top

keurig en vriendelijk geholpen.

aardige medewerkers enik ben heel netjes te woord gestaan. mijn fiets rijd weer als een zonnetje.

zeer tevreden.

Goede service en uitleg nota

De fiets van mijn vrouw en van mij kregen nieuwe banden en een servicebeurt. We werden gebeld of iets vervangen mocht worden. Zoals beloofd reden de fietsen een stuk lichter dan voorheen. Als nieuw dus.

Goede service, vriendelijk personeel.

Al ruim dertig jaar goede ervaringen met Wielaard Fietsen. Één opmerking over de aanhef in de ontvangen sms nadat de fiets klaar was; er staat beste en dan de achternaam. Dit kan beter 'beste klant' of 'beste mevrouw, meneer' worden.

Goede reparatie, trage afrekening.

Het duurde heel lang voordat ik betaald had en weg kon fietsen. Dit is niet prettig, voelt soms een beetje ongemakkelijk.

Ze denken met je mee!

Vriendelijk en ze zoeken altijd naar een passende oplossing.

Op een rustige, deskundige, en vriendelijk manier van advies voorzien.

De reden voor het bezoek aan de winkel was op termijn de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Ik ben op prettige manier geholpen door een medewerker van Wielaard. Als ik het besluit neem om een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen, ga ik zeker terug.

Zeer professioneel, vriendelijk en deskundig!

Personeel dat de tijd neemt om je goed voor te lichten. Goed advies geven en zich niet opdringen.

Persoonlijke service en kwaliteit.

Via familie de tip gekregen om bij Wielaard een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen. Je krijgt er persoonlijke aandacht en advies. Ze nemen de tijd om te kijken welk product écht bij je past en je krijft genoeg gelegenheid om de fietsen uit te proberen. Erg fijn!

Heb al jaren goede ervaring met Wielaard.

zo gauw je problemen hebt zullen zij het zo snel mogelijk verhelpen.Lukt niet altijd maar dan houden ze je telefonisch op de hoogte.Altijd even een hartje pikken van de toonbank of er word een kopje koffie of thee aangeboden.Ik geef een 8 voor score.

Super & snel geholpen.

Super & snel geholpen.

Een uitstekende fietsenwinkel!

Je wordt hier prima geholpen, of je nu een nieuwe of een gebruikte fiets zoekt. Ook voor onderhoud van je fiets ben je hier aan het juiste adres.

Keurig bedrijf met topservice

Klantvriendelijkheid een 10

Eerlijk verhaal

Binnenband verschillende keren al stuk. Andere fietsenmaker zette er weer een nieuwe binnenband op. Wielaard legt uit dat de binnenband telkens stuk gaat omdat de buitenband vernieuwd moet worden

Top advies gekregen!

Top advies gekregen bij het uitzoeken van een mooie degelijke papafiets. Binnen 2 weken stond hij al netjes klaar met alles zoals afgesproken erop gemonteerd. Top geregeld!

Uitstelde service!!!! Prima geholpen!!

Fijn,dat ik meteen geholpen kon worden! Met kleine reparaties kan dat bijna altijd!!! Geeft vertrouwen!!! Prima! Klantvriendelijk....

Netjes en vakkundig geholpen en goede service

Ik werd netjes te woord gestaan, kreeg goed advies, mijn aangekochte spullen werden direct op mijn fiets gemonteerd

Een goede service en advies.

Er wordt altijd goed meegedacht wanneer ik vragen heb. Vriendelijk en professionele uitstraling. Een mooie zaak met een ruim assortiment van fietsen en accessoires.

Vriendelijk met een duidelijke uitleg

Betrokken, kennis en klantgericht

Een winkel waarbij echt nog uitgebreid de tijd wordt genomen om je te adviseren. Wij wilden de bakfiets via internet kopen, maar we zijn blij dat we bij Wielaard hebben gekocht. Er miste wat schroefjes, dit wordt gelijk nabesteld en over een week of 3 kunnen we even langsrijden om de bakfiets nog even na te lopen ivm de veiligheid!

Prachtige nieuwe zaak,overzichtelijk,goed service.

Twee E-bikes gekocht bij Wielaard en daar hebben we geen spijt van. Fijne grote winkel, goed personeel,genoeg keuze in verschillende mooie fietsen, ook is er een koffiehoek en zijn er schone toiletten. Altijd is er ruimte voor een oplossing, geen probleem bij Guido, de eigenaar van Wielaard.

goed service en staan goed klaar voor de klant

in het begin veel problemen gehad met de electrische fiets 4 a 5 x wel maar dan is de service wel goed ze proberen het gelijkt te maken ik zou aan raden om bij wielaard een fiets of een electrische fiets te kopen

Mijn zadel was kapot De fiets is ruim 2 jaar in mijn bezit en het zadel is kosteloos vervangen Top service

Een top zaak!

Een geweldig bedrijf met verstand van zaken. Van het begin tot eind een goed gevoel gehad en naar tevredenheid geholpen. Dit personeel heeft duidelijk verstand van hun producten en klant Is koning. Ik woon zelf in Gouda maar heb er nog geen seconde spijt van dat ik hier mijn fiets heb gekocht. Wielaard Fietsen is oprecht een aanrader.

totale beurt fiets

tandwielen vervangen remmen ingesteld nieuwe banden en ketting best een kosteplaatje ,maar fietst weer als nieuw zeer tevreden

Dorpstraat 26 26

2742AJ Waddinxveen

0182-612009

Over Wielaard Fietsen

Wielaard Fietsen - Waddinxveen | Top Service én de Beste Prijs!