Goede Dag Het is fantastisch schoenen bedrijf En zeeer vriendelijk personeel Zeeer behulpzaam Zeeer lekkere schoenen En fantastisch mooie schoenen Die koop je nergens zo zeeer goed Het is compleet TOP LIEVE GR THEA GIESKENS
Mijn voeten zijn eigenlijk te smal voor uw schoenen, daarom moet er een dikke sok in. Maak ook een model voor een slanke voet.
Geachte mevrouw Lyons, Nieuw deze winter hebben we van een aantal modellen ook modellen geschikt voor een smallere voet. Voor informatie kunt u even telefonisch contact met ons opnemen op T. 072 - 57 179 79.
Mooie en betrouwbare schoenenwebsite met een grote keuze aan comfort schoenen die niet alleen goed zijn voor je voeten maar ook “goed ogen” wat nog wel eens een probleem is bij gezondheidsschoenen.Ook snelle levering en goede feedback.
Maakt een goede indruk
Via een nicht heb ik jullie ontdekt. Ik ben erg blij alle schoenen die ik heb besteld. Ik heb wat dikkere voeten en de schoenen zitten goed.
We kopen alles via internet , en zijn zeer tevreden
Opgebeld voor advies en door medewerkster erg prettig geholpen. Kundige medewerkster en snelle verwerking en bezorging van de door mij gewenste schoenen
Een paar keer in de winkel geweest. Helaas zijn daar niet alle modellen te proberen; het bleek dat ik van te voren de modellen die ik wilde passen, naar de winkel had kunnen laten sturen. Ook via internet besteld; goede service dat schoenen gratis geretourneerd kunnen worden. Sommige schoenen vind ik mooi, maar te duur. De catalogus vind ik niet handig, dan zie ik schoenen die ik leuk vind, maar die uiteindelijk toch niet geschikt blijken voor mij. Op internet kan ik filteren op eigen inlegzolen, brede voet, hoge wreef (al kreeg ik hierbij ook modellen die niet aan de criteria voldeden, dit heb ik gemeld bij de klantenservice).
gemakkelijk omruilen als product niet bevalt
Schoenen zitten meteen goed. De levering is altijd snel als ze in voorraad zijn.
Goede en comfortabele schoen. Prettig om de schoenen eerst uit te kunnen proberen in huis.
Ik heb hele brede moeilijke en pijnlijke voeten en heb hele fijne warme schoenen bij jullie gevonden!
Ik zocht schoenen voor eigen inlegzolen en heb een paar gevonden dat goed past, maar toch een beetje slipt in de hiel. Een ander paar kon ik zonder probleem terug sturen. Dank.
Ik ga altijd naar de zaak in Houten. Word daar zeer prettig en goed van advies voorzien.
Mooie, comfortabele schoenen. Wel een beetje te duur voor mij. Als de prijzen wat lager zouden zijn, zou ik vaker bestellen. De memo agenda van 2018 bevalt prima, graag ontvang ik ook de memo agenda van 2019!
Mijn man heeft 2 paar schoenen bij u gekocht, en verbaast er zich over dat hij na lange tijd zulke heerlijke warme voeten heeft! De schoenen zijn niet warm gevoerd, dus waar het in zit weet ik ook niet. Hij geniet er in elk geval van!
Super snel geleverd. En liep erg gelijk een hele avonddienst op zonder problemen.
al jaren zeer goede ervaringen
Comfortable schoen en toch modieus
Zeer tevreden en zelfs een keer ter controle gebeld, omdat ik per ongeluk een afwijkende maat had besteld.
Ik werd uiterst vriendelijk ontvangen door een hartelijke medewerkster die vlug van begrip snel doorhad wat ik zocht. Het eerste en enige aangedragen paas was meteen goed en naar wens. IK kom daar zeker en vast weer terug.
Schoenen/ pantoffels passen perfect. Ze geven een voortreffelijke steun aan de voet.
Wordt zeer goed geholpen en ben blij met mijn schoenen
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard