Soms iets hardhandig
Goede tandartsenpraktijk
Goede ervaringen over de tandarts Stelt me altijd eerst op me gemak,verteld wat hij gaat doen.
Aantal jaren geleden overgestapt naar De Groof na ontevreden te zijn geweest bij vorige tandarts. De Groof is mijn inziens een hele goede degelijke kundige tandarts die alles duidelijk bespreekt als er wat gaande is, duidelijk uitlegt wat hij gaat doen en dat vervolgens goed uitvoert. Tevens heel vriendelijk en dat alles geldt ook voor alle werkzame mensen daar. De mondhygiënisten zijn ook kundig en zeer vriendelijk net als de overige mensen aldaar. Ik kan iedereen adviseren die een goede tandarts zoekt om naar De Groof te gaan
Er wordt zorgvuldig en deskundig gewerkt
Het schoonmaken van mijn gebit is zorgvuldig gedaan. Alle handelingen werden netjes uitgelegd. Weer blij met een stralend gebit.
Ik ben zeer tevreden over de serieuze, zorgvuldige en kundige benaderingswijze van deze praktijk. Wanneer ik onverwacht problemen heb met mijn gebit dan kan ik op korte termijn terecht en voor de lange termijn ligt de standaard hoog tav mondhygiene en juiste verzorging van het gebit. Hier is veel aandacht voor.
Ik word altijd goed geholpen. De behandelaars zijn vriendelijk en nemen de tijd om eventueel uitleg te geven.
Duidelijk,vriendelijk,ziet er geweldig uit,schoon
Ik kom vanaf het begin van de praktijk bij tandarts de Groof. Vooraf en tijdens de behandeling Wordt uitleg gegeven daardoor ben ik langzamerhand van m’n angst afgeraakt. Ook de mondhygiëniste heeft mij altijd vriendelijk en goed behandeld. Erg jammer dat ze weggaat. Compliment voor iedereen !
Ik zL nooit een fan worden van tandartsbezoek, maar bij tandarts De Groof en zijn team voel ik me in goede handen. Vakkundig, vriendelijk, persoonlijk, snelle service en goede nazorg
Prima!
Alles is netjes en de behandelingen worden snel en gecontroleerd uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk en stelt je op je gemak. Aanrader
zie boven
Er wordt goed aangegeven wat hun bevindingen en te nemen acties zijn. Ook wordt goed aangegeven wat er met betrekking tot gebitsreiniging eventueel zelf verbeterd kan worden. Met de tandarts wordt goed overlegd wat noodzakelijk is en wat hun advies is.
Een fijne tantarts allemaal vriendelijke mensen die hun werk goed doet
Zeker professioneel en deskundig
Mijn vrees, angst en weerzin van tandartsen wordt in deze praktijk niet waargemaakt.
Erg fijn geholpen om een nieuwe kroon bij mij te plaatsen. Voelde mij erg op mijn gemak.
De tandarts en assistenten zijn op elkaar in gespeeld, alles verloopt vlot en ze werken prettig zonder te betuttelen. Enige onprettige was de lamp in mijn ogen, die was vrij fel.
In deze praktijk nemen alle mensen de tijd voor je. Ze wisten dat ik op reis was geweest en vroegen naar mijn ervaringen. Ze gaven me advies over het schoonmaken van mijn beugel. Ze legden me uit hoe de orthodontist te werk gaat. Het schoonmaken en controleren van mijn tanden gebeurde ook heel uitgebreid en toegewijd. Niets dan lof
Super friendly and professional.
Heel rustig en luisteren goed
Mijn tandarts is ziek geworden en heeft zijn praktijk moeten opheffen. Het advies van de "nieuwe tandarts" was om een brug te verwijderen en de achterste kies door de kaakchirurg te laten trekken. Bij Tandarts de Groof ben ik welkom, de kies is behandeld en de brug kan blijven! Chapeau! Vriendelijke en prima behandeling.