vanuit belgie, dan komen de schoenen op de duur veel te kostelijk uit en het weerhoudt me dikwijls te bestellen.
Geachte mevrouw Wouters, Om onze Belgische klanten tegemoet te komen hebben we ervoor gekozen om geen verzendkosten meer te berekenen bij het versturen van de bestellingen naar onze Belgische klanten. Dit scheelt voor u dan in ieder geval al €7,50.
Fijne schoenen, goede kwaliteit en goede ervaring met levering en/of retour.
Goede ervaringen!
Snelle bezorging, goede pasvorm
x
schoenen lopen goed,ik zou geen andere meer willen.
Zeer vriendelijk geholpen in Voorburg. Deze dame had alle aandacht bij ons drieën. Twee van ons kochten schoenen. Helaas geen breedte maten voor mijn moeder die steunkousen draagt.
ik vind de kwaliteit van de Regina schoenen hard achteruit gaan. Ze zijn er ook niet meer in leuke kleuren en de prijs wordt alleen maar hoger. Ik was altijd n grote fan van intersko schoenen maar dat is nu over. het is me te duur.
snelle levering zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon prefecte zachte schoenen heb ze graag aan lopen beter als mijn aan gepaste schoenen geweldig
Goede ervaring met Intersko, goede schoenen. Jammer van de prijs van de schoenen maar de kwaliteit is goed. Ze zitten gelijk goed, ik hoef ze niet echt in te lopen. De modellen mogen wel iets hipper.
Beste schoenen klantvriendelijk
Tot nu toe zijn mijn man en ik zeer tevreden over de schoenen.
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard