De pop was al een dag eerder geleverd dan besteld. Dus wisten we ruim op tijd zeker dat we de pop op tijd hadden

Goede service snelle levering

Pop word ruim op tijd geleverd voldeed aan alle verwachtingen

• Website

Super kwaliteit en top service

De pop werd ruimschoots op tijd geleverd. Alles zat erbij, ook een duidelijke uitleg hoe de pop op te zetten en af te breken. Terug sturen ging ook makkelijk. Al met al een echte aanrader

• Website

Probleemloos bestellen, bezorging, en retourneren

Hi, Voor de 50ste verjaardag van mijn vrouw heb ik "Sarah" besteld. Ze was op zaterdag 1 juni jarig. Normaliter wordt het bestelde een dag van te voren geleverd maar vanwege Hemelvaart werd ze al woensdag bezorgd. 1 krat met alles er in. Opzetten was heel makkelijk, iedereen kan dat. Na een dagje buiten staan werd Sarah met een wat opgeblazen gevoel weer opgeborgen in haar krat. Terugsturen was ook erg eenvoudig. De retoursticker zat al in de krat. Kind kan de was doen.

Probleemloos

Snelle service en goede communicatie.

• Website

Pop was ruim op tijd binnen Prima op te zetten

Super service

Super service. Gebeld en direct na betaling is de pop al verzonden. Stevig verpakt met goede beschrijving van pop en retour. Ik ga zeker weer bestellen want jullie hebben een ontzettend uitgebreid assortiment van Sarah's en Abraham's. Iets wat hier in het hoge noorden niet te verkrijgen is. Veel complimenten gehad van Gekkie ;)

• Website

Eenvoudig op te zetten met gebruiksaanwijzing. Bezorging en retour ook goed geregeld. Kortom erg tevreden.

• Website

Duidelijke informatie vooraf en uitstekende service

Duidelijke informatie vooraf en uitstekende service.

• Website

Snelle levering en hele goeie service😊

Perfect echt klant vriendelijk

Top geregeld super

Werkt prima!

Uitstekende makkelijk service

De jarige was enorm verrast :-) De afhandeling is goed geen rompslomp met halen en brengen. gewoon op een PostNL locatie laten afleveren van te voren dan kun je zelf je tijd bepalen. Retourzenden gaat net zo makkelijk Bij de voglende Sarah of Abraham gebruik ik zeker weer De Sarah Abraham Express!!

hartstikke goed

Heel fijn dat het per post kon. Ophalen en terugbrengen is vaak ver weg. Tenminste bij ons vandaan. Handig in de kist, niet te groot en te zwaar. Makkelijk retouren gewoon even afgeven bij het postkantoor. TOP Bedankt

• Gehuurde Sarah of Abraham pop
  • Gratis bezorg- en retourservice N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Website

Soepeltjes gelopen, Top , aanrader !!

Hele goede service.

Hele goede service. De pop was ruim op tijd. Makkelijk op te zetten en op te ruimen. Hij was een enorm succes en abraham was zeer verrast. Echt een aanrader. Ben zeer tevreden over de service en het gemak. Bedankt!!! Dankzij jullie pop werd het feest extra feestelijk!!!.

Super service! Geweldige pop!

De service is top! Ook de commenucatie is fijn! Snel antwoord op eventuele vragen. De verzending van de pop is fijn je kunt hem ophalen bij een PostNL locatie of je laat hem thuis bezorgen. Kortom top service zeker een aanrader!

Alles is prima geregeld bij Sarah Abraham Express

Je word volledig ontzorgd door Sarah Abraham Express. Je bestelling wordt op de gewenste tijd aangeleverd, en het retourneren is een piece of cake. Ook het opzetten van de 'opblaaspop' is heel gemakkelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In maart een Abrahampop gehuurd. Betaling verliep niet volgens plan en na een telefoontje werd dat meteen opgelost. Enkele dagen voor de huurdatum kreeg ik een mail met daarin vermeld vanaf wanneer de pop afgehaald kon worden. Op de dag dat de bezorging plaatsvond kreeg ik een sms’je. Pop is netjes afgeleverd in een stevige box, met de benodigde gebruiksaanwijzingen. De box retour zenden gaat ook makkelijk. Er zit een sticker bij die je opplakt waarna je de box aflevert bij (in ons geval) Primera. Na een dag kreeg ik al de melding dat de pop retour was gekomen.

Zeer tevreden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super mooie pop! Fijne Commenucatie! Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt maar een keer 50 in je leven, je krijgt dus geen herkansing op een mooiere of betere Abraham. Bij mij is het super goed gegaan. Een bijzonder moment in je leven met een hele gave pop en nog groter dan hij op de foto lijkt. Ik beveel Sarah Abraham Express van harte aan, top team en super service en goed werkende pop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne service, gemakkelijk bestellen, fijne levering en retour service tegen een lage prijs. Materiaal was super ingepakt in een kunststof kist die in elke kofferbak past. Top! Tip: Zorg dat je een e-mail adres gebruikt die je partner niet lezen kan zodat het een verrassing blijft

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon super goed geregeld van begin tot eind!

Handelsweg 12 B

1521 NH Wormerveer

06-4872 5948

Over Sarah Abraham Express

Verhuur van diverse feestartikelen, zoals Sarah en Abraham opblaasfiguren, opblaasbare baby's en silent disco. Gratis verzending en retour per post in Nederland. Wij verzenden onze pakketten ruim op tijd en terugsturen is zo simpel als het bijgeleverde retourlabel op de box plakken en inleveren bij PostNL. Complete pakketten, inclusief blower, banners, haringen en handleiding; feestversiering 50 jaar met één klik te bestellen.