Excellent service all round
Ik ben heel tevreden over het oogonderzoek , met het uitzoeken van een bril , het vertrouwen , kortom , ik stond ervan te kijken dat het ook zo kon. In mijn verleden heb ik ook een bril gehad en lenzen , maar zo ben ik nooit geholpen.
Ik werd goed geholpen. Vriendelijk personeel. Goed geadviseerd.
Wel prijzig
“ het is een soort van thuiskomen bij jullie; meteen koffie of thee en zo’n ongedwongen sfeer dat je meteen op je gemak bent!” Daarbij alle geduld en zeer deskundig. Jullie doen werkelijk alle moeite om iemand echt van dienst te zijn! [email protected]
Super collectie aan brillen en alle personeel is deskundig
Omdat ik Macula heb was het moeilijk om een geschikte bril te vinden. Maar bij van Essen is het gelukt.
zeer tevreden
Super dank je wel voor de goede zorgen
Fijne winkel, goed geholpen en weer een mooie nieuwe bril rijker.
Bril is niet te gebruiken omdat er gaten inde focussering zitten. Op aanraden van jullie, moest ik eerst aan de bril wennen. Dat heb ik gedaan maar het gaat niet , ik word duizelig. Ik wil een goede bril hebben. momenteel gebruik ik mijn oude bril.
Spijtig te horen dat u uw nieuwe bril niet gebruikt. Het is niet ongebruikelijk dat er een gewenningsperiode is bij een nieuwe multifocale bril, echter moet dit na 4-6 weken naar tevredenheid functioneren. Wij zullen een dezer dagen contact met u opnemen om een passende oplossing te maken.
vriendelijk en deskundig 1 minpuntje het is wel wat duurder
Goede zorg. Altijd vriendelijk. Nemen de tijd voor je vragen of problemen.
Schoolstraat 11 A
5801BN Venray
Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.