Keurig gewerkt. Aardige mensen

Alles verliep naar wens.

Topservice van inmeten tot plaatsen

Fijn bedrijf scherpe prijs vergeleken met concurrentie. Vakmanschap. Zeer tevreden met het team van vakmensen die alles hebben geïnstalleerd

Super netjes

Super vriendelijke werknemer die alles snel en netjes afhandeld Heel blij met het eindresultaat Bedankt

Fijne bedrijf dat hun vak verstaat

Wij hebben het oude dubbel glas op de begane grond en het doucheraam op de 1e verdieping vervangen voor HR++ glas. Tijdens her voortraject is er goed meegedacht en heeft Melieste mijn wensenlijstje kunnen afvinken. En tijdens de uitvoering hebben de werklui ook goed meegedacht voor positie van de glaslatten. Daarnaast hebben ze nauwkeurig gewerkt en ons huis netjes achtergelaten. De werklui willen eer van hun werk, wat ik erg belangrijk vindt. Enige verbetering, die mij nog te binnen schiet, zou zijn om de tijdsindicatie nauwkeuriger maken die door het kantoor wordt doorgegeven. Dit had nauwkeuriger gekund. Ze zouden 8.30u aanwezig zijn maar dit werd ongeveer 9.45u. Er zat een lang weekend tussen wat de oorzaak ook gelijk was in dit geval. Tip is dat de planning hier rekening mee houdt, dat de werklui eerst nog hun bus gereed moeten maken en dan pas naar de eerste klant kunnen. Desondanks absoluut een aanrader.

Goede ervaring

Goede service, mooie deuren geplaatst.

Snel en goed.

Allemaal heel snel en goed gegaan .

Uitstekend gewerkt, goede samenwerking van de plaatsers van ons paneel. ziet er geweldig uit.

Goede communicatie en vakwerk geleverd

Zie boven

Nette en correcte medewerkers Klant vriendelijk en kundig

Rustig en goed werk geleverd. Goede afwerking.

Heel goed en professioneel

Goed gewerkt en netjes.

mooie glazen deur

We hebben een glazen deur met crepiglas laten maken als toegangsdeur voor een verbouwde badkamer. De verkoper dacht met ons mee en kwam met een voorstel voor mooi bijpassend deurbeslag. Inmeten is precies gebeurd, want geleverde deur paste exact. Ook inhangen netjes gedaan. Waren twee ervaren mannen, die rustig en precies werkten. Offerte en aanpassingen duidelijk gecommuniceerd.

Perfect besteltraject en dito uitvoering

Onze douchedeuren werden heel nauwkeurig ingemeten. Ook de montage is perfect uitgevoerd. Alles precies in harmonie met het verloop van de voegen. Perfectie voor een zeer redelijke prijs.

Netjes in alle opzichten

Mensen die hun werk serieus nemen. Vakkundig geplaatst en net afgewerkt. Prettig in de omgang.

Keurig gewerkt, nette vriendelijke monteur

Uitstekende zaak

Zeer klantgericht

Denken goed mee

*****

Het hele traject vanaf inmeten tm plaatsen is voortreffelijk verlopen. De service was geweldig en zeer transparant. Als extraatje is ook nog een probleempje met ventilatieroosters verholpen. Bedankt!

Fantastische klus gedaan.

Het was heel prettig in het voor gesprek. Het plaatsen van een glaswand met 2 schuifdeuren in een monumentale huis. Er werd mee gedacht. De aanwijzingen voor de timmerman om het geheel haaks en waterpas af te timmeren waren duidelijk. Kleine aanpassingen zijn nog gedaan voordat de glazen deuren werden ingehangen. De deuren lopen erg soepel. Daarna hebben ze het ophangstel van de glazen douchedeur weer opnieuw geplaatst. Het werkt weer prima.

Lang wachten op service

Veel te veel moeten betalen voor dit beetje werk

Heel mooi geplaatst

De monteurs hebben de balustrade perfect geplaatst.

Ik ben zeer tevreden over de plaatsing.

Ik ben zeer tevreden.

Uitstekende service en mensen met vakkennis.

Uitstekende service en mensen met vakkennis. Ramen zijn netjes en vakkundig geplaatst.

Zeer vakkundig!

Goede vakmensen die ik hierbij een compliment wil geven, ben blij voor jullie gekozen te hebben!

keurig van telefoon tot plaatsing

Goede informatie, keurig en volgens afspraak

Geweldige service

Duidelijke uitleg in de zaak Levering zoals afgesproken Montage zeer goed uitgevoerd

Livingstoneweg 20

4462GL Goes