Ik heb een afspraak om een pijnlijke zwarte pit weg te halen. Ik krijg röntgenfoto’s en controle en ze wilt diverse behandelingen doen maar ik vind die pit het meest pijnlijk en storend maar deze wilde ze ineens niet meer doen. Geen tijd. Maar wel om andere punten waar ze geld mee vangen uit te voeren. Bij de groof aangegeven en hij neemt het voor de betreffende tandarts op en zei dat ze geen storend. Dingen weghalen en niet zomaar aan een gezonde tand gaan zitten. Dus er mocht geen witte vulling over.
Zo fijn hoe jullie in alle rust mijn zoon behandelen.
Ik word goed behandeld. Alles is schoon en de adviezen zijn goed.
Fijne, deskundige mensen.
Wordt naar mij geluisterd. Krijg een goede terugkoppeling. Geen gehaast, verloopt rustig. Prettige sfeer.
Vriendelijk, flexibel, zeer kundig
Wim neemt de tijd en denkt goed mee. Ook de mondhygiënisten zijn vakkundig en de assistenten.
Goed en met jaren een veilig gevoel na de professionele gebitssanering, die nu bijna voltooid is.
Mijn ervaring was positief. Parkeren is moeilijk,de straat is erg vol.
Very good dental practice: - Great customer service, easy to reach and efficient - Great communication and care from dentist / hygienist - Very clean and perfect equipment
Ik ben al zo-n kleine 30 jaar patient bij dr. de Groof en uiterst tevreden over zijn gedegen vakmansschap en zijn wijze van omgang met zijn patienten.
Ik voel mij op mijn gemak bij team Tandartspraktijk De Groof. Het is een zeer professional team, en wordt met respect behandeld. Zij nemen de tijd om naar je te luisteren. Het is makkelijk om een afspraak te maken. Je hoeft ook niet lang te wachten in de wachtkamer.
Geen lange wachttijden in de spreekkamer, vriendelijk personeel, vertrouwenwekkende behandeling.
Fijne praktijk die ik iedereen zou aanraden. bij de receptie (en telefoon) wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. Geeft je een warm welkom De tandarts werkt rustig, vlot en goed. Wekt vertrouwen. Na de behandeling nergens last van gehad.
Ik kom hier al heel lang, ben vanaf het begin heel tevreden.
Ik ben een lastige patiënt want ik kan niet door mijn neus ademen. Desalniettemin wordt er goed naar mij geluisterd.
Aardige medewerkers, je krijgt duidelijke uitleg wat er moet gaan gebeuren. Meedenkend. Altijd netjes op tijd.
Het gehele team is goed op elkaar ingespeeld, de communicatie onderling en naar de patiënt is uitstekend!
wordt altijd correct en vriendelijk behandeld
Ik haat de tandarts (in het algemeen). Hier valt ieder bezoek eigenlijk wel mee. Ze zijn bekend met mijn angsten en kunnen daar op een respectvolle wijze mee omgaan. Mijn gevoel van “het moet maar” klopt na ieder tandarts bezoek. Een “klapper” is het alternatief en dat wil ik ook niet.
Een prettige, moderne en hygiënische praktijk met deskundig en zeer vriendelijke medewerkers.
plezierige en persoonlijke begeleiding van zeer deskundige mensen
Vakkundig, rustig
Vriendelijke en kundige mensen,