Laden reviews...
455 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime keuze en comfortabele pasvormen. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Over het algemeen is er veel tevredenheid over kwaliteit, gemakkelijke retouren en klantvriendelijkheid.
Intersko heeft fijne schoenen, die precies zijn wat ik zoek. Op de webshop is het leuk winkelen.
28 July 2026
A.
Duivendrecht
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u bij Intersko precies de schoenen vindt die u zoekt en dat u met plezier door onze webshop winkelt. Dat is een mooi compliment en daar zijn wij erg blij mee.
het Intersko team
Goede schoenen, snel geregeld achteraf betaling
27 July 2026
Barbera Schellingerhout
Hendrik-Ido-Ambacht
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze schoenen, de snelle service en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wij waarderen uw mooie woorden en wensen u veel plezier met uw aankoop.
het Intersko team
Geweldige schoenen, waar je voeten heel blij van worden.
27 July 2026
Anke
Hendrik-Ido-Ambacht
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat geweldig om te lezen dat u al jarenlang met plezier op onze schoenen loopt. Het doet ons veel plezier dat uw voeten er zo blij van worden. Dat is precies waar wij ons iedere dag voor inzetten.
het Intersko team
Een fijne schoen voor een leuke prijs en snel geleverd
Ellen
's-gravenhage
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe schoenen en heeft kunnen profiteren van onze zomeractie. Fijn dat uw bestelling ook snel is geleverd. We wensen u veel comfortabel draagplezier toe.
Alles past perfect !
ALMA Janssen
Bussum
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles perfect past.
Daar doen we het voor!
het Intersko team
Heel blij ben ik met mijn nieuwe schoenen. zien er mooi uit en zitten ook nog eens heel lekker! Snel geleverd ook! Een aanrader dus!
Dita Stevens
Uithoorn
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk om te lezen dat u zo blij bent met uw nieuwe schoenen. Fijn dat ze er mooi uitzien, heerlijk zitten én ook nog snel zijn geleverd. Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor uw aanbeveling. We wensen u nog heel veel comfortabel draagplezier toe.
het Intersko team
Een paar Sneakers model Andreas besteld van €159,95 de maat was goed en ze zaten lekker Helaas zat er boven op de rechter schoen een hele lelijke kreukel. De schoenen terug gestuurd en er een briefje bij gedaan dat als er nog een gaaf paar is zonder kreukel ze deze mij mogen toe sturen. tot op heden geen enkele reactie. Ook als ze niet meer voorradig zijn is het prettig om dit even te laten weten zo dat ik verder kan zoeken.
Martin
Delft
Beste meneer,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat uw nieuwe schoenen niet aan uw verwachtingen voldeden door de kreukel in het leer. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat de pasvorm verder goed was.
Onze excuses dat u nog geen reactie heeft ontvangen. Door de vakantieperiode en de drukte is er helaas een achterstand ontstaan in de verwerking van klachten. We zijn druk bezig deze achterstand weg te werken en nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden voor een vervangend paar. We hopen dit spoedig naar tevredenheid voor u op te lossen.
het Intersko team
Het is mijn 10e paar schoenen bij intersko, en allemaal top, wel is de prijs de laatste jaren enorm gestegen
jan de Ruyter
Zaandijk
Beste meneer,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat geweldig om te lezen dat u inmiddels al uw 10e paar schoenen bij Intersko heeft gekocht. Dat vertrouwen waarderen wij enorm en we zijn blij dat onze schoenen u zo goed bevallen.
We begrijpen uw opmerking over de prijs. Helaas zijn ook wij de afgelopen jaren geconfronteerd met stijgende kosten van materialen, productie en transport. Ondanks deze ontwikkelingen blijven we ons inzetten om de kwaliteit en het comfort te bieden die u van ons gewend bent.
het Intersko team
Voor mij perfecte en mooie schoenen. Een snelle levering. Dit is al mijn zesde paar schoenen en meestal fijne schoenen voor mijn moeilijke voeten. Intersko ga zo door!!!!
Greet
Veenendaal
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat geweldig om te lezen dat u inmiddels al uw zesde paar schoenen bij ons heeft gekocht. Het doet ons veel plezier dat onze schoenen zo goed bevallen en een passende oplossing zijn voor uw moeilijke voeten.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden over de kwaliteit en de snelle levering.
het Intersko team
Snelle en goede levering. Mooie schoenen.
Simone
Alkmaar
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering én uw nieuwe schoenen. Dat horen we graag! We wensen u veel comfortabel draagplezier toe en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
het Intersko team
De schoenen van Intersko zijn voor mij fantastisch en daar kan geen medisch schoenmaker tegenop.
Babs
Zutphen
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze schoenen en de snelle levering. Het is een groot compliment dat onze schoenen u beter bevallen dan uw eerdere medische schoenen. Daar zijn we erg trots op.
het Intersko team
Tot nu toe tweepaar winterschoenen aangekocht i.v.m. veel last van wintertenen. Top kwaliteit en vriendelijke medewerkers bij telefonisch contact. Wel duurzaam maar ik ga ervan uit dat ik met de tweepaar schoenen vooruit kan. De winter zal het verder beoordelen.
Marja Peters
Gennep
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen en het vriendelijke telefonische contact. We hopen dat uw nieuwe winterschoenen u deze winter veel comfort bieden en kunnen bijdragen aan warmere, prettigere voeten.
het Intersko team
Mijn ervaring is dat Intersko zeer goede kwaliteit schoenen verkoopt en zeer service gericht is. Bevallen de schoenen niet, 1 telefoontje en ze worden weer opgehaald. Voor mij, die redelijk aan huis gebonden is, erg fijn.
