Laden reviews...
390 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime keuze en comfortabele pasvormen. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Over het algemeen is er veel tevredenheid over kwaliteit, gemakkelijke retouren en klantvriendelijkheid.
Op aanraden van de fysiotherapeut heb ik mij verdiept in de schoenen van Intersko. Vind de site niet heel duidelijk en overzichtelijk, maar ik ben blij met mijn eerste paar sneakers!
12 July 2026
Astrid
Deventer
Inmiddels alweer een jaar of 3 vaste klant bij Intersko Voorburg. De zachte en dempende materialen zijn een genot voor mijn gevoelige voeten. Tezamen met de extra teenruimte voelen de schoenen als 'maatwerk', waardoor ik minder pijnklachten ervaar. Intersko bewijst -zéker dit voorjaar- dat comfort en elegantie prima samen gaan. En goed om te weten: een bezoekje aan de winkel in Voorburg is gewoon leuk! Het team kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en actief meedenken!
Marja Coenradie
Spijkenisse
Mijn bestelde schoenen had ik binnen 4 dagen binnen .lopen heerlijk door de breedte maat leuke modellen zowel zomer als winter .niet goedkoop maar dat zijn zere voeten anders wel waard ..blij dat ik ze ook altijd online kan bestellen niet altijd in gelegenheid om nd winkel te gaan .
Ria Dasberg
ALKMAAR
Klantvriendelijk
Hendrik Hobbelink
Uffelte
Snelle service
Yvonne
Vianen
Eerst bestelde paar was verdwenen nadat ik in de zelfde week een tweede paar bestelde?
Jeem
Den Haag
Fijne schoenen, goede service.
A.
Velden
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze schoenen én onze service. Uw compliment waarderen wij enorm. We wensen u veel draagplezier toe en hopen u graag weer te mogen verwelkomen bij Intersko!
het Intersko team
De pasvorm is perfect voor mijn voeten nooit knellende schoenen
Maria
Bladel
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de pasvorm perfect is voor uw voeten en dat u nooit last heeft van knellende schoenen.
Dat is precies waar we naar streven: comfortabele schoenen die de hele dag prettig zitten. We wensen u veel draagplezier toe.
het Intersko team
De schoenen die ik besteld heb zitten als gegoten, voor het eerst geen pijn met lopen.
Loes
Amsterdam
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat geweldig om te horen dat de schoenen als gegoten zitten en dat u voor het eerst zonder pijn kunt lopen.
Fijn dat ook de levering naar wens is verlopen. We wensen u veel comfortabele kilometers en veel draagplezier toe met uw nieuwe schoenen. Graag tot een volgende keer!
het Intersko team
Prima service, snelle levering en een uitstekende retourregeling (indien nodig)
Marja
Maarssen
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle levering en onze retourregeling. We vinden het belangrijk dat bestellen bij Intersko gemakkelijk en zorgeloos verloopt. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.
Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende keer!
het Intersko team
Snelle levering en keurige retour mogelijkheid en achteraf betalen voor de schoenen die je gehouden hebt.
Gerda
Almere
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. We zijn blij dat u de snelle levering, de eenvoudige retourmogelijkheid en de mogelijkheid om achteraf te betalen als prettig heeft ervaren. We doen ons best om het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Veel draagplezier toegewenst en graag tot een volgende keer!
het Intersko team
Koop al jaren schoenen bij Intersko. Ik loop er prima op en heb steeds spijt als schoenen elders koop. De schoenen zijn duur maar gaan lang mee en behouden goed hun pasvorm. Meestal koop ik per jaar een of twee paar bij. Hierdoor heb ik voldoende keus en kan ik wisselen van schoen. Bestellen en bezorgen gaat meestal van een "leien dakje". Daar waar het fout gaat (met de vervoerder) wordt het na een prima contact met de servicedesk goed opgelost. Een nee ik heb geen aandelen in dit bedrijf.
Peter Meiboom
Heinkenszand
Beste meneer,
hartelijk dank voor uw beoordeling en uw prachtige review en jarenlange vertrouwen in Intersko! Wat fijn om te lezen dat u steeds weer met plezier voor onze schoenen kiest vanwege de kwaliteit, pasvorm en het draagcomfort. Het is een groot compliment dat u aangeeft altijd spijt te hebben wanneer u eens voor een ander merk kiest.
