Heb jullie vandaag proberen te bellen maar er werd niet opgenomen.
Wilde iets ruilen en ben daarbij uitstekend geholpen. heb nog nooit sloffen gezien waarin mijn eigen inlegzolen zo goed pasten
Pasvorm is fantastisch, ipv orthopedische schoenen. Ik loop er fantastisch op
Supersnelle levering, leuke modellen, schoenen passen heel goed en lopen heerlijk.
mijn dichte schoenen koop ik al jaren bij intersko omdat het de enige schoenen zijn die mijn voeten verdragen (hallux valgus dus brede schoenen nodig zonder pijnlijke naden). ik ben blij dat er ook af en toe wat jeugdigere modellen bij zijn die leuk zijn om te zien, van mij mogen er daar meer van zijn.
Prima kwaliteit prijs en service.
de schoenen en de sokjes die ik heb besteld zijn uitstekend voorname de schoenen die zijn heel fijn om de hele dag op te lopen en geen zere voeten de tenen zitten ruim van voren en kunnen goed bewegen in de schoen ik raad iedereen deze schoenen aan gr.van diny leusink
Snelle en correcte levering en schoenen van goede kwaliteit.
Heel coulant. Vriendelijk
fijne retour met het op halen
ik ben echt tevreden over de schoen, de website en wijze van het betalen het verhaal hiernaast onderschrijf ik volledig
Elk model schoen heeft goede pasvorm.
Goede bediening bij ieder bezoek, ook al kopen we een keer niet.
Ik hed jammer nog niet de schoenen wie ik besteld hed wel een paar
Een mooi reclameboekje met mooie schoenen!! Ook goed van prijs, wat heel belangrijk is.
Ik werd vriendelijk te woord gestaan.En de schoenen zijn prima en vlot
Schoenen zitten heerlijk, maar na 6 weken dragen stukje leer los op bovenkant schoen. Naar winkel Deventer geweest en binnen 3 dgn een paar nieuwe schoenen thuis ontvangen. Compliment Anouk, voor de snelle en klantvriendelijke afhandeling, helemaal top !!
Goede service en een prettige retour dienst. Het duurt alleen vrij lang voor de bestelling in huis is.
Zeer tevreden.schoenen passen goed,en lopen heel lekker.
Mooie schoenen zitten goed ik heb drie jaar geleden zomer schoenen gekocht en zijn nog hoe en netjes
Bij het passen en rondlopen met mijn nieuwe Intersko sandalen was ik verrast over het comfort. Ik heb dan ook onmiddellijk een kennis van me hiervan op de hoogte gebracht. ik ben uiterst tevreden!
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard