Altijd geweldige service Deskundigheid Luisteren naar de klant En heel warme winkel. Gastvrij
Ik had onlangs nieuwe brillenglazen nodig en ben weer super geholpen ze nemen de tijd voor je en leggen alles tot in de puntjes uit. Ik kom al jaren bij Van Essen en is zeker een aanrader.
zeer prettig er wordt goed geluisterd
Ik word altijd op een vriendelijke, deskundige en professionele wijze geholpen als klant. De service en hun advisering is prima! Ik ben een tevreden klant.
Goede service en deskundig advies door vriendelijk personeel.
Deskundig, eerlijk en bescheiden advies
Van Essen Optiek is eerlijk, vriendelijk en rustig in overleg en lossen problemen op.
Met het uitzoeken van een nieuwe bril erg goed geholpen met het opmeten een goede uitleg ze weten waar ze het over hebben ze zijn altijd vriendelijk ook als je binnen komt voor alleen je bril recht te laten zetten of hij doet pijn achter het oor nooit geen probleem daarom van Essen erg aan te bevelen voor de mensen die een bril enz. nodig hebben
Enthousiaste medewerkers. Rustig en bescheiden. Gaven mij het gevoel een deskundig advies te geven. Kortom heel klantvriendelijk, ik kom er graag terug.
Goede opticien.
Goeie ervaring ben al jaren klant
Ik ben erg prettig, vlot en deskundig geholpen. Er werd voldoende rekening gehouden met mijn wensen. Ik had niet het idee dat me iets werd "aangepraat". Enkel positieve ervaringen!!
Nu is alles perfect met de bril,die jullie hebben gemaakt na de staaroperaties.
Bij van Essen zijn ze zeer allert op afwijkingen, die wrvaring hebben wij opgedaan
Al zolang als dat ik klant ben bij van essen ben ik altijd super fijn geholpen.
Schoolstraat 11 A
5801BN Venray
Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.