Laden reviews...
502 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een ruime keuze en comfortabele pasvormen. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Over het algemeen is er veel tevredenheid over kwaliteit, gemakkelijke retouren en klantvriendelijkheid.
Jammer dat niet alles voorradig was, dan is het moeilijk kiezen uit 1 paar. Heel heel jammer dat de Winkel in Houten er niet meer is. Dan gaat het passen, kiezen en advies krijgen beter dan online iets bestellen. Ik heb nee gezegd bij aanbevelen, omdat ik een fisieke winkel beter vindt. Helaas woon ik in het midden van het land en is bijv. Naar Heerhugowaard komen te ver.
Beveelt niet aan
J.e.m.vermeij
Oudewater
Goede pasvorm
Ida
Ijsselmuiden
Na lang zoeken schoenen van jullie geprobeerd en dat is goed bevallen kijk wel altijd eetst in de aanbiedingen omdat schoenen vrij prijzig zijn maar ik ben er zeer tevreden mee.
An
Oost west middelbeers
De bestelling voor een vriendin gedaan, 1 van de schoenen was niet meer leverbaar. Goed en prettig contact en snelle terug betaling van de niet geleverde schoenen. Snelle levering
Marike
Houten
Fijne schoenen, ook bij voetproblemen, in alle stijlen.
25 August 2026
Marijke
Groningen
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn blij dat u bij ons comfortabele schoenen vindt die ook bij voetproblemen prettig zitten én passen bij iedere stijl. Veel plezier met uw schoenen!
Met vriendelijke groet, het Intersko team
Ik ben erg tevreden en blij met snelle levering Het is goed verzorgd
21 August 2026
Ria
Voorburg
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat uw bestelling snel en goed verzorgd bij u is aangekomen.
Wilma
Huizen
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en dat alles zonder gedoe is verlopen. Wij wensen u veel plezier toe met uw aankoop!
Mooie brede schoenen.
karin Van der wijk
Kollumersweach
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de brede schoenen. Wij wensen u veel draagplezier toe.
het Intersko team
Ja, wat moet ik nog meer zeggen. Iemand had mij dit merk getipt. Ook zij heeft lastige voeten en ik ook. Dus een prachtig paar besteld en snel ontvangen. Het was sowieso liefde op het eerste gezicht maar dat werd qua pasvorm ook zo. Ik heb er al wandelingen mee gemaakt.
Yvonne
Ede
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u via een tip bij ons terecht bent gekomen en dat de schoenen zowel qua uitstraling als pasvorm meteen een schot in de roos waren. Geweldig dat u er zelfs al wandelingen mee heeft gemaakt! Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe schoenen en bedanken u voor uw vertrouwen in Intersko.
het Intersko team
Het is heel fijn dat Intersko sandalen verkoopt waarin je je eigen inlegzool kan doen. Ik heb al 3 paar sandalen van Intersko. Er is genoeg keuze. Ze lopen heel lekker en zien er leuk uit.
Annemiek
Leiden
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling uw vertrouwen in Intersko! Wat fijn om te horen dat u al drie paar sandalen van ons heeft en dat u zo tevreden bent over de keuze, het comfort en de uitstraling. Ook fijn dat u uw eigen inlegzolen in onze sandalen kunt gebruiken. Wij wensen u veel plezier met uw sandalen en veel comfortabele stappen!
het Intersko team
Heel prettig… zeer mooie enkellaarsjes en sandalen, 2 paar, gekocht .Ik ben er blij mee. Mooie en goede pasvorm, stevig materiaal , goede kwaliteit, goede service en levering. Wat wil je nog meer ! Heel tevreden ... Ik blijf klant h o e r a ... warme groet
Ankie/sandivo
GRAVE
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw enthousiaste en hartverwarmende beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe enkellaarsjes en sandalen en dat u tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit, service en levering. Wat geweldig dat u klant bij ons blijft! Wij wensen u heel veel draagplezier toe met uw aankopen. Een warme groet terug van het hele Intersko-team!
het Intersko team
Voor mijn voeten het beste wat er is met uitneembare zolen en ruim zodat de maat altijd goed is.Een minpuntje is dat de zool waar je op loopt niet altijd heel sterk is omdat de schoenen niet in Zwitserland maar bijv in Vietnam gemaakt worden. Ook vind ik dat er niet teveel gidsen moeten worden gestuurd. Maar toch heel tevreden
Ada Prins
Den Haag
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw positieve woorden over Helvesko! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de pasvorm en de uitneembare zolen.
Graag willen we één punt verduidelijken: de zolen van onze schoenen worden niet in Vietnam vervaardigd. Deze worden bij onze leveranciers in Zwitserland of Oostenrijk geproduceerd. Wij hopen dat deze informatie voor u verhelderend is.
Wat betreft de catalogi: we begrijpen uw opmerking. De frequentie van de catalogusbezorging kunnen we voor u aanpassen naar twee keer per seizoen.
het Intersko team
Nog niets ontvangen van mijn bestelling van 7 augustus.....
Beveelt niet aan
Christianne
Dendermonde
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Inmiddels heeft onze klantenservice uw bericht via de e-mail beantwoord. Wij hopen dat uw vraag hiermee snel wordt opgelost. Onze excuses voor het ongemak.
het Intersko team
Mijn oude paar was afgedragen en omdat ze zo goed bevielen nog een keer eenzelfde paar besteld. De schoenen werden snel en netjes geleverd. Enig minpuntje was, dat ik na bestellen en betalen geen ontvangstbevestiging kreeg. Hierdoor was het voor mij even onduidelijk of de bestelling en betaling in goede orde was ontvangen. Een mailwisseling hieromtrent bracht echter snel duidelijkheid. Prima geregeld.
