Alleen maar positief, super zaak, heel persoonlijk!
Ik ben niet alleen met het opmeten en uitzoeken zeer goed geholpen maar ook op deskundig gebied
wij worden altijd met heel veel vakkundigheid en goed advies geholpen. Blij dat we destijds hiernaar toe overgestapt zijn. Hebben helaas andere negatieve ervaringen elders. Maar zijn nu zeer tevreden.
Ben prima geholpen en blij met mijn nieuwe bril Krijg veel complimenten dus die zijn ook voor jullie
Altijd prima geholpen
Ben zeer tevreden
vriendelijke personeel
Zeer behulpzaam en duidelijk.
Snelle en prettige behandeling bij probleem met coating van glazen na 2 jaar. Hartelijk dank voor de vriendelijke manier waarop dit is opgelost.
Super ervaring. Er is tijd, aandacht en deskundigheid. Goeie tips en altijd een helpende hand. kortom, een old school bedrijf met liefde voor het vak en de klanten. Bedankt .
Al jaren een zeer tevreden klant, aardige medewerkers, uitstekende service. Ga zo door!!!
Prima en deskundig personeel met persoonlijke aandacht
Uitstekende service genoten. Vooral naast vakkennis staat klantvriendelijkheid hoog genoteerd.
Wordt er altijd netjes en correct geholpen
Alles verliep prima tot dat er bij de afrekening een discussie ontstond over een sprayflesje van € 4,95 die je gratis mag vullen. Ik dacht dat ik bij een bedrag van ruim € 1200,00 wel een flesje als service mee zou krijgen. Dit bleek niet te kunnen nee er moest extra voor betaald worden. Ze kwamen nog met het voorstel om als ik één flesje betaalde er twee mee zou krijgen. Ik wilde geen twee flesjes doch 1 en dacht dat dat bij aankoop wel gratis zou zijn.Dit hele voorval heeft voor mij een zeer slechte nasmaak en heb met een rot gevoel de winkel verlaten.
Super service en goede uitleg. Nemen ook de tijd voor je.
Schoolstraat 11 A
5801BN Venray
Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.