Ook waarderen we uw mooie woorden over onze klantenservice. Natuurlijk kan er bij een vervoerder weleens iets misgaan, maar we zijn blij dat u heeft ervaren dat we dit samen goed oplossen.
We wensen u nog veel draagplezier toe met uw schoenen en hopen u nog lang als tevreden klant te mogen verwelkomen!
het Intersko team
Via internet een bestelling gedaan en betaald. Ik kreeg geen bevestiging van bestelling en betaling. Vandaar dat ik heb gebeld. Míjn bestelling, sandalen, kwam de volgende dag al in huis en ze zijn prima! Maar een bevestiging na de bestelling is wél belangrijk, want je gaat twijfelen of er toch iets mis is en je je geld kwijt bent.
C.
Heerhugowaard
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u prettig bent geholpen aan de telefoon, dat uw sandalen snel zijn geleverd en dat ze goed bevallen.
We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer u geen bestel- en betaalbevestiging ontvangt. Door een storing bij diverse hotmail accounts zijn deze e-mails helaas niet verzonden. Onze excuses voor de onzekerheid die dit heeft veroorzaakt.
Bedankt voor uw begrip en we wensen u veel draagplezier toe met uw nieuwe sandalen!
het Intersko team
Eerste keer in de winkel gepast voor de juiste maat en nu al jaren blij met elk paar schoenen wat ik bestel. Helaas de fout gemaakt met het kopen van een ander merk. Schoenen zitten en lopen altijd goed en de kwaliteit is echt prima. Misschien zijn ze iets boven gemiddeld geprijsd maar dat zijn ze absoluut waard. Ik ben een heel tevreden klant met hele blije voeten.
8 July 2026
Arina
Avenhorn
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw jarenlange vertrouwen in Intersko!
Wat leuk om te lezen dat u na het bepalen van de juiste maat in onze winkel al jarenlang met veel plezier onze schoenen draagt. Fijn dat u de pasvorm, het loopcomfort en de kwaliteit zo waardeert.
Uw mooie woorden over de prijs-kwaliteitverhouding en uw "blije voeten" zijn een groot compliment voor ons team. Daar doen we het voor!
het Intersko team
Ja den k dat het zeer goede schoenen zijn alleen zit ik altijd met het volgende: maat 39 daar slip ik in Maat 38 zit toch weer te strak. Ik heb nu een paar 38 op zich prima schoen maar ik twijfel omdat het toch te krap zit. vr groet Gerda Bouterse
8 July 2026
Gerda Bouterse
Noordwijkerhout
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen. We begrijpen uw twijfel over de maat. Soms kan het verschil tussen twee maten net te groot zijn. Een dun inlegzooltje kan in sommige gevallen nét het verschil maken, waardoor de schoen beter aansluit en comfortabeler zit.
Mocht u hierover advies willen, dan denken wij natuurlijk graag met u mee.
het Intersko team
Mijn eigen inlegzooltjes passen in de slipper. Daar ik maat 37,5 heb, was ik bang dat ze niet zouden passen, maar Intersko raadde aan bij halve maten naar onderen af te ronden en dat klopt dus. Bij dichte schoenen heb ik naar boven afgerond en dat was ook goed. De kleur van de slippers vallen een beetje tegen; ik had ze meer rood verwacht, maar ze zijn niet egaal, maar rood gespikkeld met een roze ondergrond, waardoor ze meer rozerood zijn. Voor mij is dit geen punt om ze terug te sturen, want ik gebruik de slippers alleen in huis.
7 July 2026
MG
Amsterdam
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat onze maatadviezen goed hebben uitgepakt en dat uw eigen inlegzolen perfect in de slippers passen.
Jammer dat de kleur niet helemaal overeenkwam met uw verwachting. We begrijpen dat dit een teleurstelling kan zijn. Fijn dat de slippers verder goed bevallen en dat u ze met plezier kunt gebruiken. Bedankt voor uw feedback en veel draagplezier toegewenst!
het Intersko team
Fijne schoenen, wel prijzig. Kwaliteit goed. Gaan meestal wel 2 tot 3 seizoenen mee
Mirjam
Broekland
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen en dat u er meerdere seizoenen plezier van heeft.