Helena
Amersfoort
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw vertrouwen in Intersko! Fijn om te horen dat uw nieuwe paar schoenen snel en netjes is geleverd en dat u opnieuw voor hetzelfde model heeft gekozen. Onze excuses voor de onduidelijkheid rondom de ontvangstbevestiging. Gelukkig is dit inmiddels opgelost en ontvangt u voortaan weer netjes een bevestiging van uw bestelling. Veel plezier met uw nieuwe schoenen!
het Intersko team
Goedemiddag, Ik heb last met een been, dat voor 4maanden in de windels staat. Kon niet meer naar buiten een been en voet, zijn zo dik door de windels. Heb er mijn sandalen bij gepakt en gezien ja ze werden nog verkocht. Heb ze een maat groter genomen en kan nu weer op stap. Bedankt
18 August 2026
Marie Christine Veraart
Wilrijk
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u dankzij de sandalen van Intersko, in een maat groter, weer op stap kunt. We hopen dat u er veel comfort en plezier van heeft en wensen u het allerbeste!
het Intersko team
De bestelling verliep volgens afspraak
R. Noorlag
Ermelo
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw schoenen en dat de bestelling volgens afspraak is verlopen. Wij wensen u veel draagplezier toe!
het Intersko team
Telefonisch heel goed tewoord gestaan. Heel aardig.
Ada
Rotterdam
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u telefonisch zo goed en vriendelijk bent geholpen. Uw compliment geven wij graag door aan ons team. We wensen u veel plezier met uw aankoop!
het Intersko team
Sneakers besteld, snel geleverd. Helemaal zoals ik ze me had voorgesteld, mooie kleur blauw, leuke stoere zolen, goed passend en lekker comfortabel. Top!
Wallia
Sprang Capelle
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de sneakers helemaal aan uw verwachtingen voldoen. Leuk dat u zo tevreden bent over de kleur, de stoere zolen, de pasvorm en het comfort. En natuurlijk fijn dat ze snel zijn geleverd. Veel plezier met uw nieuwe sneakers!
het Intersko team
Draag deze schoenen al jaren. Lopen prima. Ik vind ze wel behoorlijk aan de prijs.
Aagje
Alkmaar
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling en uw jarenlange vertrouwen in Intersko! Fijn om te horen dat u onze schoenen al jaren draagt en dat ze zo prettig lopen. We begrijpen dat u de schoenen wat aan de prijs vindt. Onze schoenen worden met veel aandacht voor kwaliteit, comfort en een goede pasvorm ontwikkeld. We hopen dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben!
Snel en goed
Mels van der Giessen
Weesp
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en goede service. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
het Intersko team
Wel een beetje lomp aan de top= wat vierkant en niet afgepunt.
Tine Soete
België Antwerpen
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze schoenen zijn bewust wat breder en ronder aan de voorkant, zodat uw tenen voldoende ruimte hebben en niet worden afgekneld. Dit past bij ons natuurconcept, waarbij comfort en een natuurlijke pasvorm centraal staan. We hopen dat u ondanks de vorm veel plezier heeft van uw warme winterschoenen!
het Intersko team
De schoenen zijn mooi, zitten geweldig goed, ruim genoeg voor een bredere voet. Laatst een paar sandalen en een paar schoenen gekocht. De sandalen zaten prima, de schoenen zaten wat krap en de kleur viel mij tegen ( op het plaatje leken ze meer rood, in het echt waren ze bordeaux) Het pakket werd, na een heel, vriendelijk geholpen telefoon gesprek, opgehaald, zonder extra kosten.
16 August 2026
Marjon
Naarden
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het comfort van onze schoenen en sandalen en dat de pasvorm voor uw bredere voeten goed is. Jammer dat de schoenen wat krap zaten en dat de kleur anders uitviel dan u had verwacht. Fijn dat wij u na uw telefoongesprek goed konden helpen en dat de retourzending gemakkelijk en kosteloos geregeld kon worden. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe sandalen!
het Intersko team
Heb brede voeten hooge vreef kon noit lekker schoenen vinden ,met intersko is anders . Ben blij met mijn aankoop
16 August 2026
Jose
Hi ambacht
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u eindelijk schoenen heeft gevonden die goed passen bij uw brede voeten en hoge wreef. Geweldig dat u zo blij bent met uw aankoop en dat de schoenen comfortabel zitten. Wij wensen u heel veel draagplezier toe!
het Intersko team
Maar nu heb ik een vraag ,Ik heb 04/08/2026 een paar schoenen terug gezonden omdat ik een maat kleiner wilde kan ik rap een antwoord verwachten wanner ze geleverd worden. of telf 0472135648
15 August 2026
Verdurmen Marie-Louise
Zwijndrecht
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw jarenlange vertrouwen in Intersko!
Door de drukte bij de post duurt het momenteel helaas ruim twee weken voordat retourzendingen bij ons binnenkomen. Zodra wij uw retour hebben ontvangen en verwerkt, kunnen wij de kleinere maat naar u opsturen. Onze excuses voor het ongemak.
het Intersko team
Mijn schoenen zitten perfect! Ze zullen vele malen worden gedragen: waar dan ook!
15 August 2026
Anneloes
Eindhoven
Beste mevrouw,
hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat uw schoenen perfect zitten en zo comfortabel lopen. Wij wensen u heel veel draagplezier toe, waar u ook naartoe gaat!
Van Leeuwenhoekstraat 1
1704 RC Heerhugowaard