Wim de Groof is een duidelijke tandarts, zakelijk, zonder poespas en zorgvuldig.
Goede adviezen, moderne apperatuur, vriendelijk en alles zorgvuldig schoongemaakt.
Een hele goede tandarts en een uitstekende mondhygiënist die mij helpt.
Uitermate professioneel team dat zeer patientvriendelijk handelt.
prima uitleg gehad. Behandelaar was rustig en nam de tijd. Zij gaf daarnaast duidelijk uitleg en advies.
De mondhygiëniste gaat grondig te werk en neemt tijd om goed uit te leggen welke handelingen kunnen helpen om het poetsen effectiever te maken. De taakverdeling tussen mondhygiëniste en tandarts (die deze keer behalve controle weinig werk aan me had) is effectief.
geheel naar tevredenheid
Naar de tandarts gaan blijft niet fijn. Maar dr De Groof en zijn assistenten zijn helder, geven goed uitleg en updates tijdens de behandeling. Daarnaast kreeg ik ook wat vaseline of werd mijn gezicht droog gemaakt als het nat werd. Goede service.
De beste tandarts die ik ooit gehad heb
Ik kon met klachten snel terecht en ook vervolg ging vlot Vriendelijke medewerkers
Zeer tevreden over zowel Lisa de mondhygiëniste als Wim de Groof, de tandarts.
Zeer empathische en vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten. Ook heel aardig voor kinderen, nemen echt de tijd om ze alles uit te leggen.
Er wordt goed geluisterd naar je wensen
Duidelijk wat er ging gebeuren.
Alle zorgverleners oefenen hun taak zeer vakkundig uit.
Goed en vakkundig team. Ze zijn altijd vriendelijk. Goed bereikbare praktijk, fijn om digitaal een afspraak te maken.
Vriendelijke en vakkundig, voor zover ik dat kan beoordelen. Maar voor mijn gevoel wel.
Via internet afspraak maken werkt prima. Altijd vriendelijk en goed advies.
Tandarts de Groof en preventie assistent Myrthe hebben samen zo goed gezorgd voor een warme en rustige sfeer voor Rosa, die meerdere gaatjes had. We zijn drie keer langs geweest en ik was echt onder de indruk van de manier waarop ze het aanpakten. Een top team! Heel veel dank hiervoor Mijn eigen laatste controle was ook erg prettig overigens :)
Ik wordt immer op een prettige manier behandeld door tandarts en mondhygiëniste. Leggen de dingen die ze doen goed uit en stellen je gerust.
Zowel de mondhygiëniste en de tandarts zijn heel kundig, aardig en rustig. Ik krijg goed advies, daarnaast wordt er rekening gehouden met wat mijn wensen zijn en zien ze me niet alleen als cliënt maar hebben ook belangstelling voor mij als mens.
Hele fijne tandarts. Hij kijkt naar meer dan het gebit alleen en overlegt alles. Fijne rustige man
Tandarts de Groof en zijn collega's bieden goede zorg, denken mee en herstellen, indien nodg, tanden en kiezen met de grootst mogelijke zorg. Niets dan complimenten