Klantvriendelijke benadering met perfecte service

Persoonlijke , deskundige hulp. Medewerkers en eigenaren nemen alle tijd om ervoor te zorgen dat je tevreden en blij met je keuze de deur uitgaat. Is er iets mis gegaan? Er wordt met je meegedacht om t naar tevredenheid op te lossen.

Uitstekend!!

Top service!! als er iets is je kan altijd terecht, staan dan meteen voor je klaar! Altijd even vriendelijk.

Deskundige, ervaren optiek met kijk op de klant.

We zijn goed geholpen, ze namen de tijd, keek meet naar verschillende mogelijkheden. Goed kijkend naar een passend model voor mijn dochter. Kijkend naar haar gezicht maar ook wie ze is en welke brillen ze zelf uitzocht. Hele fijne ervaring.

Deskundige oogmeting en goede dienstverlening.

Na drie jaar vond ik het nodig dat de sterkten van de brillenglazen weer eens getest moesten worden, temeer daar ik meende wat minder scherp te kunnen zien. Hoewel de afwijking met de huidige brillenglazen niet groot was en de 'cilinder' bijgesteld moest worden, bleek uit de diverse testen dat ik toch nieuwe focale glazen nodig had. Na een ruime week waren de glazen gereed en werden die binnen een half uur in mijn bril geplaatst. Voorlopig is mijn zicht weer helder.

Altijd prima geholpen.

Heb nogal wat problemen met mijn ogen, m.i goede onderzoeken en adviezen.

prima en vriendelijke ervaring

Een zeer vriendelijke en prettige ervaring bij de oogmeting en bij de aankoop van mijn nieuwe bril. Ik ben zeer blij met het advies bij de keuze van het montuur en glazen.

zeer professioneel en goed

zeer professioneel en goed

Fijne ervaring en een heel vriendelijke en goede persoonlijke service.

Vriendelijk en kundig

Ze nemen de tijd voor je, de sfeer in de winkel is fijn, vriendelijk en kundig.

Vakkundig en geweldige service

Een prachtige Optiek in hartje Venray door vakbekwame en zeer vriendelijke medewerkers prettig geholpen. Een ruime keuze en uitgebreide collectie aan brillen, maar vooral de aandacht voor de klant sprak mij aan.

Uitstekend geholpen, goede meting en ondersteuning bij brilkeuze

Ik ben uitstekend geholpen. De oogmeting ging snel en goed. Daarna 2 brillen uitgekozen waarbij ik goed ondersteund werd met advies

Goed geïnformeerd

Deskundige vriendelijke vlotte afhandeling

Goede en professionele zaak

Heel Fijna

Prachtige overzichtelijke winkel, met heel vakkundige werknemers met duidelijk verstand van zaken. Men neemt de tijd om alles goed door te spreken en af te handelen. Werkt prima op afspraak, maar ook om zo binnen te stappen, geen probleem! Topmensen, vakkundig bezig, maar ook tijd voor sociaal praatje. Assortiment brillen ruim en keuze aan glas voor in montuur ook af te stemmen op iedere beurs. Aanrader om hier een binnen te lopen en een nieuwe bril aan te schaffen!

Goede service.

Bij het uitzoeken van een nieuwe bril ben ik goed geholpen. Ze voelen feilloos aan wat je wel en niet wil/mooi vindt.

Snel geholpen

Heb een leuke bril gekocht

Hele prettige en deskundige hulp

De medewerkers bij Van Essen Optiek hebben mij goed en deskundig aan lenzen geholpen. De begeleiding daarin was zeer vriendelijke en empatisch en tegelijkertijd professioneel. Kortom: top!

Erg goed

persoonlijk advies, direct geholpen zelfs toen ik nog met een bril van een andere opticien kwam. Met de oogmeting en het uitzoeken van een montuur nemen ze je alle tijd voor je.

Super !!

Niet goed koop , maar zeer fijn geholpen en eerlijke informatie , kan niet beter een dikke pluim !!!.

Heel fijn geholpen met mijn nieuwe bril !

Ik heb maar een woord voor jullie.......Geweldig !!

Alles wat een goede opticien in huis moet hebben is aanwezig

Grote assortiment van brillen, Van het begin tot het slagen van een goede, mooie bril prettig geholpen

Ik ben al ruim 3 jaar bezig om een goed zicht te krijgen. Mijn rechter oog kon geen enkele lens verdragen of het zicht was slecht. Uiteindelijk ben ik ben Van Essen terecht gekomen en daar werd ik heel nauwkeurig gecontroleerd en nu uiteindelijk heb ik een lens waar ik goed mee kan zien. Een super service dus.

Professioneel

Fijne hulp bij het uitzoeken van een nieuwe bril

Schoolstraat 11 A

5801BN Venray

Over Van Essen Optiek

Van Essen Optiek, optometrie & orthoptie, uw opticien in Venray. Voor een groot assortiment in brillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen. Zorgen over uw ogen? Maak een afspraak bij een van onze specialisten.