Ben zeer tevreden. Snelle en uitstekende service. Ook zeer vriendelijk geholpen per tel.
Geachte mevrouw Kaasenbrood-Riel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Goede ontvangst van de geleverde schoenen volgens planning. Ook het telefonische contact met één van de medewerksters, toen ik een vraag had over de schoenen was prettig. Kortom, intersko kan ik aanbevelen.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
heb altijd moeilijke voeten gehad. Inmiddels draag ik ook steunzolen . Dat geeft weer problemen met schoenen. Totdat ik Intersko schoenen ontdekte. Wat een verademing breedte hoogte alles valt er te kiezen. Ze zitten heerlijk aan de voeten zelfs na een dag erop lopen geen centje pijn Ik weet het zeker intersko schoenen zijn vanaf nu mijn schoenen
Geachte mevrouw Lentjes, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u eindelijk schoenen heeft gevonden die helemaal naar wens zijn. We wensen u nog plezier toe met uw Intersko schoenen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Het gesprek per telefoon verliep prima en schoenen komen zeer snel en de verpakking was ook optimaal. Ga zo door...…..
Geachte mevrouw Koetsier, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Het bestelde werd snel geleverd en de schoenen zitten heerlijk. Ik kon ze meteen al een hele dag aanhebben. Met schoenen van andere merken lukt dat over het algemeen niet.
Voor het eerst klant en slippers besteld. Deze zitten zoals aangegeven. Goed voetbed en heel licht materiaal. Telefonisch contact gehad over korting van 15 euro die nog niet verrekend was. Werd meteen aangepast. Was niet op voorraad maar binnen afgesproken tijd geleverd.
Geachte meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Geen vijf sterren omdat mijn vorige schoenen nogal hard waren. Het leer was niet zo soepel .
Fijne, comfortabele schoenen.
Geachte mevrouw Brinkhuis, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Mooie schoenen besteld, door moeilijke voeten niet gehouden. Eén telefoontje en de schoenen werden weer snel en kostenloos op het huisadres afgehaald. Klasse
Prima spullen, vlot geleverd.
Echter op mijn voetknobel (Valgus) drukt de schoen nog steeds, omdat daar bij de schoen stikdraden overheen lopen. Bij de tenen zit de schoen echt wijd, hierdoor had ik een kleinere maat nodig als normaal.
Geachte mevrouw Fernhout, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Vlotte levering. Prima pasvorm. Lopen heerlijk.
Geachte mevrouw, meneer Kruize Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Voorvoet véél te breed, schoen geeft geen steun. Jammer dat er voor smalle voeten slechts keuze is uit 2 paar schoenen, waarvan er 1 zowieso al afviel. Als je smalle, doorgezakte voeten hebt, heb je een echt probleem. Er zijn nauwelijks schoenen voor te krijgen, heb je eindelijk een paar gevonden dan is kans klein dat ze ook lekker zitten. Met allerlei pijnklachten als gevolg. Schoenen worden gratis weer opgehaald: prima service wat dat betreft!
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Intersko is juist gespecialiseerd in schoenen met een brede leest. Wanneer klanten zoals u dan een smalle voet hebben dan gaat dat bij ons helaas niet lukken. Nu hebben wij in ons assortiment wel diverse modellen die geschikt zijn voor een smallere voet maar deze modellen kunnen ook voor een smallere voet nog te breed zijn. Wanneer u toch nog meer informatie over onze schoenen zou willen hebben dan mag u ons ook altijd even bellen op T. 072 - 57 179 79. Met vriendelijke groet, het Intersko team
wij lopen hier al jaren in de bakkerij op Dansko's , zoals wij ze noemen, goede zolen en voetbed en geen knellende schoenen die je half in de nacht al uit zou willen gooien, als je ziet dat wij hier om 23.00 uur beginnen en doorgaan tot een uur of negen, tien, zonder zere voeten , dan kun je zeggen dat je schoenen hebt uit duizend en èèn sprookje.
Geachte mevrouw, meneer Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat onze schoenen zo goed bevallen in de bakkerij. Wij wensen u nog veel werkplezier toe op onze comfortabele Dansko's. Met vriendelijke groet, het Intersko team
besteld, geen ervaring met Intersko, spannend maar super tevreden. aan te bevelen.
Geachte mevrouw Otto, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Na lang zoeken toch een keer besteld bij Intersko en meteen een schot in de roos. Schoenen die passen aan brede voeten en met ruimte voor allerlei uitstulpingen.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden over onze schoenen bent. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb pantoffels en slippers gekocht die prima zitten en lopen. Netjes thuis bezorgd en met zorg ingepakt
De schoenen die ik gekozen heb zitten heerlijk; geldt niet voor alle schoenen, heb namelijk een knok en wanneer ik schoenen heb met een naad daar, voel ik aanvankelijk niets, maar na een paar uur begint de pijn; deze schoenen koop IK dus niet,maar een ander zal dat probleem niet hebben
fijn dat er voor ieder wat wils is . goede adviezen en fijn dat erveel keus is in grotere maten voor zowel smalle als brede voeten.
Geachte mevrouw Duinker, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ben tevreden over de schoenen die ik al heb
heb de schoenen aan en zitten en lopen lekker
Geachte mevrouw Schilderink, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
drukken nergens, zitten geweldig
de schoenen waren niet goed direkt opgehaald en nieuwe besteld
Geachte mevrouw Smets-Gielen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Vlotte afwerking !
Geachte mevrouw, meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Bestel al jaren mijn schoenen en die voor mijn man bij jullie. Niet goedkoop maar heb er lang plezier van. Jammer dat er in de folder niet bijstaat welke schoenen groot uitvallen, dan kun je een maat kleiner bestellen in plaats van terug te moeten sturen.
Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Door de beperkte ruimte in de folder is het helaas niet mogelijk om alle informatie die we over de schoenmodellen hebben daarin te vermelden. Maar mocht u toch meer informatie willen over een bepaald model dan kunt u ons ook altijd even bellen op T. 072 - 57 179 79. Onze collega's helpen u dan graag verder. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard