Fijne zaak!
Fijne fietsenwinkel met vriendelijk personeel.
13 May 2026
Ricky
Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 522 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame personeel dat duidelijke informatie biedt. Het team wordt beschreven als deskundig en aandachtig voor individuele behoeften. De levering is snel en betrouwbaar, en veel klanten waarderen de duidelijke uitleg en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Over het geheel genomen geeft de ervaring een betrouwbare winkel weer die klantgericht is.
Fijne fietsenwinkel met vriendelijk personeel.
13 May 2026
Ricky
Boskoop
Bij de aflevering op een prettige manier informatie verstrekt over bediening, onderhoud en verzekering.
12 May 2026
W.
Boskoop
We zijn blij en tevreden met de aankoop van onze e-bikes. Ronald heeft ons goed geholpen bij het komen tot onze keuze uit het brede aanbod. Hij nam daarbij alle tijd, geen moeite was teveel. Absolute pluspunten van Wielaard zijn het persoonlijke contact, de geboden service en scherpe prijsstelling. Leuke verrassing was dat we de fietsen ruim 4 weken eerder konden ophalen dan we hadden verwacht.
4 May 2026
Peter
Nieuwerkerk ad IJssel
Nieuwe fietsen gekocht. Kregen duidelijke uitleg er werd tijd voor ons genomen. Professioneel geholpen. We zijn blij met de keuze van onze fietsen.
3 May 2026
Dorette
Waddinxveen
Fijn geholpen en goede aflevering. Wij zijn zeer tevreden
18 April 2026
Bert
Waddinxveen
Ook veel succes gehad met mijn vorige fiets. Vele jaren mee gefietst. Goede ervaringen.
17 April 2026
Michel nootenboom
Waddinxveen
Zeer snelle service voor het ophalen van de nieuwe fiets, ze denken goed met je mee met wat je allemaal wil. Goede uitleg van hoe de nieuwe fiets werkt en van de verzekering
13 April 2026
Gerrie
Waddinxveen
Ronald, Guido, Aron en de anderen staan altijd klaar met hun deskundigheid en service.
13 April 2026
Wil Prins
Waddinxveen
Voor een nieuwe fiets bij Wielaard terecht gekomen. Prima begeleiding in de keuze en elke bij elke wens werd het gelijk aangepast. Dat de prijs ook gunstig was, is mooi meegenomen.
3 April 2026
Nico
Mooie winkel Kundig personeel Nette prijzen Super service
31 March 2026
Duncan
Waddinxveen
Serieuze benadering en eerlijke informatie verstrekking. Geen onnodige extra’s worden opgedrongen.
Kees
Zie titel
Kees Laurense
Waddinxveen
Ik koop altijd mijn fiets bij Wielaard Fietsen. Voor goede service ben je hier aan het juiste adres.
AWJ van Ruiten
Waddinxveen
Zeer vriendelijk en fijne medewerker
Frieda
waddinxveen
Ik was op zoek naar een elektrische fiets voor mijn woon werkverkeer. Ik werd uitgebreid voorgelicht en mocht veel proberen om goed te ervaren wat ik wel en niet prettig vond. Er werd met me meegedacht zonder te veel te sturen of me onder druk te zetten. Bovendien was de fiets scherp geprijsd.
19 February 2026
Marloes
Waddinxveen
We werden goed geholpen. Een hele vriendelijke medewerker wist veel te vertellen over de fiets die we wilden kopen. Hij kwam professioneel over! Ruime keuze! Je merkt dat klanttevredenheid, kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan! Snel geleverd! Een hele mooie fiets voor een hele mooie prijs! Dik tevreden dus!
7 February 2026
Moon
Waddinxveen
Vriendelijke monteur en duidelijke uitleg over het gebruik van de fiets met toebehoren.
4 February 2026
Be
Waddinxveen
Na dat mijn fiets gestolen was op zoek naar een nieuwe . Dus weer naar wielaard en mijn wensen verteld en samen met de verkoper tot de juiste e-bike gekomen.
1 February 2026
Petet
Waddinxveen
Perfect geholpen bij een nieuwe fiets, en de service en kosten zijn altijd helder en duidelijk. Gewoon een ouderwetse fietsenzaak met klant op nmr1.
28 January 2026
Armand
Waddinxveen
Zonder afspraak langs gegaan ,vriendelijk geholpen en advies gehad ,na een proefritje fiets besteld bij Ronald, snel geleverd en fiets opgehaald bij Aron en wederom duidelijke uitleg gehad, heel tevreden gevoel.
26 January 2026
Jolanda
waddinxveen
Fijne overzichtelijk zaak, rustig en goed geholpen. Goede communicatie.
18 October 2025
Roald
Waddinxveen
We kwamen net voor sluitingstijd binnen, maar er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Uiteindelijk hebben we 2 nieuwe fietsen besteld en deze werden keurig binnen de afgesproken tijd geleverd. Tijdens aflevering werd er uitgebreid de tijd genomen om de fietsen op maat af te stellen, kinderzitjes te monteren, accessoires te kopen en de fietsen te verzekeren.
13 October 2025
Kirsten
Waddinxveen
Uitstekend geholpen en geïnformeerd bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Blij mee!
27 September 2025
Halvard Jan
Heel erg prettig
16 September 2025
RJJenner
Waddinxveen
Nieuwe fiets gekocht, later een ander zadel erop laten zetten. Na twee weken toch weer ingeruild voor een ander zadel. Goede service. Helemaal tevreden.
15 August 2025
Klaas
Boskoop
Wielaard Fietsen - Waddinxveen | Top Service én de Beste Prijs!
Dorpstraat 26 26
2742AJ Waddinxveen