Mooi en fijn bedrijf om met samen te werken . Klantvriendelijk en goede kwaliteit. Duidelijk in levering en afspraken.
Mooi bedrijf ,doen wat ze zeggen .en zeer leuk personeel
Prettig bedrijf,staan altijd voor je klaar
TIJDELIJK EEN PAAR JAAR OVERGESTAPT NAAR ANDERE GLASLEVERANCIER VANWEGE NIET OPGELOSTE PERIKELEN. COMMUNNICATIE NU BETER.
Gewoon een bedrijf die je begrijpt
Goede zaak.
vriendelijke ontvangst
Goede en snelle service , plezierig bedrijf om mee samen te werken
Wordt altijd netjes geholpen als je belt of vragen hebt
Van oudsher een vertrouwd degelijk bedrijf , met gemotiveerde mensen .
Prima glashandel !!!
Goede communicatie,korte lijnen,snelle levering
Prima bedrijf.
Mooi bedrijf met goede producten
Goed advies, snel en flexibel.
prima leverancier voor mijn glas. zeer behulpzaam personeel.
Altijd direct en to de point ze begrijpen je en staan klaar als dat nodig is
Fijne omgang , plezierig om er te zijn . een vertrouwd adres !!
Levering materialen via werkplaats Melieste, snel en goed. Mogelijkheden voor rondleiding nieuwe leerlingen, voor kennismaking met glas.
Vragen worden snel beantwoord, onduidelijkheden snel hersteld en de samenwerking wordt als prettig ervaren.