We begrijpen dat onze schoenen een investering zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat ze lang meegaan en langdurig comfort bieden. Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel draagplezier toegewenst!
het Intersko team
Snelle levering, bezorging minder, maar verder goed afgehandeld door Intersko
Ria
Den Helder
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat wij het uiteindelijk goed voor u hebben kunnen afhandelen.
Jammer dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen uw feedback mee. Bedankt voor uw begrip en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
het Intersko team
Omdat de winkel in Houten er mee gestopt is . En het te heet was om in de auto te stappen, heb ik ze online besteld. Helaas was de partij waar mijn schoenen bij zaten zoek geraakt. Vandaag gebeld en gingen het uitzoeken. En werd vriendelijke terug. Hopelijk is de bestelling er nu woensdag
Ellen Brouwer
Benschop
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. We begrijpen dat het vervelend is wanneer u langer op uw bestelling moet wachten, zeker als dit komt doordat een zending bij de vervoerder zoek is geraakt. Fijn om te horen dat u vriendelijk te woord bent gestaan en dat er direct actie is ondernomen om uw bestelling uit te zoeken. We hopen dat uw schoenen inmiddels bij u zijn aangekomen. Onze excuses voor de vertraging en bedankt voor uw geduld.
het Intersko team
Fijne schoenen voor mijn brede gevoelige voeten
Houtsma
Houten
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de schoenen goed bevallen en zo comfortabel zijn voor uw brede en gevoelige voeten.
Ook leuk dat u tevreden bent over de snelle levering. We wensen u veel draagplezier toe en hopen u graag weer terug te zien bij Intersko.
het Intersko team
Fijne winkel 1 paar op voorraad in mijn maat 1 paar online gekocht. Snelle levering ook fijn.
Carla De Niet
Voorburg
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor u beoordeling. Wat fijn om te horen dat u prettig bent geholpen door onze collega's en tevreden bent over uw bezoek aan onze winkel.
Leuk dat u één paar direct kon meenemen en een tweede paar eenvoudig online heeft besteld. Fijn dat ook de snelle levering naar wens was. We wensen u veel draagplezier toe met uw nieuwe schoenen en hopen u graag weer te mogen verwelkomen!
het Intersko team
Fijne schoenen. Snelle levering.
Rita Erdmann
Enschede
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze schoenen én over de snelle levering. We wensen u veel draagplezier toe en hopen u graag weer terug te zien bij Intersko!
het Intersko team
Fijne schoenen, breed genoeg en met klittenband. En een heerlijk voetbed!
JannyDH
Eelde
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de brede pasvorm, de klittenbandsluiting en het comfortabele voetbed.
We wensen u veel draagplezier toe met uw schoenen en hopen u graag weer te mogen verwelkomen bij Intersko!
het Intersko team
Een ding is jammer. Er zijn geen halve maten. Maat 39 is niet altijd mijn maat 39. Moet dus regelmatig schoenen terug sturen. Afhandeling van vragen en retourneren van schoenen is perfect.
Gertruud
Munstergeleen
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de afhandeling van vragen en retourzendingen naar wens verloopt. We begrijpen dat het ontbreken van halve maten het lastig kan maken om altijd de juiste pasvorm te vinden. Dat kan inderdaad betekenen dat u soms schoenen moet retourneren. Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
het Intersko team
Leveringen altijd snel. Leuke achoenen en ze zitten altijd goed. Ook met eigen inlegzolen. Ik koop al zeker 10 jaar alleen hier al mijn schoenen.
3 July 2026
Monique de Jager
Ameide
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor u beoordeling. Wat fijn om te horen dat u al ruim 10 jaar uw schoenen bij ons koopt en tevreden bent over de snelle leveringen, de pasvorm en het draagcomfort. Ook is het mooi om te lezen dat onze schoenen goed geschikt zijn voor uw eigen inlegzolen. Uw loyaliteit en mooie woorden waarderen wij enorm.
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard