Filters

10

Professioneel, heldere communicatie, vriendelijk personeel en goed georganiseerd

Fijn bedrijf om mee te werken. We kregen een overzichtelijke uitleg en snelle een reacties op onze verdere vragen. Duidelijke communicatie, komen afspraken na, werken verzorgd en netjes. Alle mensen waar we mee te maken hebben gehad waren ontzettend vriendelijk. Panelen zijn snel gelegd en werkend. En alles was opgeruimd toen ze klaar waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

netheid

hallo mijn ervaring met hd solar is zeer netjes te noemen , ze komen op de afgesproken tijd zijn vakkundig en weten wat ze doen , de uitleg van te voren was ook zeer netjes , geen verkoop praat maar meer waar ik op moet letten wat ook klopt ( heb navraag gedaan) daarbij nemen ze de rotzooi mee die ze maken ik wilde eerst en 9 geven omdat ik dus tevreden ben maar ik heb nagedacht ik kan geen reden bedenken om geen 10 te geven (misschien op de prijs na haha) nu hopen op wat opbrengst...

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

zeer goede service en fijne communicatie. Wij wouden panelen indak ,monteur nog een keer extra geweest tijdens de bouw om mee te denken. Nette en correcte afwikkeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Hulde

Vandaag zijn onze zonnepanelen geïnstalleerd door heel fijne monteurs en elektricien: behulpzaam met een lach. Ook het voortraject was bijzonder plezierig en helder en hun wijze van communiceren verdient lof. Er zijn niet veel bedrijven meer waar je je als klant koning waant, maar HD Solar is er een van...

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Samen met klant komen tot optimaal produkt. Goede planning en info hierover. Uitvoering probleemloos. Over opbrengst valt nog niets te melden. Panelen bet in werking

 • Aanbevelen? Ja
10

Een al al professionaliteit!

Professionele verkoop, Professionele telefonische- en mailcontacten, Professionele monteurs Een en al lof over het gehele traject!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima dienstverlening.

Van het aankooptraject t/m het netjes werken op de installatie dag is goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk

We zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken, meedenkend, een goede voorlichting en erg behulpzaam om aan al onze wensen te voldoen. De montage verliep ook vlot en netjes. Ze liggen strak op het dak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een tevreden klant ,

Van af het dak tot aan de meterkast alles 100 % Netjes gemaakt . Duidelijke schriftelijke communicatie .

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, snel en netjes

Van A tot Z een topervaring! Uitstekend geadviseerd en ook de montageploeg levert uitstekend werk. Denken mee, adviseren en leveren goed en snel werk. Super nette en beleefde jongens. Boven verwachting!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zowel de accountmanager Arne, als de installatieploeg inclusief de elektricien, zijn erg prettige mensen die proactief meedenken over de best passende oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Alles is van het begin tot het eind netjes en goed geregeld. De zonnepanelen zijn keurig geplaatst en alles werkte direct. Zeker een aanbeveling als u op zoek bent naar een goed en betrouwbaar bedrijf die ook nog eens niet de hoofdprijs vragen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service en vakmanschap.

Afspraken punctueel nagekomen, Correcte montageploeg. Het "binnenwerk"is door Twan zeer vakkundig en klantvriendelijk uitgevoerd. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima geregeld

Alles is keurig volgens afspraken verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkend, marktcomform,vriendelijk.

de levering ging in goed overleg eerder dan verwacht, waardoor wij een paar productieve dagen van deze zomer mee konden pikken. Technisch aanleg conform afspraak met hoofdschakelaar, geeft een veilig gevoel. Netjes gewerkt, alle kabels en verpakkingsmaterialen weg gewerkt en meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Tot nu uitstekend. Geweldige service. Hopelijk in de toekomst ook zo!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer kundig en maken duidelijke afspraken waar

Vanaf het voortraject, vertegenwoordiger aan huis tot en met montage goede communicatie. Wordt goed uitgelegd welke keuze er zijn en krijgt een goed advies. Ze praten je niet een teveel aan panelen aan. Je wordt bij alle stappen op de hoogte gehouden. Montage verliep goed en er was goed overleg m.b.t. de loop van de kabel naar de groepenkast. Jammer dat we zelf moesten stofzuigen :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Totale ontzorging, kan het iedereen aanbevelen.

Super professioneel team. De drie kruimels van het boren werden zelfs op gesoltofzuigd. Ik kan HD Solar aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele organisatie - zeer aan te bevelen

Ik ben normaal niet van het reviews geven, maar voor HD Solar maak ik graag een uitzondering. Het gehele traject is bij mij op uiterst professionele wijze vormgegeven en succesvol afgerond. Van het eerste telefonische contact, de (na uitgebreid eigen onderzoek en het vergelijken met 6 andere partijen in de markt) scherpe offerte, het adviesgesprek met Ronald tot met de installatie en aansluiten van het systeem. Deze organisatie blijkt een geoliede machine te zijn die ik van harte kan aanbevelen. Ik kan de positieve reviews op deze website dan ook alleen maar bevestigen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden en blij met mijn panelen

HD Solar heeft goed werk geleverd. Panelen snel geleverd en gemonteerd. Bekabeling zeer netjes aangebracht en weggewerkt. Vriendelijke benadering, goede service. Heel tevreden dus. Klein minpuntje: het legplan is aangepast tijdens plaatsen en het is pas overlegd naderhand. Daardoor had ik niet het gevoel dat ik er nog iets aan kon veranderen. Dat is ook niet echt nodig denk ik, maar gaat om het idee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig team.

Vanaf het eerste contact tot en met het leggen ben ik zeer tevreden over de klantbehandeling door alle medewerkers. Nog een extra pluim voor het montageteam, wat in die hitte op 31 juli j.l. een mooi stukje vakwerk heeft geleverd. Ook de (externe) elektricien niet te vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

We hebben goede afspraken kunnen maken en goede uitleg gekregen van de accountmanager Arne van Geffen. Vervolgens zijn de afspraken ook allemaal volgens afspraak nagekomen. Ook de mensen die de zonnepanelen hebben geïnstalleerd hebben uitstekend werk verricht. Vervolgens heeft de elektricien het karwei uitstekend afgemaakt. Kortom wij zijn heel tevreden met onze nieuwe zonnepanelen van HD Solar. Ik kan iedereen aanraden om met HD Solar in zee te gaan. Dank voor de fijne samenwerking. Groet, Martien

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantgericht en goede service

Goed geïnformeerd door Arne, met een mooi legplank en plaatsing van de omvormer. Het plaatsen van de panelen zelf bleek lastiger dan aanvankelijk gedacht. HD Solar is zeer klant- en oplossingsgericht. Nadat ze extra materiaal hebben gehaald en extra werk geleverd liggen de panelen er uiteindelijk op. Prijs mezelf gelukkig dat ik met deze partij in zee ben gegaan. Fantastisch werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service, erg fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Vriendelijk personeel en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, snel en compleet werkend opgeleverd

Vakkundig bedrijf, duidelijke uitleg van te voren, keurig volgens afspraak. De panelen zijn supersnel gelegd en direct werkend opgeleverd. Ik kan HD Solar van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd