Geweldige service

hebben alle tijd voor jou. Kunnen meer controle doen als andere brillen zaken.

Goede service, vriendelijke bediening

van Essen biedt deskundige service en heeft vriendelijk personeel

Deskundig, vriendelijk, accuraat

Al jaren een prettige winkel, met deskundig personeel. Altijd behulpzaam. Er wordt goed naar de klant geluisterd, en daardoor heb je het gevoel dat je bij de juiste zaak bent. Afspraken worden ook correct nagekomen.Wij zijn zeer tevreden, als dat niet zo was, dan maakten wij de reis van Driebergen naar Venray niet meer.

alles klopt

Vanaf de oogmeting tot het ophalen van de bril, alles is goed en professioneel. Ze nemen echt de tijd voor je.

Zeer hulpvaardige en vriendelijk personeel

Vriendelijk ontvangst en onder genot van koffie kan men wachten op de gemaakte afspraak

zeer positief

De grote en diverse sortering in monturen en de zeer goede deskundigheid maakt dat de klant hier graag weer terugkomt.

Kwalitatief goede optiek-zaak

Kundig personeel, willen mee denken. Goed advies.

Goed geholpen door vriendelijke, professionele mensen.

Zie boven. In een prettige ambiance ben ik goed geholpen door verschillende, zeer professionele medewerkers.

Goed advies, uitstekende bril

Oogmeting werd zeer nauwkeurig uitgevoerd. Daarop nieuwe bril uitgezocht. Bril zit prima, goede kwaliteit. Prijstechnisch duurder dan andere brillenzaken, maar kwaliteit en service betalen zich hiermee terug.

Persoonlijke en vriendelijke benadering

Heb nog enkele weken nodig (is ook advies) om aan nieuwe brilsterkte te wennen. Heb er vertrouwen in.

Plezierig professioneel

De afspraak was snel gemaakt. Het onderzoek-deel verliep zonder poespas, heel efficiënt en dat past goed bij mij. Het zoeken van een montuur is altijd een puzzel; passen de glazen bij dit montuur en past het montuur bij mij? Ook dat verliep vlot. Ik ben onder de indruk van de technische hulpmiddelen bij het “passend maken” de mach tussen de glazen en montuur.

heb ik wel echt de juiste glazen...?

ruime keuze in monturen. uitgebreide meting maar ik kijn minder goed dan met mijn oude bril. Met veel tegensputeren hebben ze debril recht op het gezicht gezet, dat hielp enogszins. maar ik ga nog een keer terug. IK heb denk ik baat bij de E- serie glazen (zelfde prijs als de Confort serie....?)

Klant is Koning

Er wordt tijd voor je gemaakt en genomen. Tevreden over alle service en zeer goede kwaliteit. Zeer vriendelijk en laagdrempelig personeel, met een persoonlijke touche.

goede info

prettige hulp niet opdringerig

Goede kennis van ogen.

De Opthoptiste in het ziekenhuis heeft gegeven opgevraagd van 7 jaar terug bij jullie en laat deze gegeven exact het zelfde zijn als zij gemeten had. Zij was daarover best even verbaasd maar zij uitte wel dat jullie vakkundig zijn.

Deskundige aanpak en hulp

Fijn dat er ook een optometrist werkzaam is, dat voorkomt lange wachttijden bij de oogarts

super en helder geholpen

geweldig geholpen door deskundig en vriendelijke medewerkers

Geen commentaar, helemaal top!

Super dat er moeite wordt gedaan zodat mijn dochter een mooie kinderbril kon uitkiezen, ik ben tevreden!

professioneel,

nu mijn tweede bril bij v.Essen gekocht, oogmeting ging lekker vlot. en goed advies voor de zonnebril . vind wel het bedrag voor de glazen erg hoog. mischien kan iemand mij dat nog eens uitleggen waarom dit zo is.

Heel professioneel

De medewerkers van Van Essen zijn erg kundig en professioneel. Werken met de nieuwste technieken en middelen. Nemen uitgebreid de tijd en als er naderhand nog vragen zijn is iedereen ook weer heel behulpzaam. Er hangt een persoonlijke sfeer die erg prettig is.

Goed en duidelijk

Goed en rustig verlopen

Deskundig advies

Uitstekend geholpen, nemen echt de tijd voor je om de perfecte bril te vinden.

Klantvriendelijke, deskundige en vlotte service

Ik ben na afspraak vlot en deskundig geholpen. De adviezen spraken mij wel aan en de brillen had ik al in goede uitvoering binnen 1 week de eerste en de week erna de 2-de. De brillen naar tevredenheid afgesteld. De afwikkeling met de verzekering was ook al verzorgd, dus daar hoefde ik niet meer naar te kijken.

Geweldig geholpen.

Ik ben zeer goed geholpen. Ze hebben kennis van zaken. Tevens hebben ze een ruime keuze in monturen.

Zeer vriendelijk

Wordt altijd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Hier is de klant nog echt koning

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.