goeie service

De nabestelling is keurig afgehandeld en de plaatsing wederom heel netjes gedaan. Kortom zeer tevreden

kan beter!

Bijna 3maanden wachten maar de plaatsing was perfect!

Slordig gewerkt

Vriendelijke meneer. Afwerking van plaatsing (of verwijdering) niet volgens verwachting. Met name schade aan deur en te grove glaslatten.

Heel goed geholpen

Goede kwaliteit prijs verhouding

Prima product & service...!!

Duidelijke offerte(s), goede prijs & kwaliteitsverhouding. Alles keurig thuis afgeleverd volgens afspraak, ik zou zeggen ga zo door.....top...!!

Slordig in de afwerking van de details.

Na het plaatsen van 3 nieuwe ruiten op zeker 2 moeilijk bereikbare locaties (dakkapellen) bleken er nog kit-resten op de ruiten aanwezig te zijn. Dit moet en kan beter. Nu moet je uiteindelijk zelf met primitieve middelen proberen de zaak toch schoon te krijgen. Is niet geheel gelukt. Toch weer even balen.

alles prima geregeld

Prima werk geleverd.

Geen aanvullingen

Oke

Oke

Correcte, vakkundige medewerker

Alles prima geregeld en opgelost

Volgens gemaakte afspraken klus geklaard en later de plooien gladgestreken. Fijn dat dit soort bedrijven er ook zijn!

Alles geheel volgens afspraak.

Snel gereageerd op verzoek offerte / redelijke prijs / goede afhandeling

Wij zijn zeer goed en vakkundig geholpen in de showroom. Bij ons thuis is alles uitstekend opgemeten, waardoor de monteurs de deurpost en glazen deur er in een keer in konden zetten.

je moet veel geduld hebben

zie boven

Uitstekend werk geleverd.

Wij zijn zeer tevreden over de levering en plaatsing van onze glazen douche cabine. Alles volgens afspraak en tot in de puntjes verzorgd.

Teleurgesteld

Personeel zeer vakkundig maar communicatie zeer slecht

Correcte, snelle en deskundige afhandeling.

Nadat vastgesteld was door een medewerker dat de thermopane ruit lek was werd de maat genomen. Vervolgens werd mij aangeraden, de andere ruiten te laten voorzien van nieuwe rubbers. Slechts twee weken later werden de werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Vriendelijke Groet Mevrouw G.Hoefeijzers-Kars

De rugwand in onze keuken is goed geplaatst.

De voorbereiding is via een afspraak een meting voor de keuken-achterwand. De glaswand is naar eigen wens van kleur voorzien. De wand is in een uur geplaatst en keurig afgekit. Wij zijn er zeer tevreden mee.

Betreft werkje glaslatten vlissingstestraat 36 koudekerke. Planning en tijd oké Vakmensen ter plaatse vakkundig en netjes gewerkt. Rommel die ze gemaakt hebben weer netjes opgeruimd.

Ik ben uitermate tevreden over het plaatsen van de dubbele beglazing.

Goede werking en vakkundig personeel

alles is prima afgehandeld

Wat af is is goed. Nu de rest nog.

Het werk is nog niet af! De monteurs hebben een raam laten vallen en we wachten op een nieuwe.

Livingstoneweg 20

4462GL Goes