Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen

Mijn ervaring was goed

Zoals hier boven omschreven was mijn ervarung goed

Super!

Prima service, klantvriendelijk en ze hebben echt verstand van zaken. Super!!

Hele prettige professionele sfeer.

Door een vriend werd ik opmerkzaam gemaakt voor van Essen Optometrie. Het vakkundig en vriendelijk optreden in de onderzoeken maakte een goede indruk op mij. Toen ik een nieuwe bril bleek nodig te hebben was ook de omgang in de Optiek heel prettig en professioneel. Het resultaat is een mooie passende bril die indruk maakt bij vriend en familie. Mijn kijk op van Essen is letterlijk en figuurlijk verbeterd. Dank zij hen. Tot ziens! Leo.

Heel goed

De vriendelijke medewerkster van u heeft mij heel behulpzaam en met veel respect en geduld geholpen.

prima zaak

fijne zaak en prima personeel, kom er graag als het nodig is.

Top winkel

Ik ben super goed geholpen door Yvonne , we hebben een goede klik met haar. Ze denkt met ons mee, is erg deskundig maar absoluut niet opdringerig. Top verkoopsters Ruime keuze dus als men hier niks kan vinden…. nou waar dan wel

Prima service en advies

Vriendelijk te woord gestaan. Duidelijke uitleg en instructies.

Hele fijne service

Mijn eerste bril Spannend.. Bij van Essen is het personeel geduldig,behulpzaam. Men gaat zorgvuldig met alles om. Je voelt je direct op je gemak. Men neemt de tijd voor je Prijzig...maar kwaliteit Van Essen is een echte aanrader

Zoals altijd, top, bedankt

Een vakkundige verkoop van een nieuwe bril, in alle opzichten.

Goed geholpen

Het gaat goed in begin natuurlijk wennen want het is toch mijn eerste brilmaar het is een mooie bril goede rea cties op gehad nog bedankt voor de goede dienst

Heel fijn geholpen

Schrok er eigenlijk van dat ik (12jaar) een bril moest; advies en hulp is heel fijn geweest en nog.

Bijzonder prettig, deskundig en snel

Bijzonder prettig, deskundig en snel

Erg fijn

Fijne hulp. Denken goed mee, altijd vriendelijk en in voor een praatje.

Het is aan te raden

Fijn geholpen

Vriendelijk,begaan en professioneel.

Goed.

Mijn oogmeting en het uitzoeken van een nieuwe bril, was voor ons een hele plezierige aangelegenheid. Vriendelijke en behulpzame verkoopster.

Geweldig fijne winkel

Prima winkel, geweldige service en klantvriendelijk!

Zie boven

het is mijn tweede bril

bij mijn eerste bril was de ervaring ze nemen de tijd voor je je kunt voor jou vragen over de bril rustig stellen ze nemen de tijd voor de uitleg er over ga zo door

Goede service, uitleg, geduld en hygiëne t.a.v. eerste keer contactlenzen

Ik ben 13 jaar en voor het eerst lezen gekregen. Geen ervaring ermee. Na goede uitleg, begeleiding en geduld om de lenzen in te kunnen brengen is het gelukt en ik ben er nu heel blij mee! Hygiëne wordt heel goed meegenomen in het aanleren!

Je word uitstekend geholpen.

Ervaren en vriendelijk personeel daarom gaan we ook altijd naar deze opticien.

Super goede service en vriendelijk personeel

Deskundig advies en vriendelijk personeel

Ik werd redelijk koel ontvangen en behandeld...

Jammer dat bij de oogmeting,waarschijnlijk met de beste bedoeling, andere producten werden aan bevolen om het zien nog optimaler te maken....

Zeer vriendelijk , goede oogmeting en kwaliteit

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.