Niet goedkoop, maar goed !! Super.
Veel onduidelijkheid over levertijd. Bleek ruim 4 weken (voor gehard glas) ipv 1 a 2. Lang wachten, maar wel meteen betalen. !
Zeer goede ervaringen met Glashandel Melieste. Afspraken worden correct nagekomen. Deskundige, vriendelijke en betrokken medewerkers in de buitendienst. Uitstekende communicatie en welwillende servicegerichtheid.
Voor onze nieuwe badkamer hebben wij een spiegel en complete douchecabine laten plaatsen. De kwaliteit en de uitvoering zijn zoals van Glashandel Melieste verwacht mag worden. Monteurs waren zeer bekwaam en vriendelijk. De geplande glazen toegangsdeur naar de badkamer gaan wij zeker door Melieste laten plaatsen.
zeer goede en snelle service en vak bekwaam personeel
Zeer tevreden over geleverde werk.
Zijn heel goed voorgelicht in de showroom, zou een snelle levering zijn en dat was ook zo. De heren die de deur met wandjes kwamen installeren waren erg aardig en vakkundig. De vergeten afdekplaatjes voor de scharnieren zijn binnen 1 week gemonteerd. Alle lof voor de voorlichting in de showroom, het opmeten en de installatie. Wij komen binnenkort om te kijken voor een glazen windscherm op de balustrade van ons appartement.
Offerte gevraagd voor ruit repareren. Maat opgenomen en offerte op 4 juni ontvangen. Gemailed dat het akkooord is. Moeten bellen om te vragen wanneer de ruit vervangen wordt; 6 augustus (na 2 maanden) . Ruit geplaatst maar ondersteboven! Kon niet direkt gerepareerd worden: we komen terug. Gebeld op dag dat we niet thuis waren, kan dan nu pas 14 dagen later! Zeer slechte service, ook vorige keer met aanpassen raam met glasinlood. Personeel is goed, overall service zeer, zeer slecht. Jullie missen competitie om beter te doen. Zou graag ergens anders heen willen gaan, doe dat denk ik ook.
Alles duidelijk en doeltreffend.
It was realy amazing to work with you and your workers did a very good job. Thank you.
We hebben altijd alle glas hier gekocht. De service is dan ook onovertroffen!!!!!!
Het heeft lang geduurd voor de voordeurruitjes geplaatst werden. Ik heb het idee dat jullie het vergeten waren Na reclameren waar jullie bleven duurde het nog 2 weken
zoals afgesproken alles uitgevoerd
naar tevredenheid geholpen,zeer goede ervaring.
Aardige hardwerkende medewerkers. Netjes afgeleverd.
Prima werk geleverd en goed advies! Dat klantgerichtheid blokje lager scoort komt doordat afspraak om 0800 uur stond; de mannen waren een half uur later. Voor de rest uitstekend bedrijf waar ik zeker vaker nieuwe beglazing ga bestellen.
vriendelijk en bekwaam personeel
Goed geregeld, goede communicatie en flexibele houding
Vriendelijk en service gericht Het zou fijn zijn als er bij levering en zetting van het glas met de pinpas betaald zou kunnen worden