Filters

10

Super snel gelegd en operationeel. Top

Super snel gelegd en operationeel. Top

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede informatie en goede uitvoering van werkzaamheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service

goed bedrijf goede service super vakmanschap voor een scherpe prijs

 • Aanbevelen? Ja
9

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van HD Solar de panelen liggen er netjes op het team denkt mee aan oplossingen en de elektro monteur heeft de meterkast ge update en alles netjes gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar bedrijf met aantrekkelijke prijzen

Na verschillende offertes vergeleken te hebben kwam HD Solar zeer gunstig uit de bus. Na goed advies een keurige offerte ontvangen en tot bestelling overgegaan. Installatie is prima verlopen en uitgevoerd door kundige sympathieke medewerkers. Kortom een echte aanrader. Zoek het niet ver van huis als je deze partij in de buurt hebt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijke deskundige mensen

Alles ging heel soepel. Samen mooie oplossing gevonden voor de kabels van panelen naar meterkast. Er ia ook nog een gevonden lek gedicht bij de nokpannen. Ben heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top geregeld in voortraject, montage en informatie, dat is HD Solar

Getriggerd door de vele aandacht voor eigen zonnepanelen keken we al een tijdje rond op Internet Facebook en in advertenties. Ook bekenden gevraagd met wie ze zaken hadden gedaan. HD Solar bleek voor velen een top resultaat afgeleverd te hebben, en dan ook nog een regionaal (Someren) bedrijf en geen leverancier uit bijvoorbeeld Zwolle of zo. Dus de keuze viel op HD Solar, dan ontstaat er een geweldig domino-effect, Zeer informatief gesprek met Arne, direct uitvoerige offerte en dus inzicht, en snel daarna de planning binnen voor de plaatsing van de zonnepanelen. Dan de dag van de plaatsing, En zeer voortvarende en op elkaar ingespeelde ploeg rondt de plaatsing van alles op het dak af in efficiënte volgorde, en de elektricien rond de montage dan af. Geweldig, en dat alles met mensen die toegankelijk zijn voor vragen opmerkingen en zeer deskundig zijn. Konklusie : Zeer aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gekregen wat ik verwachtte, meer als dik tevreden...

In oktober 2020 een fijn offertegesprek gehad met Bas, die uitvoerig de tijd nam om alles goed uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Na goedkeuring van de offerte werd er een afspraak ingepland, dinsdag 12 januari 2021 zou de installatie geïnstalleerd worden. Ne enkele mails over en weer om het een en ander af te stemmen, stond dinsdagmorgen op de afgesproken datum en het afgesproken tijdvak monteur Twan op de stoep. Hij heeft de aansluiting binnenshuis verzorgd, en dat heeft hij erg netjes gedaan. Een vakman die trots is op zijn werk, zeer precies en vakkundig. Rond 11:30 uur ging de deurbel, en daar stond het montage team, bestaande uit Han, Nicky en Martijn. Zij gingen voortvarend te werk en met de lunchpauze lagen de zonnepanelen er achter al op, en de bevestiging aan de voorzijde van het huis was ook al gemonteerd. Na een gezellige lunch (op afstand, de corona-regels in acht nemend :-) werd de installatie voltooid. Dit ging ook razendsnel, je kan merken dat men gewend is om met elkaar samen te werken, ieder kent zijn taak, de communicatie/samenwerking met Twan en de monteurs verliep soepel, in no time was het klaar. In de tijd dat ik uitleg kreeg over de omvormer/software werd de grote steiger aan de voorzijde afgebroken en het afval opgeruimd. Na een laatste foto tbv de SolarEdge software, vertrok na een vriendelijke groet het montage team, een tevreden klant achterlatend. Een dag later kreeg ik al een mail over de btw-teruggave die in gang gezet kon worden, en ik kreeg de info voor de SolarEdge software, waarmee ik mijn zonne-energieopbrengst kan monitoren. Ik ben blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan, ze hebben mijn verwachtingen meer dan waargemaakt, en ik kan ze iedereen aanbevelen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima advies, communicatie is helder en alle afspraken zijn nagekomen

Vanaf het eerste moment verloopt het contact prettig en gestroomlijnd. Uitvoering goed verlopen, instructies voor gebruik van de monitoring zelfde dag nog ontvangen

 • Aanbevelen? Ja
8

Van A tot Z, ontzorging door gedegen advies en snelle uitvoering.

