Dit feest was perfect huur hier je sarah of abraham

Ik heb zeer genoten van sarah in het wijnvat

Compleet en makkelijk

Doos open en pop op de grond ventilator er aan en ventilator aanzetten, touwen vast maken zodat de pop niet weg waait en klaar Mooie pop en alles optijd verzonden Mooi bedrijf en reageren zeer snel op eventuele vragen

Fantastisch geregeld!!

Alles zo goed en duidelijk geregeld door jullie! Van verzenden tot instructies en retourneren, TOP!

• Website

Geslaagde dag met een verraste jarige door een te gekke sarah pop

Helemaal super geslaagd

• Website

Veel saaie Sara’s gezien maar deze 4 meter Pop ‘Gekkie’ van jullie had Pit net als mijn vrouw. Pop kwam al 3 dagen voor de bestelde datum al aan en opzetten was niet moeilijk. Terugzenden was ook een eitje. Sara terug in de zak, alles in de krat, sticker erop en wegbrengen naar POSTNL en klaar is Kees!. Helemaal top!.

Helemaal de top

Super handig.Pakket word afgeleverd op het adres dat je wil er zit een teruglever label op. Makkelijker kan het niet

Top service

Goed concept. Geen omkijken naar wanneer de pop op te halen en terug te brengen

Perfect geregeld

Duidelijke website, keurig op tijd geleverd. Makkelijk verzenden met post nl retourlabel. Zeer tevreden.

Super!

Snelle levering en top service

Top service

Eerste levering ging niet goed maar is gelijk hersteld en alles met spoed geleverd

In 1 woord super!

Netjes op tijd geleverd ondanks een feestdag wat er tussen zat. Mail contact was ook fijn. Werd snel op gereageerd. Alles zat in een fijne, nette kist met duidelijke uitleg. Was een eitje om op te zetten. Het retourneren was ook heel simpel. Bijgeleverde sticker op de kist plakken en klaar. Ik zou zeker hier weer huren!! Top bedrijf!

• Website

Keurig geregeld en zeer klantvriendelijk.

Omdat de datum waarop we de pop nodig hadden net na Pinksteren viel werd de pop persoonlijk gebracht om teleurstelling te voorkomen. Duidelijke uitleg en eigenlijk eenvoudig op te zetten. Ook het terug zenden was goed geregeld. Kortom zeer tevreden.

Alles top geregeld.

Pop was er ruim op tijd. Goede instructies om op te zetten. En duidelijke retour instructies.

Een leuke eye catcher.

Prima!

zeer tevreden

helemaal tevreden er zijn geen verbeterpunten

• Website

Goede ervaring gehad, kom zeker een keer terug

Alles netjes ingepakt en de bezorg en ophaal service was perfect om in mijn drukke agenda in te passen

Alles volgens plan gegaan

Goed.

• Website

Gemakkelijk en een top service

Echt aan te raden voor iedereen die daar iets wilt huren. Ruim van te voren netjes geleverd, en een dag na je feestje gemakkelijk afgeven bij postnl.

• Communicatie N.v.t.
  • Website

van bestellen tot retour sturen prima geregeld

zoekende naar een sarah op internet de site sarah abraham gevonden besloten hier te bestellen i.v.m. het ruime assortiment het gemak van thuisbezorgen en retourneren alles bleek te kloppen pop was er ruim van te voren was ook een hele leuke pop veel leuke reacties op gehad na de verjaardag spullen weer in de box retourlabel erop en ingeleverd

• Website

De pop werdt thuis afgeleverd met duidelijke instructie en later lever je het pakket in bij postkantoor. Ideaal.

Goede afspraken

Netjes op tijd geleverd en makkelijk te retourneren

Top!!!

De levering van een abraham pop ging op het laatste moment even fout De fout lag niet bij Sarah Abraham express maar bij post.nl Het punt waar het opgehaald moest worden was 2 dagen dicht En konden de pop dus niet ophalen!! Telefonisch contact gehad met jullie , en er werdt alla minuut een andere pop voor ons klaar gelegd bij het bedrijf waar wij het op konden halen !! Er werden geen extra kosten berekend Ook het retourneren ging perfekt van de poppen Echt klasse wat een service !! Top bedrijf !!!!!!

Makkelijk geregeld

Fijn dat het pakket ruim van tevoren aanwezig was op PostNL punt De dag erna alles weer in de kist en weer naar weg gebracht Pop was leuk zo de hele dag in de tuin

• Website

Het was heel leuk Mama vond het een leuke pop Was een geslaagde dag Dank u wel Mvg glennis molenaar

• Website

Leuke pop & bezorgen/terugsturen heel praktisch

Ik heb een aantal leveranciers geprobeerd, maar bij velen moet je zelf ophalen/terugbrengen of ze gebruiken een (prijzige) koerier. Sarah Abraham Express regelt het via Post NL en ze maken je het heel makkelijk. Bij een volgende verjaardag doe ik zeker weer zaken met ze

Handelsweg 12 B

1521 NH Wormerveer

06-4872 5948

Over Sarah Abraham Express

Verhuur van diverse feestartikelen, zoals Sarah en Abraham opblaasfiguren, opblaasbare baby's en silent disco. Gratis verzending en retour per post in Nederland. Wij verzenden onze pakketten ruim op tijd en terugsturen is zo simpel als het bijgeleverde retourlabel op de box plakken en inleveren bij PostNL. Complete pakketten, inclusief blower, banners, haringen en handleiding; feestversiering 50 jaar met één klik te bestellen.