Prima service, toch wel spannend om voor het eerste een oogmeting te ondergaan en gelijk een bril geadviseerd te krijgen. Kom zeker terug, indien nodig.
Leuke mensen, klantvriendelijk en deskundig.
prima service, fijne behandeling, toppertjes in de zaak
Ik had het zelf niet opgemerkt dat de coating van de glazen was beschadigd ik kwam in de winkel omdat mijn bril niet meer goed paste en bijgesteld moest worden De medewerkster heeft de bril opgestuurd en ik kreeg nieuwe glazen in mijn bril Ik ben zeer tevreden om de service
Zeer Kundige mensen, met goede adviezen. Prettige benadering en sfeer in de winkel.
Ze hebben me onlangs heel goed geholpen met het vervangen van mijn kapotte bril. Super service.
Bril kapot gevallen en binnen 1,5 een nieuwe .Dat is service
Zeer prettig allemaal weer geregeld, goed advies en prima afhandeling
Wel wat prijzig( maar zie lijst oordeel mag dat wel.)
prettig contact gehad.
Prima goed geholpen!
Professionele en klantgerichte instelling, goed advies en snel
Vooral omdat ik wat moeilijkere ogen heb, ben ik blij met de deskundigheid van optometrist
altijd goede service prima behandeling en altijd klantvriendelijk
Vond de service en de deskundigheid voor 3 jaar terug beter als nu. Er staan veel jongere collega’s weinig ervaring en dit merk je met oa metingen, montuur uitzoeken, montuur goed bij stellen.
Onze excuses dat u dit zo ervaren heeft. Momenteel hebben wij inderdaad twee enthousiaste stagiaires die opgeleid worden tot optometrist binnen ons team. Uiteraard gebeurd alles binnen ons vaste team, in uw geval onder begeleiding van Marloes. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe brillen.
Schoolstraat 11 A
5801BN Venray
Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.