Vriendelijk en deskundig

Goed geholpen met de keuze van een bril En de oogmeting.

veel geduld goed geholpen

een goede meting, en weer een mooi montuur samen met jullie en via de telefoon en mijn kinderen uit kunnen zoeken. aan de glazen meteen gewend, doordat het montuur er ligt is schuift deze makkelijk hier moet ik erg aan wennen

zeer fijne adviezen, duidelijke uitleg, perfecte hulp. Goede service

zie boven

Een heel prettige en vakkundige behandeling.

Goede wijn behoeft geen krans.

Professioneel advies

Goed aangevlogen bij uitkiezen bril voor m'n dochter van 5

Fijn geholpen.

Deskundige begeleiding in de weg naar een bril toe.

Vakkundig

Prima geholpen bij mijn nieuwe bril.

Super service.

Al jaren klant bij Van Essen Optiek. Nooit geen spijt van gehad. Altijd een luisterend oor, goede adviezen en de tijd nemend.

Top!

Mede dankzij het goede advies van de styliste samen met Yvonne heb ik naar alle te tevredenheid mijn bril gekocht.

Top !!

Ik kom al vele jaren bij van Essen en de service en kwaliteit blijven hoog in het vaandel staan en worden door het vakkundig en niet te vergeten vriendelijk personeel goed uitgedragen.

Goede service en nemen de tijd

Goede service en nemen de tijd

Er goed geholpen met het advies voor mijn dochter Zeer kundig en ze is er zelf heel blij mee☺️

Super goed.

Ik had een lens,kon er niet mee overweg,afspraak gemaakt mijn ogen zijn heel goed nagekeken,gedruppeld heb volgens mij alle kamertjes in de winkel gehad,meneer was heel kundig heeft mij heel goed geholpen.mooi montuur uitgezocht.zeer goed geholpen door jonge dame.bril zou eind van de week klaar zijn.krrg op woensdag al mail,u bril ligt klaar.super snel,ben hem gelijk gaan halen.En weer heel goed en vriendelijk geholpen.Van mij krijgen ze allemaal een super plus

Goede informatie over mogelijkheden, to the point.

Goede vakmensen en prima service en persoonlijke benadering.

Vriendelijk, rust, tijd, luisteren, goede uitleg.

Zie hierboven!

super geholpen

ik word al jaren goed bij jullie geholpen, vooral klantvriendelijk en behulpzaam...

Top Optiek.

Al 10 talle jaren vaste klant bij Van Essen. Zeer professioneel. Veel aandacht voor de wensen van de klant.

Zeer tevreden!

Erg goed geadviseerd en zeer correct geholpen. Kortom, een zeer tevreden klant.

Op een zeer professionele en vriendelijke manier geholpen.

Ben al jaren een zeer tevreden klant. De service is uitstekend en de medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

Prima en goed en vakkundig geholpen.

Idem

Behulpzaam en meedenkend

Helemaal tevreden

Ik ben heel tevreden omdat jullie heel vriendelijk en deskundig zijn.

Bediening en professionaliteit is goed.

Ik heb mijn bril inmiddels 2 weken. Echter, heb ik het gevoel dat het leesgedeelte aanzienlijk minder goed is dan bij mijn voorgaande bril. Omdat ik veel in het buitenland heb gezeten kon ik hier nog niet eerder voor langskomen. Dit zal ik dan alsnog binnenkort doen.

Een weldaad voor u ogen

Super vriendelijke en kundige mensen ik voel me prima bij jullie in de winkel

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.