H. J
Zaandam
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen en onze service. Het doet ons veel plezier dat u onze retour-ophaalservice als zo prettig ervaart. We vinden het belangrijk om het bestellen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken, zeker wanneer u minder mobiel bent.
het Intersko team
De titel zegt het al. De schoenen werden vlot geleverd, waren netjes maar pasten helaas niet. Heb ze gelijk geretourneerd, op dinsdag, maar nu, op zaterdag, nog steeds geen bevestiging gehad van Intersko dat het artikel gecrediteerd wordt. Mijn beoordeling is momenteel dus nog neutraal.
Beveelt niet aan
M.
van Steen
Beste meneer,
hartelijk dank voor uw beoordeling.. Fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd. Jammer dat de schoenen niet goed pasten en dat u zich zorgen maakt over de status van uw retour. Door de drukte bij DHL kan het op dit moment helaas tot twee weken duren voordat een retourzending bij ons wordt afgeleverd. We zien wel dat uw pakket bij DHL is ingeleverd, dus uw retour is onderweg. Zodra wij deze hebben ontvangen, verwerken wij uw retour en ontvangt u hiervan automatisch een bevestiging. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.
Hele fijne klantenservice
24 July 2026
Linda Balvert
Zegveld
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle en nette levering én onze klantenservice. Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om onze service op dit niveau te blijven bieden.
het Intersko team
Geen mail bevestiging bestelling, geen informatie over de bestelling of de levering. Levering duurde 1 week Wel mooie, fijne schoenen
Susanne
Gramsbergen
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw mooie en comfortabele schoenen. Jammer dat u geen bestelbevestiging en verdere informatie over uw bestelling heeft ontvangen. Op dit moment ervaren we helaas een storing met e-mailberichten naar hotmail-adressen. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Onze excuses voor het ongemak.
het Intersko team
Inmiddels telefonisch en via email contact gehad over cq terug te sturen artikel en verrekening retourzending incl. welkomstkorting. Duidelijk uitleg aan de telefoon en bedrag ontvangen zoals toegezegd.
Johanna Hommersom-van Beem
Boven-Leeuwen
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het telefonische en e-mailcontact en dat alles rondom uw retourzending en de verrekening van de welkomstkorting naar wens is afgehandeld. We vinden het belangrijk om onze afspraken na te komen en zijn blij dat u dit zo heeft ervaren.
carla teeuwen
Baarn
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om iedere dag de beste service te blijven bieden.
het Intersko team
bij vertraging met levering via DHL goed opgelost
D.
Assen
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop wij de vertraging bij DHL hebben opgelost. Hoewel een vertraging natuurlijk vervelend is, doen wij ons best om samen met onze klanten snel tot een passende oplossing te komen.
het Intersko team
Mijn bestelling nog niet ontvangen, dus ik kan nog geen mening geven
Loes Hulshof
AALTEN
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij kijken graag voor u na wat de status van uw bestelling is. Wilt u hiervoor even telefonisch contact met ons opnemen 072 - 571 79 79. Dan kunnen we u direct informeren. We hopen dat u uw bestelling snel zult ontvangen en wensen u alvast veel draagplezier!
snel en accuraat afgewerkt
hans
Dinteloord
Beste meneer,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle en correcte afhandeling van uw bestelling. Daar zetten wij ons iedere dag graag voor in.
het Intersko team
Gelukkig kan ik hier slagen voor mijn schoenen. Dat is niet vanzelf spreken met maat 43 en wijdte M . Ben blij met mijn half hogen zwarte schoenen en in de sale . Top.
Marion
Helmond
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u bij ons geslaagd bent voor schoenen die goed passen. We begrijpen dat het met maat 43 en wijdte M niet altijd eenvoudig is om een geschikt model te vinden. Des te leuker dat u blij bent met uw halfhoge zwarte schoenen én dat u ze ook nog in de sale heeft kunnen kopen.
We wensen u veel comfortabel draagplezier toe.
het Intersko team
Ik bestel regelmatig, omdat de schoenen zo fijn passen dat ik ze vaak niet uit wil doen!
Mia Knaapen
Someren
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat leuk om te lezen dat onze schoenen zo comfortabel zitten dat u ze het liefst de hele dag draagt. Dat is precies het draagcomfort waar we iedere dag naar streven. Bedankt voor uw vertrouwen en dat u steeds opnieuw voor Intersko kiest.
het Intersko team
Ik ben heel blij met intersko omdat ze voor mij de perfecte schoenen hadden. Ik ben erg blij met de goede klantenservice en het meedenken. Een ding is heel erg jammer, maar daar kan intersko niets aan doen, mijn model JOY is uit het assortiment en nu zoek ik alsmaar in het uitgebreide assortiment naar een vervanger, die net zo lekker past.
Ria Robben-Repkes
Ewijk
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze schoenen, onze klantenservice en het meedenken. We begrijpen heel goed dat het jammer is dat het MODEL Joy niet meer in ons assortiment zit.
Misschien hebben we goed nieuws voor u: vanaf 18 augustus vindt u in onze nieuwe wintercollectie twee mooie alternatieven voor MODEL Joy, namelijk het MODEL Massa en MODEL Nora. We hopen dat daar een passend nieuw favoriet model voor u tussen zit.
het Intersko team
,zeer tevreden ,goed geholpen ,ik hoop nog lang klant te blijven
betty
West-terschelling
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze schoenen en onze service. Uw mooie woorden doen ons veel plezier. We hopen u nog vele jaren als tevreden klant te mogen verwelkomen.
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard