Zeer goed en vriendelijk met goed advies geholpen

De jonge dame die mij hielp, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk zeer goed rekening houdend met de corona regels. Na mijn verhaal gedaan te hebben vroeg ze wat ik wilde en kwam aan met diverse brillen.(natuurlijk mocht ik ook zelf kiezen) De brillen waarmee ze aan kwam, meteen bekeken en als ik ze mooi vond gepast. Het viel wel op dat de brillen steeds duurder werden. Maar dit is uiteraard een keuze die je ook zelf kunt maken door ja of nee te zeggen. De dag later meteen mijn ogen laten meten. Ook gezien mijn leeftijd maar meteen een klein gedeelte lezen in de glazen laten slijpen zodat ik er langzaam aan kan wennen. Het enige wat jammer was dat er geen koffie aangeboden is maar dit zal door corona komen Al met al een goede week later loop ik met mijn nieuwe bril rond en krijg leuke reacties van mensen.

Zeer tevreden over klantvriendelijkheid, service en geduld. Er is echter een probleem: ik kan niet lezen met deze bril. Heb het nu een tijdje geprobeerd, maar het gaat niet. Ik maak deze week een nieuwe afspraak.

Goede ervaring

Respect voor de vakkennis

Ik ben prettig geholpen en het kwam professioneel over

De oogmetingen vond ik lastig. Mijn ogen leken gauw moe te worden, waardoor ik het wel kon lezen , maar het beeld onscherp werd. Ook had ik, achteraf gezien, toen ik de bril ophaalde graag even een paar zinnen in in boek willen lezen. Aangezien ik de multifocale bril nu een week draag en nog steeds niet een scherp beeld heb met lezen

Ik ben heel aardig en goed geholpen.

De oogtest was prima en er kwam uit dat ik terug naar deoogarts moest, prima.

Goede service en prettig advies

Zonder op te dringen wordt alles netjes uitgelegd , hier voor wordt alle tijd genomen. Prettig is ook dat je altijd kunt binnenlopen als de bril wat bijgesteld moet worden. Dat zorgt ervoor dat ik graag hun aanbeveel.

Ben zeer tevreden.

Over de brillendoos ben ik niet tevreden.

Kwaliteit en juiste diagnose

Ondanks dat de uitslag van de Optometrist voor mijn vrouw erg triest was, kregen we een eerlijk en helder antwoord op onze vragen.

Goed geholpen

Beter kan niet. Maar o jee want zijn die kregen duur.

Geweldige servic

Goed advies en snelle levering

Snelle service en aardige mensen

Top.

Kennis en kwaliteit.

Klantvriendelijk en een hele goeie service

Ik kom er al jarenlang en wordt er alttijd goed en vriendelijk geholpen Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe bril

Snel en prima aflevering.

Snel het montuur gekocht waar ik naar op zoek was.

Ik wist precies wat ik wilde en dat werd perfect begrepen.

Goede en prettige en kundige service

Goede service en klantvriendelijk

Vakbekwaam, goede service en klantvriendelijk

heel goede ervaring

vriendelijk personeel, goede meting, deskundig advies aanschaf bril, al jaren ervaring met van Essen optiek en ben hier zeer tevreden over.

Deskundig en betrouwbaar

Altijd vriendelijk. Goede en serieuze adviezen. Kijken naar de persoon. Heel prettig. Super service.

Professionele mensen met kennis van zaken

Na jarenlang gehannes met mn harde lenzen eindelijk een kundig bedrijf gevonden die verstand van zaken heeft Zeer tevreden

teleurgesteld

de service is slecht. Als je na 2 uur niet meer kunt annuleren. Wettelijk gezien mag je binnen een bepaalde tijd annuleren. En dan 30 % aan annuleringskosten betalen is erg veel. Ik had nog in gesprek gewild evt ander montuur uitzoeken, maar nu niet meer. De volgende brillen van ons gezin kopen wij wel ergens anders en de negatieve reclame praat in Venray snel voort.

Goede deskundige service

Heb al jaren brillen van van Essen, ze zijn deskundig, vriendelijk en bieden een goede service. En mocht er een probleem zijn dan wordt dit snel opgelost.

Goede service en prettige behandeling

Je word altijd goed geholpen

Er word altijd alle tijd voor je genomen en de service is ook goed zodat ik altijd graag terug kom.

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.