De service is altijd prima. Snelle levering, indien op voorraad. Comfortabele schoenen.
duidelijke folder en bij een tel. vraag een goed antwoord. verzending prima verzorgd
ben heel tevreden met mijn schoenen van Uw bedrijf. heb geen zere voeten meer als ik de hele dag heb gewerkt in de zorg. daarbij loop ik veel.
Tot nu toe enorm geboft met de aankopen, zelfs als die niet meer op de site of boekje stonden. De verborgen hoekjes in jullie magazijn zijn voor mij een uitkomst!
De schoenen winkels en bediening zijn dik in orde, maar wel aan de prijs helaas...
Mijn ervaring met deze schoen is dat ik geen hoge wreef heb waardoor bovenin er teveel ruimte ontstaat en de schoen groot uitvalt. Ik heb daarom bij een paar zomerschoenen de elastiek laten verwijderen en een extra zooltje onder de voorvoet gelegd om de schoen toch te kunnen dragen met vooral warm weer omdat ik mijn steunzolen erin wil dragen. Verder hele fijne schoenen en fijn dat er steunzolen in kunnen. Ik moet ook 1 schoenmaat kleiner nemen als de maat van mijn steunzolen omdat ik dan aan de hak teveel ruimte overhoud. Dit is eigenlijk niet de bedoeling om een schoen zo te moeten dragen maar ik heb niets beters kunnen vinden, en betaalbaar.
prima service en fijne, goede schoenen
Het was de eerste keer voor mij ,ik ben prima geholpen. Ze namen goed de tijd voor me Super in een woord.
Heb eindelijk de juiste schoenen gevonden bij uw firma,liep al maanden moeilijk,uiteindelijk bleek ik op de verkeerde schoenen te lopen,via een kennis kwam ik bij u uit,nogmaals,prima schoenen en ben helemaal tevreden!!!!
Goede service , prima schoenen, en op tijd geleverd. Stevige prijs!!
Heb de binnenschoen besteld voor mijn man via internet. De volgende dag had ik mijn bestelling al ontvangen. Je hoeft niet vooruit te betalen. de service is enorm goed. Dus intersko is volledig betrouwbaar.
De schoenen passen perfect en de service , meest via e mail, is perfect. Svp geen reclame per email.
Aanbeveling is 50-50%. Was eerst erg enthousiast. Retourneren/ruilen ging vervolgens moeizaam en er is ook verkeerde info verstrekt. Toen ik daar, nogmaals, over moest bellen volgde helaas geen excuses. Daarom de wat lagere score op klantvriendelijkheid en service. Hopelijk verloopt alles met mijn volgende bestelling (de bruine Astra's, het wachten is tot deze weer op voorraad zijn) voorspoediger. Ik zou het bv. waarderen als de 5 eur korting als dank voor deze klantwaardering hierop verrekend kan worden!!!
Ben zeer tevreden met de schoenen van Intersko. Je kunt ze direct aan, zonder dat je ze in moet lopen.
De eerste keer dat we schoenen kochten bij intersko in Houten, zat de verkoopster ongeïnteresseerd naar buiten te kijken. En kon geen advies geven. De tweede keer kocht ik wat via internet en ook voor onze dochter, maar we kwamen niet in aanmerking voor een beloning van tien euro. Inmiddels al een paar keer wat gekocht, maar geen tien euro. Uiteraard zit ik niet te wachten op een vijf euro korting, maar de klantvriendelijkheid is minimaal.
Geachte mevrouw Jansen, Vervelend dat u geen prettige ervaring heeft gehad met Intersko. Maar na controleren van uw gegevens heeft u al wel eens een korting bij ons gehad op uw eerste aankoop bij Intersko. En opdat die dan wordt herkend door het systeem komt u helaas niet in aanmerking voor nog zo'n korting. Op uw laatste bestelling die u bij ons hebt gedaan is wel de korting van €5,- verrekend.
Snel.
Fijne ervaring met jullie schoen,jammer dat ze tocg wel flink in prijs zijn,maar daar kunnen jullie niets aan doen,ik loop er heerlijk op.
de schoenen voelen soepel aan. inderdaad genoeg ruimte, zeker voor de tenen.
Erg behulpzaam bij het zoeken van een paar uit de zomercollectie (het is nu nov.), die ik nog graag zou willen. Helaas was het paar al door iemand anders gereserveerd. Ik zal in het voorjaar zeker het bewuste paar aanschaffen als het weer in de collectie is.
De schoenen zijn gweldig voor mensen met brede/hoge voet en ook voor suikerteentjes.
Fijn dat ik schoenen kan bestellen en gemakkelijk weer terug kan sturen. Jammer dat er niet meer winkels zijn waar je ze gewoon kan passen.
Kwaliteitsschoenen! Bij telefonisch contact prima adviezen.
Vroeger (voor Intersko) steeds problematisch om goede schoenen te vinden die perfect passen en geen pijnlijke voeten en kwetsuren veroorzaken gedurende eerste weken. Nu vanaf dag 1 geen problemen.
Vrijdag besteld zaterdag ontvangen om 3 uur aangetrokken en om 24 uur uitgedaan kon ze in bed niet aanhouden lopen heerlijkjammer dat er geen klein potje onderhoud bij zit dat zou helemaal super zijn
Industriestraat 4
1704AA Heerhugowaard