Snelle levering en goede service
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Al een paar jaar klant ,nooit een probleem gehad. Laats een schoenen zak cadeau gehad heel handig en leuk. Sandaal gekocht met kurk ,maar zal de hele collectie wel willen kopen . Lopen heerlijk.veel keus,en kleuren. Modern en pasvorm mensen vragen vaak waar koop jij je schoenen. Zere voeten is vreselijk!
Geachte mevrouw Hegen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Schoenen zijn prima , goede pasvorm, en je kunt ook 1/2 maten bestellen
Comfortabel in meerder opzichten. Ruime keus, goede pasvorm zit er tussen, 14 dagen uitproberen in huis uiteraard. Achteraf betalen!
Prima schoenen en snel geleverd
Geweldige pasvorm
Alle schoenen die ik bij Intersko heb gekocht, kan ik gelijk aandoen en ik krijg geen blaren meer!
Geachte mevrouw Sijstermans-Cox, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb om te beginnen eerst voor mijn man open en dichte sloffen gekocht. Doordat dit heel goed beviel heb ik daarna schoenen gekocht die met klittenband verstelbaar zijn. Hij is n.l. invalide en zijn ze gemakkelijk aan te trekken. Voor mezelf heb ik nu schoenen besteld met smalle leest.
Mooi en praktisch
Passen goed en het is fijn om er twee weken in huis op te lopen voordat men besluit ze te kopen. Heb nu het zesde paar en ben zeer tevreden.
wat ben ik tevreden !!!! Ik heb een hele smalle voet maar heb een probleem met mijn tenen, alsook ervaar ik een supergevoeligheid van de voetzool. Hoe blij was ik bij het vinden van de juiste schoen bij jullie !!! ...er was maar één model voor mij geschikt : ik kon de kleur kiezen. Omwille van die smalle voet leg ik 2 extra zooltjes bij in én mijn steunzool. En zo is het prima gegaan voor heel de winter. Ik hoop dat ik ook een small zomermodel mag vinden; na de Corona-crisis hoop ik de grens over te mogen om te komen passen. In mijn geval heeft het geen zin om via de cataloog te bestellen.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. En zodra de Corona-virus weer achter de rug is zien wij u graag weer terug in de winkel. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Prima pasvorm, stevige klittenbandsluiting, en prima kwaliteit herensandalen.
Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb laatst het model "ZOLA" in wit aangekocht; het is hetzelfde model als "QUEEN"; die ik in wit en mintgroen aangekocht heb. Over deze modellen kan ik alleen maar zeer tevreden zijn en het is als lopen op wolken in de juiste pasvorm! DIT MODEL MOET IN DE COLLECTIE BLIJVEN!!!!! 10+++++ IK BEN ZEER TEVREDEN MET INTERSKO ALS MIJN SCHOENENWINKEL!!!!! BEDANKT INTERSKO!!!!!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het model Zola is inderdaad een variant op het model Queen die u al eerder heeft gehad. Helaas kunnen wij u niet beloven of dit model in de collectie blijft. Maar wij wensen u er veel plezier van. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb de schoenen teruggestuurd en netjes het geld terugontvangen.
Geachte mevrouw de Hoog, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Na het lezen van 1 reclame naar Deventer gegaan. Waren in de buurt. Fijne winterschoen gekocht en laatst uit het boekje zomersandalen bestelt. Ging ook prima. Zelfs mijn man gaat nu ook bestellen.
Prima ervaring met deze winkel, er wordt snel en goed geleverd, de kwaliteit is goed en telefoontjes worden ook netjes afgehandeld.
De schoenen die ik besteld had waren te breed. Per telefoon goed advies gehad waar ik op moest letten en welke schoenen beter zouden zijn. Het ophalen van de eerste paar schoenen en het bezorgen van het volgende paar verliep heel soepel. Het tweede paar schoenen was perfect. Mooie kwaliteit en fijn loopcomfort.
Geachte mevrouw van der Luit, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We wensen u veel (loop)plezier toe met uw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Fijne schoenen, snelle levering. Enigste puntje is dat er belachelijk korte veters in schoenen zaten waardoor ik met moeite strik kon maken.
Geachte mevrouw Karsdorp-Hooijmans, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Probleem met de veters is bekend van sommige modellen. Maar wanneer u andere veters zou willen ontvangen kunt u ons altijd even bellen, zodat we kunnen kijken of we misschien een alternatief voor u hebben. Met vriendelijke groet, het Intersko team
De pasvorm is uitstekend en de kwaliteit is zelfs uitmuntend. De schoen blijven mooi zonder veel onderhoud. Je eigen zolen gaan er prima in. Helaas 1 maar : de prijs, maar daar staat tegenover dat je er jaren mee doet.
Via DHL duidelijk waarneer ze komen
Geachte mevrouw de Jong, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Snel fijne schoenen in huis
Mijn man gebruikt inlegzolen en heeft grote, brede voeten (maat 47). De schoenen die we voor hem bestellen zitten altijd goed. Ze zijn de prijs wel waard!
Geachte mevrouw Groenenboom, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Goede schoenen van mooi leer maar wel hoger prijssegment
Geweldige schoenen, comfortabel en ook nog eens in leuke kleuren en modellen. En voor mij is het bijzonder veel keuze te hebben in mijn schoenmaat 43, dat is vaak een probleem. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon! Helaas is de bezorging via huidige koerier niet ideaal voor mij. Als ik niet thuis ben moet ik ver reizen om mijn pakje op te halen, omdat alle servicepunten van deze firma in mijn regio weg zijn. Zou graag bezorging via Post.nl hebben.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het probleem van de levering van DHL is bij ons bekend. Hier kunnen wij helaas op dit moment niets aan doen. Wij hopen dat dit probleem opgelost gaat worden maar wanneer dat is nog niet bekend. Met vriendelijke groet, het Intersko team
na jaren orthopedische schoenen loop ik beter in de schoenen van intersko ! Een keuze voor het leven.
Geachte mevrouw, meneer Kingma Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard