Uitstekende service en vakkundig geplaatst
goede plaatsing werkte netjes, duurde wel lang voordat iemand het glas kwam zetten.
Tot op heden erg tevreden
Ervaren medewerkers voor plaatsen verwarmd glas prima gewerkt nog een tip zorg voor de juiste verleng kabels ik bedoel juiste diameter om de elektrische aansluiting door te kussen
Het is wel in orde hoor bij Melieste maar alles nogal kort door de bocht, toch nog een beetje de echte mannen uit de bouw 🤨
Bedrijf kwam professioneel en prettig over.
bestelling: glas in lood tussen dubbel glas geplaatst als ramen met een screen line we zijn keurig geholpen door de glas handel ook met het ontwerp van het glas in lood als de uitvoering is goed meegedacht. Ook de glas handel was zelf tevreden met het eindresultaat dit is ook door ons gewaardeerd
Erg tevreden zowel bij 1e kennismaking als plaatsen van het glas. Nu zelf nog even bijwerken maar dat komt ook goed. Als het ter sprake komt zal ik Melieste zeker aanbevelen.
Prima geplaatst geen op- en aanmerkingen.
Jammer van de maatverschillen waardoor nog een keer teruggekomen moet worden. Dit is een zware belasting voor mn vader die in een vergaand stadium de ziekte van Parkinson heeft. Ik miste de datum waarop jullie kwamen omdat die al in de opdrachtbevestiging was opgenomen. Ik had hiervoor een aparte mail verwacht (offerte en opdrachtmail lijken heel veel op elkaar, vandaar dat het me als oppervlakkig lezer was ontgaan).
goede en snelle service en dit alles voor een zeer nette prijs wij zijn zéér tevreden
Netjes en goed geholpen
We zijn zeer tevreden over het advies, de levering en plaatsing van de glasplaat in onze keuken.
Bij het plaatsen van de glazen deur bleek deze de eerste keer niet te passen. Foutieve maten ingevoerd in computer was het verhaal; Jammer!. De tweede maal is het wel gelukt. Toch twee dagdelen mee bezig geweest. Eindresultaat is goed.
Prima aflevering. Jammer dat de bestelling zo lang duurde. Vakkundige plaatsing
Alles prima volgens afspraak uitgevoerd
Ik kan helemaal niets negatiefs bedenken dus eigenlijk zou het een 10 moeten zijn. Om jullie scherp te houden heb ik een 9 gegeven
Geen 10 omdat ik graag nog een advies had gehad over het effect op de scharnieren toen een zware dubbelglasruit in een deur werd geplaatst. Deur werd hier door ca. 30 - 40 kg zwaarder.