Prima ervaring

Prima ervaring met deze winkel, er wordt snel en goed geleverd, de kwaliteit is goed en telefoontjes worden ook netjes afgehandeld.

Telefonisch goed advies gehad.

De schoenen die ik besteld had waren te breed. Per telefoon goed advies gehad waar ik op moest letten en welke schoenen beter zouden zijn. Het ophalen van de eerste paar schoenen en het bezorgen van het volgende paar verliep heel soepel. Het tweede paar schoenen was perfect. Mooie kwaliteit en fijn loopcomfort.

Prima schoenen, snelle levering

Fijne schoenen, snelle levering. Enigste puntje is dat er belachelijk korte veters in schoenen zaten waardoor ik met moeite strik kon maken.

Formidabele schoenen en zeer makkelijk te bestellen

De pasvorm is uitstekend en de kwaliteit is zelfs uitmuntend. De schoen blijven mooi zonder veel onderhoud. Je eigen zolen gaan er prima in. Helaas 1 maar : de prijs, maar daar staat tegenover dat je er jaren mee doet.

Alles op tijd

Via DHL duidelijk waarneer ze komen

Zoals altijd TOP

Snel fijne schoenen in huis

Helemaal goed!

Mijn man gebruikt inlegzolen en heeft grote, brede voeten (maat 47). De schoenen die we voor hem bestellen zitten altijd goed. Ze zijn de prijs wel waard!

Snelle levering

Goede schoenen van mooi leer maar wel hoger prijssegment

Geweldige schoenen

Geweldige schoenen, comfortabel en ook nog eens in leuke kleuren en modellen. En voor mij is het bijzonder veel keuze te hebben in mijn schoenmaat 43, dat is vaak een probleem. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon! Helaas is de bezorging via huidige koerier niet ideaal voor mij. Als ik niet thuis ben moet ik ver reizen om mijn pakje op te halen, omdat alle servicepunten van deze firma in mijn regio weg zijn. Zou graag bezorging via Post.nl hebben.

geweldige schoenen

na jaren orthopedische schoenen loop ik beter in de schoenen van intersko ! Een keuze voor het leven.

Alle schoenen die ik bij Intersko gekocht heb draag ik met veel plezier

Ik heb heel goede ervaringen met intersko en zal altijd aan vrienden en kennissen mijn ervaringen doorgeven

Super schoenen!

Ik kan niet meer zonder. Hele fijne en toch leuke schoenen voor moeilijke voeten.

Goede schoenen voor probleem voeten...

Tevreden klant

Perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit!

Ik heb in het verleden wel concessies gedaan m.b.t. schoenen. Toch had ik vaak branderige voeten met een zweetlucht. Al 18 jaar koop ik nu schoenen bij Intersko en heb van beide nooit meer last gehad. Van die zweetlucht mijn omgeving ook al 18 jaar niet meer.

Gelukkig eens heerlijke schoenen gekocht die lekker zitten

Ben zo blij met deze schoenen en er nu al verschillende,heb heel moeilijke voeten en dan ook nog mijn steunkousen erbij aan ..kan het iedereen aanraden

Fijne pantoffels snel geleverd

Heerlijke lamsvacht pantoffels, sluiten goed met klittenband. Wel 1 maat groter gekocht omdat ik mijn zooltjes er in draag.

Fijne schoenen geen pijnklachten meer

Goed model en ziet er ook nog leuk uit

sinds in Intersko ken , kan ik schoenen langer uitproberen

sinds ik Intersko ken, kan ik mijn schoenen makkelijker kopen omdat ik de kans krijg om ze enige tijd te proberen. nu staan er geen niet gedragen schoenen meer in de kast. een uitkomst voor mij. ik vertel het aan iedereen die het horen wil. de modellen vind ik ook heel mooi. geen "aangepaste" schoenen meer.

Super snel, perfecte pasvorm

Voor mijn voeten goeie pasvorm, ruime keuze, en een snelle levering, voor medewerkers van Intersko een dikke duim, top allemaal!

veel keus en snelle levering !

positief, werkt ook goed met de door mij gebruikte orthopedische inlegzolen

Prima schoenen

Loop al jaren op intersko schoenen met veel plezier

Prima concept

Ik heb moeilijke voeten qua vorm. Eigenlijk kan ik alleen jullie zachte dansko schoenen dragen. Latino Elk bijv. Ik ga vaak even kijken in de winkel in Voorburg. Soms bestel ik een paar per internet als ik weet dat de schoenen goed zitten. In de winkel word ik altijd vriendelijk geholpen , ook als ik weer voor de zoveelste keer met niets de deur uitga.

Fijne brede schoenen

Ik heb altijd veel moeite goede schoenen te vinden. Heb maat 36, brede voet en hoge wreef. Bij Intersko slaag ik !

loopt goed

door de goede stevige hakken kan ik op ladysko goed lopen. De eigen inlegzolen kunnen er ook op normale breedte in.

Prettig en behulpzaam winkelen

In de winkel wordt je prettig en vakkundig geholpen en neemt men de tijd voor je ondanks de drukte

Industriestraat 4

1704AA Heerhugowaard