Koop nooit meer schoenen ergens anders.
Ben al jaren klant en steeds enthousiast, heb maar één keer retour gezonden.
Omdat ik halux valgus heb kan ik moeilijk schoenen vinden . Bij intersko ben ik goed geslaagd.
Mijn Mirko laarsjes heb ik net een paar uur aan en ik wil ze niet meer kwijt!!!!
de prijs is aan de hoge kant. De schoenen zijn goed. De dozen zijn een ramp als je ze wilt blijven gebruiken!!!!
heerlijke schoenen. altijd snel in huis na bestelling. winkelpersoneel in heerhugowaard zeer vriendelijk en behulpzaam.
sinds ik de Intersko schoenen ontdekt heb zijn mijn voeten er een stuk beter aan toe!
myn ervaring is goed.
Mooi assortiment, snelle levering en af en toe leuke aanbiedingen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.
Gevarieerd aanbod, voor elk wat wils.
Prima schoenen, goede pasvorm.
Prima geholpen in de winkel...met advies etc. Snelle bezorging thuis
Goed geholpen aan de telefoon. Schoenen zijn kwalitatief heel hoogstaand. en de maat is voortreffelijk. Ik ben er heel blij mee.
Fijne schoenen en vlotte bezorging
prettige winkel - grote hulpvaardigheid
On- line bestelling
Zitten goed maar niet zo dat ik er de hele dag op kantoor lopen 's avonds zo moe in de voeten
Ik ben zeer tevreden over intersko op alle vlakken, dat ik niet altijd de goede schoen kan vinden, ligt niet aan intersko.
Hele fijn voetbad en makkelijk lopende schoenen. Kan ze iedereen aanbevelen, alleen de prijs is hoog, maar vind dit zelf wel waard. Heb sinds vorige week laarsjes in bestelling en over enkele wkn pas op voorraad. Nu is mijn vraag, kan hier de korting ook vanaf? Code ENQ182
Geachte mevrouw van Vught, Wanneer u via [email protected] nog even uw adresgegevens doorstuurt dan gaan we de code alsnog verrekenen voor u op uw openstaande reservering.
Ik ben blij dat ik intersko heb ontdekt. Ik heb nu mooie schoenen, goede breedte, wat steeds een probleem was. Nu kan ik kiezen, terwijl ik dat voorheen niet kon. Altijd dezelfde soort schoenen. Nu krijg ik complimentjes.
op vakantie de schoenen iedere dag aangehad en veel plezier van gehad
Ik durfde nooit schoenen via internet te bestellen. Mijn buurvrouw zei dat ik dat bij Intersko echt kom proberen. De schoenen waren binnen twee dagen bezorgd, ik trok ze aan en liep er zo op weg. Hoefde ze niet in te lopen. Heerlijk. En dat voor mij, die zulke zere voeten heb. De volgende keer ga ik weer naar Intersko toe.
Geachte mevrouw Varkenvisser, Fijn dat u het toch aan durfde om via internet een paar schoenen te bestellen. Wij wensen u nog veel loopplezier toe op uw nieuwe schoenen.
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard