Mooie schoenen met een goede pasvorm voor brede voeten. Wel stevig aan de prijs, maar mijn aankoop was in de aanbieding dat scheelt enorm.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat goed om te horen dat de schoenen mooi zijn en een goede pasvorm hebben voor uw brede voeten. We begrijpen dat de prijs een overweging kan zijn, des te fijner dat u van een aanbieding heeft kunnen profiteren. Wij wensen u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Heb nu meerdere Helvesko schoenen gekocht en ze lopen allemaal heel fijn. Een aanrader!!
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de schoenen zo geweldig zitten en dat u inmiddels meerdere Helvesko schoenen naar tevredenheid draagt. Daar Dank u wel voor uw aanbeveling, dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Via de Website kun je eenvoudig bestellen. Alleen de korting vermeld in folder/catalogus is niet altijd verwerkt. Dat is jammer. Zo ook bij de laatste bestelling voor mijn moeder. De zandalen hebben we helaas gekocht zonder de korting.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de korting uit de folder/catalogus niet is toegepast op de sandalen voor uw moeder. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit teleurstellend is. Onze excuses voor het ongemak. We kijken dit graag voor u na en zorgen ervoor dat u alsnog de juiste korting ontvangt. Onze collega's van de klantenservice zullen u er nog een mail over toesturen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb zeer gevoelige voeten en deze schoenen knellen nergens dus perfect.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed passen en nergens knellen. Zeker bij gevoelige voeten is dat erg belangrijk. Wij wensen u veel comfort en draagplezier toe! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Veel keuze uit schoenen voor de diverse soorten voeten, smal of breed, met of zonder veters en rits, goede kwaliteit. In de folder staat de informatie duidelijk vermeld bij elke afbeelding. De meeste schoenen zijn niet goedkoop maar kwaliteit heeft nou eenmaal een prijs en soms heb je ook de mazzel dat er nog een korting van toepassing is.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve reactie! Wat fijn om te horen dat u onze collectie als passend ervaart, ook voor moeilijke voeten, en dat u de variatie en duidelijke informatie in de folder waardeert. Wij doen ons best om voor iedereen een geschikte schoen te kunnen aanbieden. Dank u wel voor uw vertrouwen en uw mooie woorden! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Helaas pasten de schoenen niet goed. Zal binnenkort andere bestellen, merk Dansk. Deze hebben voor mij een betere pasvorm. Retourzending een probleem: - Eerste keer teruggestuurd omdat er geen retourformulier was. Klopt. Deze zat zoals voorgeschreven in de doos. - Tweede keer, was dat geen probleem, maar kreeg ik het pakket na 4 dagen weer thuis bezorgd. - Derde keer en hopelijk laatste keer moet het goed gaan.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat de retourzending niet soepel is verlopen en dat u hier meerdere keren moeite voor heeft moeten doen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Fijn om te horen dat u een alternatief heeft gevonden dat beter bij u past. We hopen dat uw retourzending inmiddels goed wordt afgehandeld. Mocht dit toch nog niet het geval zijn, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij hier een klacht over kunnen indienen bij DHL. Dank u wel voor uw geduld en feedback. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb dit jaar al 3 paar schoenen gekocht die zeer goed bevallen.De pasvorm is goed waardoor ik geen pijnlijke voeten meer heb.voor het volgende paar schoenen gaat mijn voorkeur uit naar intersko.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de pasvorm en het comfort van onze schoenen, en dat u geen last meer heeft van pijnlijke voeten. Geweldig dat u al meerdere paren heeft gevonden die goed bevallen! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik loop al jaren op schoenen van Intersko. Ze zijn duur maar gaan heel lang mee. De kwaliteit is zeer goed en de service ook. Schoenen kunnen geretourneerd worden met de ophaaldienst van DHL.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al jarenlang tevreden bent met onze schoenen en de kwaliteit en service zo waardeert. We begrijpen dat het een investering is, en des te prettiger dat u ervaart dat ze lang meegaan. Ook goed om te horen dat de retourservice met DHL naar wens verloopt. Dank u wel voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Kan nu weer pijnvrij lopen
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u weer pijnvrij kunt lopen. Dat is voor ons het allermooiste resultaat. Wij wensen u veel comfort en draagplezier toe! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Vanwege zeer pijnlijke voeten heb ik extra brede schoenen gekocht. Ze zijn prachtig. Alleen is de lengtemaat ook ruim. Die had een centimeter korter gekund. Verder heel mooi gemaakt, blij mee.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de schoenen en dat ze goed aansluiten bij uw behoefte aan extra breedte. Wij wensen u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Goede pasvorm, snel in huis.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de schoenen goed passen en dat u ze snel in huis had. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik heb laatst schoenen besteld die helaas te groot waren maar dit keer ook een beetje tegenvielen, geheel mijn mening een ander had ze misschien wel mooi gevonden. Het retour proces liep gemakkrlijk en dat vind ik heel fijn, dankjewel!!!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat de schoenen deze keer niet helemaal naar wens waren, maar fijn dat u het retourproces als gemakkelijk heeft ervaren en tevreden bent over het contact. Wij vinden het belangrijk dat alles soepel en prettig verloopt, ook als een product niet bevalt. Dank u wel voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Alleen positief
Je kunt hier gerust schoenen bestellen, niet goed, direct je geld weer terug.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u eindelijk comfortabele schoenen heeft gevonden en dat u tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk dat u met een gerust gevoel kunt bestellen, en staan altijd klaar om het netjes op te lossen als iets toch niet naar wens is. Met vriendelijke groet, het Intersko team
De schoenen die ik gekocht heb bij Intersko lopen en passen mij geweldig, Ik koop deze altijd online en heb nog nooit een paar, vanwege niet naar wens of zo iets hoeven te retouneren. Hoewel ik kritisch ben wat schoenen aangaat, ben ik altijd zeer tevreden met mijn aankoop bij Intresko. Ook de telefonische service is altijd zeer prettig en behulpzaam is mijn ervaring.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de schoenen u altijd zo goed passen en bevallen, en dat u keer op keer tevreden bent over uw aankopen. Ook uw complimenten over onze telefonische service stellen wij zeer op prijs. Ondanks dat u kritisch bent heeft u nog nooit een paar hoeven retourneren. Dat zien wij als een groot compliment. Wij danken u voor uw vertrouwen in Intersko en wensen u nog veel comfortabel draagplezier. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik had schoenen besteld, ze kwamen prima optijd. Jammer dat ik ze moest terug sturen mijn pedicure zooltjes pasten niet.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de levering naar wens en op tijd was. Jammer dat de schoenen uiteindelijk niet geschikt bleken in combinatie met uw pedicure zooltjes, dat begrijpen wij goed. Mocht u in de toekomst advies willen over modellen die beter geschikt zijn voor eigen inlegzolen, dan denken wij graag met u mee. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Schoenen zijn redelijk naar wens. Een tip en een minpunt is, de ritssluiting zit aan de buitenkant van de schoen, dit moet zijn aan de binnenkant. Deze Schoenen zijn gemaakt voor linkshandigen, is mijn idee. Ik heb de Schoenen toch maar behouden, misschien wen ik er aan. Ik koop dus de andere kleur niet. Mvg.Donald Merckx
Beste meneer, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles verder naar wens is en dat ook de bezorging goed is verlopen. Wij begrijpen uw opmerking over de ritssluiting en dat dit voor u even wennen is. Dat is uiteraard persoonlijk en kan per gebruiker anders worden ervaren. Jammer om te horen dat dit u ervan weerhoudt om nog een paar in een andere kleur aan te schaffen. Wij nemen uw tip zeker mee in onze evaluatie. Wij wensen u alsnog veel draagplezier en hopen dat u er inderdaad aan zult wennen. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Schoenen gezocht die zacht en flexibel zijn en ruim bij de tenen. Vooral voor pijnlijke warme dagen. Dat zijn deze schoenen. Ze zijn wel te ruim voor mijn voeten. Jammer dat er geen halve maten zijn. Extra zool erbij en dikke sokken nodig.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat de schoenen goed aansluiten bij uw wensen en verlichting bieden op warme en pijnlijke dagen. Dat is natuurlijk het belangrijkste. Wij begrijpen dat het jammer is dat de schoenen voor u net iets te ruim vallen en dat er geen halve maten beschikbaar zijn. In veel gevallen kunnen inlegzolen of dikkere sokken inderdaad helpen om een verschil tot ongeveer een halve maat op te vangen, maar we begrijpen dat dit niet altijd de ideale oplossing is. Wij nemen uw opmerking over de pasvorm en het ontbreken van halve maten zeker mee. Mocht u in de toekomst advies willen over een beter passende maat of model, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Comfortabele schoenenen omdat ze breed zijn. Ze zijn niet charmant maar op mijn leeftijd 70, ga ik voor comfort
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling en eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u het comfort en de pasvorm waardeert. Wij begrijpen dat uitstraling en comfort soms lastig te combineren zijn, maar het belangrijkste is natuurlijk dat u prettig kunt lopen. Wij nemen uw opmerking over het uiterlijk zeker mee. Mocht u in de toekomst op zoek zijn naar een model dat zowel comfortabel als iets eleganter is, dan denken wij graag met u mee. Wij wensen u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik ben zeer tevreden: materiaal en het model zijn prima.
