Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prezen duidelijke communicatie, professioneel personeel en een soepele installatie. De evaluaties benadrukken responsiviteit, betrouwbaarheid en behulpzame uitleg van begin tot eind. Over het algemeen wordt de servicekwaliteit en nazorg als hoogwaardig beschouwd.
Martijn was precies op tijd. Hij werkte snel en netjes.
22 June 2026
Anita Davids
SOMEREN
Na bijna 4 jaar aan het lijntje gehouden te zijn met de installateur van mijn solar edge omvormer die steeds uitviel op juist zonnige dagen heb ik contact opgenomen met HD Solar. Zij hebben het probleem opgelost en al ruim 6 maanden werkt de omvormer prima. Nu een laadpaal laten installeren door HD Solar. Alles liep op rolletjes. De offerte, de schouw te plaatse en de installatie. Ben zeer tevreden
18 June 2026
Vincent
Weert
Onlangs heeft HD-Solar bij ons de installatie verzorgd en we zijn meer dan tevreden over het hele traject. De monteurs werkten strak volgens afspraak: ze waren netjes op tijd, werkten snel en de communicatie vooraf en tijdens de klus was volkomen duidelijk. Wat ons direct opviel was de flexibiliteit. Toen we na het tekenen van het contract nog een paar aanpassingen wilden doorvoeren, werd daar totaal niet moeilijk over gedaan; ze dachten heel schappelijk met ons mee. Ook de nazorg verdient een dikke plus. Er was een klein defect aan het indicatielampje van de batterij, maar dit is na één telefoontje direct en snel vervangen. Zelfs toen we daarna een wifi-probleem hadden—wat achteraf aan onze eigen verbinding bleek te liggen—stonden ze meteen klaar om langs te komen om mee te kijken. Dat noem ik pas service. Tot slot is ook de financiële afhandeling erg fijn en betrouwbaar. Je betaalt pas een week na de installatie, en ze gaven vooraf duidelijk aan dat als er nog opleverpunten of problemen zouden zijn, er absoluut niet moeilijk wordt gedaan over het tijdelijk inhouden van een restantbetaling. Kortom: een professioneel, klantvriendelijk bedrijf dat gemaakte afspraken meer dan nakomt. Absoluut een aanrader!
4 June 2026
Dennis van Marrelo
Boekel
Vanaf eerste oriënterend gesprek tot en met installatie en in gebruikname was er goede begeleiding, informatievoorziening en een prettige sfeer. Duidelijk, vakkundig en professioneel.
29 May 2026
Venray
Installatie is correct verlopen. Vriendelijke monteurs en degelijk en goed materiaal bij zich.
18 May 2026
Ad
Helmond
Installatie aangepast door een zeer kundige en meedenkende monteur.
14 May 2026
Ger
SOMEREN
HD Solar heeft bij ons een thuisbatterij van Sigenergy en zonnepanelen geplaatst. Aardige en behulpzame collega’s, met goede service. Het product had een kleine storing, maar dit werd de volgende dag al netjes door HD Solar vervangen.
18 April 2026
Kai
Venlo
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met dit bedrijf. Van begin tot einde perfect. Je wordt als klant serieus genomen en niets lijkt teveel. Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd en bovendien op een eerlijke manier, ook als het je als klant misschien wat minder goed uitkomt. De laadpaal werd per ongeluk beschadigd tijdens het installeren. Deze is dezelfde dag nog vervangen door een compleet nieuwe lader! Zonder moeilijk doen, zonder problemen. De installatie (thuisbatterij) is netjes geplaatst en alles werkt naar behoren. De monteurs hebben de ruimte netje en schoon achtergelaten. Bovendien erg vriendelijk en behulpzaam in de omgang. De accountmanager zorgt nog voor de goede nazorg staat open voor vragen en denkt mee. Echt een dikke 10 dit bedrijf!
16 April 2026
Paul
Someren
gewoon leuk gewerkt met personeel dat gewoon ook praktisch denkt en hun werkt verstaat !!
2 February 2026
van de Sande
Nuenen
Duidelijke offerte. Meedenken en snelle planning. Installatie uitgevoerd door ervaren en hard werkende monteurs. Mogelijk defecte gateway bij installatie binnen 2 dagen vervangen. Systeem (45kw + gateway) draait als een zonnetje. Kan HD Solar aan elke geïnteresseerde aanbevelen!
28 January 2026
J
Maastricht
Ook deze keer zijn we weer fijn geholpen met goede uitleg en service en tips. Beter kun je het niet wensen.
15 January 2026
A v. LIEROP
Someren
Na een goed gesprek met Ronald waarin hij een gedegen uitleg gaf over de aanschaf van een batterij, besloten we deze aan te schaffen inclusief een back-up. Voordat de batterij werd geplaatst ontvingen wij een stappenplan dat we als zeer prettig hebben ervaren. Met dit plan kon je niets vergeten wat noodzakelijk was voordat de batterij werd geïnstalleerd. Op de dag van de installatie kwamen 2 monteurs op de afgesproken tijd. Zij hebben de installatie keurig gedaan. Voordat zij weggingen kregen we een uitgebreide uitleg over de batterij app die door hen goed werd ingeregeld. Wij zijn dus zeer tevreden over HD Solar.