Duidelijk en helder advies bij de aangegeven wens, uitvoering is in een wip geregeld. Niet alle kabels van de panelen waren aangesloten op het moment van oplevering maar dat werd de volgende dag meteen opgelost. Kabeltrace was even een dingetje maar dat is door de heren monteurs netter weggewerkt dan vooraf als oplossing was aangegeven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service

Na telefonisch contact, 2 offertes gekregen, daarna nog 1 keer langsgekomen om de puntjes op de i te zetten. 6 weken later kwam hdsolar de panelen leggen. Het was een regenachtige dag, dus dachten we, dat zal wel een dagje duren. Niets was minder waar. Binnen een paar uur ( nog geen 4 uurtjes ) waren de mannen weer klaar om te vertrekken en lagen er 18 paneeltjes op het dak. Deze mannen en ook de elektricien, denken met je mee, heel fijn. Wat ons ook trok bij hdsolar is de lange garantie die ze bieden op hun werkzaamheden. Al met al, zeer tevreden. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super prettige service.

Zowel de voorlichting en de service van de elektriciens en de installateurs hebben wij als zeer prettig ervaren, met veel uitleg. Bedankt hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk

Snel en vakkundig gelegd,ook de elektra goed gemaakt ,mooi weggewerkt .

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig bedrijf goede service

correct netjes duidelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedaan wat ze beloofd hebben.

Het bedrijf denkt goed mee. Monteurs hebben veel ervaring met plaatsen van zonnecellen. Ook als dingen moeilijk oplosbaar zijn, komen ze er toch uit. Dat geldt ook voor de elektricien.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf, goed werk afgeleverd

Prettig en duidelijk gecommuniceerd. Afspraken nakomen. Deskundig personeel

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Afspraken worden keurig nagekomen, werk wordt netjes en snel uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele ervaring

Onze ervaring met HD Solar is uitstekend. Het sales-traject verliep prettig. Men stond ook altijd klaar voor vragen die we na het thuisbezoek nog hadden. De levering werd voor drie weken later gepland en verliep uitermate soepel. Het montageteam (Kjell, Martijn, Nicky) was vriendelijk en professioneel. De elektricien (Twan) heeft de omvormer opgehangen, geïnstalleerd en de bedrading super netjes met buizen weggewerkt. Kon niet netter :-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

HD Solar komt na wat er verteld wordt. Het installatieteam kwam op het afgesproken tijdstip op locatie aan. Hier werden, onder leiding van Hantje, 20 panelen vakkundig op het dak geïnstalleerd. Dezelfde dag konden we de panelen monitoren op de App. Tot op heden een top ervaring met HD Solar! Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen..

 • Aanbevelen? Ja
7

goed

Alles is correct nagekomen, zonnepanelen liggen goed, netjes aangesloten. Doch bij oplevering maakte ik een opmerking dat deze zonnepanelen allemaal een beetje vervuild waren met modder, welke waarschijnlijk aan hun handen gezeten heeft. Ik vroeg om dit af te vegen, ze zeiden nee, regent er vanzelf vanaf. Ik beschouw het maar als een schoonheidsfoutje. Houdt voorlopig het zonlicht miniem tegen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf erg correct met alles .

Ik beveel HD Solar van harte aan . Goed advies niet de goedkoopste maar in mijn beleving wel een van de beste die ik ken . Op Facebook zit ik bij een groepje over zonnepanelen en er komen de gekste vragen voorbij . Er zijn mensen die een stoppenkast hebben en te zuinig zijn om hun meterkast op orde te brengen jammer ,maar ieder zijn keus . Groetjes Ben .

 • Aanbevelen? Ja
10

Als een zonnetje

Hele goede ervaring met HD. Tijdens offertegesprek was Ronald prima in staat inhoudelijk antwoord te geven op technische vragen. Administratieve proces verliep vlekkeloos. Panelen soepel en netjes geinstalleerd door Kjell, Joep en Marco, bedankt daarvoor! Na installatie werden we op zaterdag nog teruggebeld om vragen over de app te beantwoorden. Kortom: HD levert uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, accuraat, vriendelijk en betrouwbaar!

Goede en snelle montage. Nu maar eens kijken wat het rendement wordt

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede informatie, fijne monteurs

Na een zeer duidelijk informatief gesprek gekozen voor HD Solar. Afgelopen week zijn de monteurs het komen leggen. Het ligt er super mooi strak op. Aardige jonges, was binnen een paar uur perfect opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en fijn personeel

De zonnepanelen zijn professioneel geïnstalleerd en kleine zaken die niet in de offerte stonden zijn ook opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd