Slecht

Woensdag besteld, artikel in voorraad en de dag erna nog geen verzendmededeling. Wel direct een tevredenheidsonderzoek, bovendien belde mijn man kort daarna naar de klantenservice voor een vraag over herenschoenen, antwoordapparaat ingesproken en 24 uur later nog niet teruggebeld.

ik ben zeer tevreden

goede schoenen met ruimte voor de tenen ik slaag alleen bij intersko voor schoenen in mijn maat en breedte. vriendelijke telefoniste's en de bezorging is ook prima.

Ik heb geen klachten alles verloopt soepel. Achteraf betalen is ook fijn.

vriendelijke service en goede kwaliteit schoenen

Erg goed geholpen, snelle reacties en levering, goede kwaliteit van schoenen mooi kwalitatief.

Geen ervaring dat duurt nog wel even.

Mooie schoenen voor voeten met een aandachtpuntje

Gedegen goede schoenen voor ieder wat wils

Goede service. Mooie collectie

Ik ben erg tevreden met de schoenen die ik heb besteld.

Er wordt altijd alle tijd voor je genomen

Als je hier komt dan kan het wel eens gebeuren dat je even moet wachten voordat je geholpen wordt, maar als je dat geholpen word dan is ook alle tijd voor mij. Fijne mensen die je helpen, niks opdringen en als het niet lukt is het ook goed, want ze weten dat ik dan toch wel terugkom

Lopen zonder pijn

Sinds ik deze schoenen koop wil ik geen andere meer. Zomer en winterschoenen.

Schoenen zeer geschikt voor probleemvoeten.

Was aanvankelijk beetje sceptisch. Zoveel online shops die veel beloven, maar .... De schoenen passen uitstekend voor brede voeten en zeker voor hallux valgus. Ze tailleren een half maatje groter, mar de website meldt dit ook. Maat 37 = 4 1/5 Engelse maat. En normaal is dit 4. Je weet wat je koopt. Nog beter indien er halve maten zouden zijn.

Vriendelijk

Ik werd telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan. De bestelling kwam binnen de opgegeven termijn.

De schoenen vallen goed licht en en ruim

Ik bestel al enkele jaren mijn schoenen bij Intersko, je kan de zolen vervangen, comfortabele schoen steeds mooiere modellen. heerlijk ruimzittend.

Fijne comfortabele schoenen

Fijn lopende schoenen die ook nog goed zitten met mijn moeilijke voeten !!

prachtige kwaliteit

Snelle bezorging Duidelijke voorwaarden

Mooie goede schoenen

Ik heb heel moeilijke voeten. Dus schoenen 2x terug moeten sturen. Goed advies gekregen wat ik eventueel voor model kon kiezen.

Producten van kwaliteit en een fantastische klantenservice!

Ik ben klant sinds 2012 en ik heb bijna elk jaar schoenen gekocht van Intersko! Ik ben altijd blij mee met de klantenservice en de kwaliteit van de schoenen. Echt duurzaam en zeer geschikt voor moeilijke voeten.

snel

Snelle levering en goede retourservice

Altijd mooi en GOED

Maat ALTIJD goed en beveel jullie overal aan

Na jarenlang ervaring nog steeds niks negatiefs

Goede service prima schoenen, niets negatiefs

Goede schoenen met de juiste pasvorm

Goede ervaring, wanneer je belt, wordt je goed geholpen. Jammer dat ik geen nieuw wachtwoord kon maken, wel 3 x geprobeerd maar lukte niet

Een prima zaak!

Ik heb nu eigenlijk alleen maar schoenen van Intersko. En die bevallen goed. En heel veel keus in schoenen waar de steunzolen prima in passen. Heb namelijk moeilijke en vaak pijnlijke voeten vanwege reuma. Jammer is dat de dichtstbijzijnde winkel helemaal in Deventer zit, ca 100 km.

Prettige site en supersnelle levering

Bijzonder prettige ervaring. Kom hier zeker nog eens terug

Mijn man en ik vinden de schoenen geweldig, Fijne pasvorm en licht..

Klant vriendelijk en comfortabele schoenen

Bij het telefonisch contact werd ik heel vriendelijk en kundig geholpen. De gestuurde schoenen waren goed verpakt. De kwaliteit schoenen voldoet aan mijn verwachtingen. Dat wil zeggen, soepele schoen met voldoende voet ruimte. En mogelijkheid om een hak zooltje onder het inleg zooltje te doen.

Heerlijke schoenen voor mijn overdwarse teen

Ben zeer tevreden. Snelle en uitstekende service. Ook zeer vriendelijk geholpen per tel.

Industriestraat 4

1704AA Heerhugowaard