11 December 2025
Robert
Deurne
Voor het vervangen van de dakpannen dienden de zonnepanelen van het dak gehaald te worden en op een later tijdstip teruggeplaatst te worden. De communicatie van HD Solar met dakdekker klantbedrijf verliep erg goed. Op zeer korte termijn zijn monteurs gekomen om de panelen keurig te verwijderen en in tuin te plaatsen. Binnen een week zijn de panelen door HD Solar keurig teruggeplaatst. Alvorens terugplaatsen belde een van de monteurs met het verzoek de zonnewerking van lichtkoepel te sluiten voor protectie van lichtkoepel. Klasse! Mede doordat de monteurs meedachten liggen twee panelen nu op de garage en is de prestatie van de installatie beter dan ooit te voren. Alle monteurs zijn erg deskundig, weten van aanpakken en zijn daarnaast erg vriendelijk. Ik kan HD Solar van harte aanbevelen!
17 June 2025
Waalre
Wij hebben inmiddels met meerdere medewerkers contact gehad en onze ervaring is zeer positief. Zij benaderen hun werk met enthousiasme en voeren hun taken zorgvuldig en vakkundig uit. Bij eventuele knelpunten tonen zij creativiteit en oplossingsgerichtheid. Dit geldt ook voor de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de administratie en opdrachtverwerking – ook met hen verloopt de samenwerking prettig en efficiënt.
15 May 2025
Nan Schriks
Bakel
Een leverancier die zijn afspraken nakomt en de werkzaamheden perfect uitvoert. Dit was al de 4e keer dat wij van hun diensten gebruikt hebben gemaakt. Topbedrijf
6 May 2025
A. Kusters
Someren
HD Solar heeft ons voor de 2e keer zeer correct geholpen, nu met uitbreiding van de thuis batterijen en aansluiten van de laadpaal. Goede service en vooral goed advies.
3 April 2025
John
Heeze
Sinds er een nieuwe router in huis was kon ik geen productie vd zonnepanelen meer aflezen. Mijn zonnepanelen leverancier was failliet . HD Solar gebeld en situatie uitgelegd. Door deze mensen zonder morren érg vriendelijk en geweldig te woord gestaan en geholpen.. Alles werkt weer na een paar telefoontjes. AANRADER HD SOLAR in Someren
28 February 2025
HuuG
Eindhoven
Het gehele proces van adviesgesprek, offerte, voorbereiding en installatie is professioneel verlopen. Bijzonder snelle en adequate communicatie en ter zake kundige technici, die met plezier het installatiewerk doen.
14 February 2025
Boekel
In 2018 mijn zonnepanelen laten plaatsen, altijd prima gegaan en wanneer de internet verbinding even niet werkte werd het gemaakt. 2024 een thuisbatterij laten monteren. Hebben de huidige panelen weer opnieuw bekabeld vanwege nieuwe veiligheids richtlijnen en hebben alles netjes gemonteerd. Goede uitleg door de verkopers en binnen 4 a 5 weken was hij geplaatst. Tevens kunnen zij ook de status van mijn zonnepanelen en thuisbatterij zien en montitoren. Begin fase van de batterij wat rommelig door de energiemaatschappij maar na een week draait hij helemaal prima.
18 December 2024
Frank Weijs
Venray
Een van mijn panelen gaf na twee jaar aan dat hij niet meer werkte. De leverancier gemaild en deze gaf aan dat hij failliet was. Hij verwees mij naar SGZ, deze bracht mij in contact met bedrijf die de reparatie zou verrichten. Na diverse mails heb ik de hoop opgegeven en via installateur verwezen naar HD-Solar in Someren. Deze was bereid de reparatie te verrichten. Binnen 2 weken werd de zaak opgelost en werkte alles weer zoals het moet. Voor mij is dit een TOP-bedrijf.
3 December 2024
Harry
Gerwen
In verband met de vervanging van de dakpannen moesten mijn zonnepanelen verwijderd worden en na de renovatie weer teruggeplaatst worden. Prima geregeld en uitgevoerd! Ook flexibel met de planning van de werkzaamheden. Duimpje omhoog ipv emoticon!
14 October 2024
Peer
Asten
Heel fijn bedrijf met vriendelijke vakmensen en die een service verlenen wat uitstekend is. Nu hele mooie glas op glas zonnepanelen liggen. Bedankt HD solar.
19 September 2024
Ashwin
Heeze
In zowel de aanleidingsperiode tot en met het moment van plaatsen goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en de aandachtspunten die bij het plaatsen van de panelen komen kijken. Verder zijn de mannen van HDSolar ook kundig en maken ze het werk heel netjes af en denken ze goed mee over de plaatsing van de toebehoren van de panelen. Verder hebben ze nog de moeite genomen om het dak te inspecteren en eventuele beschadigde pannen meteen te vervangen voor je.
4 September 2024
teun
weert
Bij aankomst starten ze direct. Ze werken hard en netjes. Ook het overleggen/ in kennisstellen tijdens de job qua aanpak, vind ik erg prettig. Hun kennis en kunde op het gebied van elektra, airco en zonnepanelen vind ik erg goed. Het advies wat gegeven wordt bij het geleverde apparaat is ook helder. Kortom: super goede ervaring met Hydro Solar bedrijf!
29 August 2024
Gelinda Fleuren
Cuijk
Persoonlijk offerte gesprek aan huis. Duidelijk en helder, geen verborgen agenda. Offerte klopt, dwz. geen verborgen kostenposten Communicatie mbt de installatie was klantgericht en duidelijk en zonder dat er om gevraagd hoeft te worden. Installatie keurig opgeleverd, geheel volgens afspraak.
21 August 2024
Charles