Goede ervaring.
Helemaal tevreden mooie bril en goed
Zeer leuk personeel en zeer behulpzaam en deskundig. Zeker aan te bevelen.
Mijn ervaring is uitstekend.
Al jaren klant bij van Essen en dit naar alle tevredenheid. Klanten krijgen alle aandacht en dat met heel veel vriendelijkheid. De deskundigheid van alle medewerkers bemerk je al direct als je naar binnen loopt. Deze combinatie van omgang en deskundigheid maakt het juist aantrekkelijk om bij van Essen naar binnen te lopen.
alleen de reclame met kortingen is niet goed .bij aankoop van eennieuwe bril met standaard glazen krijg je geen korting meer op montuur wat niet op de kaart stond en 10 %klanten korting ook niet. Misleidend,niet goed voor klandizie.
De oogmeting gebeurt professioneel met geavanceerde apparatuur. Dit leidt tot een op jouw ogen en jouw wijze van bewegen met je ogen ingestelde meting. Ik wilde naast nieuwe glazen, ook graag nieuwe veren aan mijn bril. Hoewel van Essen geen dealer (meer) is van dit specifieke merk (wat op zich jammer is!), werd dit toch geregeld. Toen de levering van de veren op zich liet wachten, werd hier in eerste instantie wat afwachtend op gereageerd. Na een week overtijd werd de afhandeling overgenomen door een collega die zeer voortvarend de afhandeling van de levering oppakte en mij telefonisch over de voortgang informeerde. Dat geeft vertrouwen en heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom, een combinatie van deskundigheid, kwaliteit, service en persoonlijke benadering.
Vriendelijk en deskundig, zeer persoonlijke aandacht. Tot nog toe zeer tevreden, ik heb de bril nog maar 2 weken .
zeer tevreden
Prima advies, geweldig geholpen, meting en keuze montuur. Bijzonder tevreden.
Men neemt de tijd en luistert goed naar de wensen
Ik ben sinds kort klant en ben super tevreden.
Een prettig, klantgericht en deskundig bedrijf. Ze nemen de tijd voor je en geven goed en eerlijk advies. Ook de service is prima.
De kundigheid klant vriendelijk behulpzaam en goede communicatie en aandacht.
Zou een mailtje krijgen als bril klaar was. Heb dit niet ontvangen. Toen zelf gebeld, ook prima.
Schoolstraat 11 A
5801BN Venray
Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.