Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en er wordt niets opgedrongen

Na oogmeting werd mij duidelijk uitgelegd wat de keuzes zijn en waarom iets aangeraden wordt of niet.

Correcte service en vriendelijk personeel

Tevreden in alles. Van binnenkomen tot vertrek.

Goed.

Klantvriendelijk, oog voor montuur afstellen, oog voor stijl. Je merkt hun bedrevenheid en ervaring voor het vak.

Tevreden klant

Goed en netjes geholpen

Vriendelijk en proffesioneel personeel hebben kennis van zaken.

Ik kom hier al jaren en het bevalt mij nog altijd goed, leuk personeel met kennis van het vak, ben heel goed tevreden.

ik ben op een vriendelijke en vakkundige manier geholpen.

Ik moest even wachten en kreeg een lekker kopje koffie aangeboden. er werd veel aandacht besteed aan mijn ogen en welke sterkte ik nu nodig had. bij het ophalen van de bril is echter niet gekeken of de glazen goed zaten. Daar twijfelde ik over. ik heb ze nu enkele weken en wil ze toch nog laten controleren omdat ik het gevoel heb dat ik er scheef doorheen moet kijken.

professioneel-uiterst deskundig

Kennis van zaken, goede adviezen, en zeer kundig personeel. Zorgen voor goede advisering in belang van de cliënt. .

Goed,rust en stonden meteen voor je klaar.

Goed, professionele en behulpzaam.

Contact telefonisch gehad en gelijk dezelfde dag een afspraak kunnen plannen. Eenmaal binnen wordt ik gelijk getest op wat lijkt de meeste moderne apparatuur, waarbij wordt uitgelegd over de metingen. Het was een wat langere proces, waarbij ik voelde prima behandeld.

Klantvriendelijk en eerlijk

Een klantvriendelijke winkel waar men een eerlijke mening geeft of een bril staat.

fijn

het was er rustig en de medewerkers namen de tijd. verder zag de optiek er rustig uit.

Omdat jullie mij doorgestuurd hebben naar de oogarts.

Zeer goed geadviseerd.

Ik ben erg goed geholpen bij het kiezen van een nieuw montuur. Men nam alle tijd voor het onderzoek naar de juiste brilleglazen. Ook de gekochte zonnebril bevalt zeer goed. Ben erg te spreken over deze zaak.

Betrokken

Fijn dat er samen gezocht wordt naar een bril die echt bij je past. Duidelijke tips wb beste glas. Als zeer prettig ervaren.

Persoonlijke aandacht en deskundigheid zijn sterke kanten vh personeel van van Essen

De aankoop van een nieuwe bril is altijd een zoektocht. Mbv de medewerker is dat goed gelukt!

Vriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Zéér vakkundig.

goed goeie koffie

Rustig, nemen alle tijd deskundig al met goed.

Top service!

Zelfs naar drie jaar nog garantie aanspraak kunnen maken, bril weer tip top in orde Dank voor deze geweldige service.

Vakkundig aardig en correct

Na nu derde keer oogmeting. Altijd netjes geholpen. Ook maar even oogdruk meten. En nu zelf maar eens overstag gegaan met een varifocale bril aan te schaffen. Met de juiste vakkennis en moderne apparatuur. Kan je ook prettig werken. Fam. Van Essen. Bedankt en tot ziens

Ben zeer tevreden.

Goede begleiding bij het kopen van een nieuwe bril. Zeer kundig personeel neemt alle tijd voor onderzoek naar sterkte en glas of keuze voor kunststofglas. Het personeel is en blijft vriendelijk en gedienstig. Mijn ervaring was en is zeer goed

Zeer deskundig en vriendelijk.

Zeer goed geholpen. Ze nemen alle tijd en leggen alles goed uit.

Tot nu toe tevreden

Helaas kan ik nog geen volledige mening geven. Zonnebril 😎 op sterkte Toppie. Mijn gewone dagelijkse bril multifocaal zal ik pas echter over 14 dagen kunnen beoordelen. Tot heden nog niet gewend aan de nieuwe multifocale glazen. Als deze periode is verstreken kan ik een hopelijk een beter beeld vormen...

Ik ben op verzoek van de huisarts naar jullie verwezen. Ik ben bij Hans Anders mijn brillen gaan halen maar in de toekomst bij nieuwe brillen ga ik beslist naar jullie toe. De mevrouw die bij mij de oogtest gedaan heeft geef ik een grote pluim. Ik weet nu tenminste wat ik heb.Grote pluim.

Prima geholpen

Goed geholpen zowel met de metingen als met het uitzoeken van een bril

Prima zaak.

Keurige ontvangst, prima service en een moderne zaak.

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.