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat de schoenen helemaal naar wens zijn! Bedankt voor uw mooie woorden over het materiaal en het model. Wij wensen u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Nog niets ontvangen. Na een week gebeld, bestelling bleek uit een ander filiaal te moeten komen. Nu een week verder niets gehoord of ontvangen. Eerlijkheid gebiedt te vertellen, er zit wel Koningsdag tussen.
Beste meneer, Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses voor de vertraging. Dat uw bestelling vanuit een ander filiaal moet komen, kan inderdaad extra tijd kosten, en Koningsdag kan hierin ook voor enige vertraging hebben gezorgd. Maar zoals het er nu naar uitziet zal u bestelling zo spoedig mogelijk geleverd gaan worden. Alvast bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, het Intersko team
De schoenen zitten altijd goed en lopen lekker.
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de schoenen zo goed zitten en comfortabel lopen! Wij wensen u er veel plezier van. Met vriendelijke groet, het Intersko team
schoenen online besteld, gepast, en 1 stel weer terug gestuurd.
Beste mevrouw, Goed dat u de schoenen rustig thuis heeft kunnen passen. Uw retourzending is in goede orde ontvangen en verwerkt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Heb 2paar,zijn fijn
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de schoenen zo heerlijk zitten en dat u er al twee paar van heeft. Wij wensen u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik koop sinds 2 jaar mijn schoenen bij intersko. Dat had ik veel eerder moeten doen! Ik heb best lastige voeten, maar met intersko schoenen is dat verleden tijd. Ik koop altijd schoenen die normaal tot breed of extra breed zijn. Een heel goede keuze. Toen mijn podoloog mijn schoenen zag zei hij dat dit schoenen naar zijn hart zijn. Hij wilde dat alle merken deze breedte zouden gebruiken, dan waren er veel minder voetproblemen volgens hem. Het eerste paar heb ik in een fysieke winkel gekocht, maar sinds die winkel dicht is koop ik ze on line. Ook heel fijn. Je mag ze 14 dagen uitproberen. Dan kun je ze dus veel langer aan dan in de winkel. Ik bestel meestal meerdere paren van de kleur die ik wil, zodat ik kan vergelijken welke het beste zit. Terugsturen is ook heel relaxt. Je kunt ze gratis terugsturen, maar ze kunnen ook thuis worden opgehaald. Heel fijn. Ook de communicatie per telefoon verloopt heel soepel en uitermate vriendelijk. Ik raad iedereen aan om voortaan schoenen te kopen bij intersko!
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste reactie! Wat geweldig om te horen dat onze schoenen zo’n verschil maken voor uw voeten. Zeker als iemand met lastige voeten eindelijk comfortabel kan lopen, is dat precies waar wij het voor doen. Ook bijzonder om te horen dat uw podoloog zo positief is over onze schoenen — dat is een groot compliment. Fijn dat zowel uw ervaring in de winkel als online zo goed bevalt, en dat u tevreden bent over het passen, retourneren en onze service. We doen ons best om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, dus het is heel waardevol om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren. Dank u wel voor uw vertrouwen en aanbeveling — daar zijn wij erg blij mee! Wij wensen u nog veel draagplezier en helpen u in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, het Intersko team
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard