Een bril uitzoeken is hier een feestje.

De modernste apparatuur, geen haast, mooie modellen en goed advies.

Fantastische service

Gekwalificeerde mensen!!! Hele fijne lenzen.

Altijd tevreden

Gewoon goed

Hele goede service

Ik ben heel fijn geholpen. Goede hulp en uitleg bij de meting en goed geholpen met het uitkiezen van een bril.

heel goed

Service met grote Letters!!!!

Vakmensen!

Goed advies en prima service.

erg vriendelijk en deskundig betrokken advies

kan iedereen adviseren hier een bril of oog gerelateerde hulpmiddelen aan te schaffen , alle tijd wordt er genomen en van a tot z blijft de klantvriendelijkheid voorop staan bij elk deskundig advies een glimlach datje op je gemak stelt , wat ik persoonlijk erg gewaardeerd heb

Uitgebreide dienstverlening en goed advies

Er wordt goed de tijd genomen voor een goed en gedegen onderzoek en een juist advies. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop ik geholpen ben.

Heel leuk geholpen voor nieuwe bril. Alle tijd voor mij. Het

Mijn wensen werden vervuld. Verkoopster en optremetist zeer behulpzaam met keuze maken.

Goed geholpen

Zeer vakkundig, goed advies en ruime keuz

Zeer vakkundig, goed advies en ruime keuze

Vriendelijk en kundig

Rustig en de tijdnemend tijdens de meting en zoektocht naar een passende bril. Rekeninghoudend met mijn persoonlijke wensen.

Een geweldig team staat daar voor je klaar. Klantvriendelijk, ervaren , service gericht

Goed geholpen grote keuze goede service

Zoals altijd goed en betrouwbaar.

Ik ben al jaren client. Altijd goede en weloverwogen adviezen. Klantvriendelijk en aan te bevelen bij anderen.

Prima, service

Wederom goed geholpen jij een lens controle.

Al 20 jaar klant , dit zegt genoeg.

Super service!!

Ik zit al jaren bij van Essen optiek en optometrie. En ga er niet meer weg, de service is gewoon super, altijd vriendelijk helpen je meteen ook voor kleine dingen kan je meteen terecht bij hun. Aanrader ja zeker.

Geweldig, zeer tevreden

goede service

prettig contact met de klant

Goed geholpen goed advies

prima!

prima...vriendelijke mensen

ik mag zelfs jodelen als het me lukt om een lens in te zetten

Goede en snelle service voor een mooie nieuwe bril.

Mijn jaren lange ervaring is dat je er altijd goed word geholpen bij elk probleem ook na jaren als er eens iets niet goed is.

Zeer service- en klantgericht met daarbij een persoonlijke benadering.

Zeer sercive- en klantgericht met daarbij een persoonlijke benadering. Kennis van zaken.

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.