Laden reviews...
36 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke en behulpzame personeel dat duidelijke informatie biedt. Het team wordt beschreven als deskundig en aandachtig voor individuele behoeften. De levering is snel en betrouwbaar, en veel klanten waarderen de duidelijke uitleg en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Over het geheel genomen geeft de ervaring een betrouwbare winkel weer die klantgericht is.
Netjes geholpen en snel . Goede uitleg bij aanschaf nieuwe fiets , wat je ook vraag ze regelen het . Top fietsenwinkel
27 June 2026
Astrid
Druppers
Ik ben hier ontzettend goed geholpen bij de aankoop van mijn Gazelle Grenoble C5 First Edition. Vanaf het begin werd er echt geluisterd naar wat ik belangrijk vind in een fiets. Ze nemen de tijd, denken met je mee en laten je verschillende modellen zien. Het feit dat je ook uitgebreid kunt proefrijden, maakte het voor mij veel makkelijker om de juiste keuze te maken. De service ging echt een stap verder dan ik had verwacht. Mijn fiets zou ongeveer een week levertijd hebben, en een week later werd ik op zaterdagmiddag gebeld: “U wilt de fiets vast nog wel voor het weekend ophalen, toch?” Ze hadden hun stinkende best gedaan om hem tóch nog op tijd klaar te krijgen – en dat is gelukt! Echt super service en een heel prettig gevoel bij de hele aankoop. Ik ga hier zeker terugkomen en kan Wielaard Fietsen van harte aanbevelen!
17 June 2026
Dennis
Geweldig service
12 June 2026
Andre
Boskoop
Ontspannen geholpen met eerlijke informatie. Snel gekozen, snelle levering met goede uitleg. Fijne service!
28 May 2026
Ruben
Waddinxveen
Er wordt goed meegedacht en naar oplossingen gezocht. De service is super. Wij komen er graag onze fietsen kopen en ook voor een service.
25 May 2026
Elise
Waddinxveen
Vriendelijk personeel goed voor gelicht Voor keuze fiets.
18 May 2026
Greet
Waddinxveen
Ronald hielp ons erg goed gaf ons veel informatie waar we wat mee konden. We hebben allebei onze fiets gekocht en zijn er heel blij mee
15 May 2026
Lorna Smits-Daane
Waddinxveen
een "ouderwetse" fietsenzaak met even tijd voor de klant, proefritjes, maatwerk en snelle service. Prima!
14 May 2026
RJ
Zoetermeer
toen ik opzoek was naar een nieuwe fiets, was het heel druk in de winkel, maar toch werd ik goed te woord gestaan. Bij het ophalen van de fiets, was hij zo leuk versierd met een strik en stond voor een mooie groene wand, een verrassing. De uitleg en adviezen waren heel duidelijk.
13 May 2026
Rita van der Maas
Waddinxveen
Fijne fietsenwinkel met vriendelijk personeel.
13 May 2026
Ricky
Boskoop
Bij de aflevering op een prettige manier informatie verstrekt over bediening, onderhoud en verzekering.
12 May 2026
W.
Boskoop
We zijn blij en tevreden met de aankoop van onze e-bikes. Ronald heeft ons goed geholpen bij het komen tot onze keuze uit het brede aanbod. Hij nam daarbij alle tijd, geen moeite was teveel. Absolute pluspunten van Wielaard zijn het persoonlijke contact, de geboden service en scherpe prijsstelling. Leuke verrassing was dat we de fietsen ruim 4 weken eerder konden ophalen dan we hadden verwacht.
4 May 2026
Peter
Nieuwerkerk ad IJssel
Nieuwe fietsen gekocht. Kregen duidelijke uitleg er werd tijd voor ons genomen. Professioneel geholpen. We zijn blij met de keuze van onze fietsen.
3 May 2026
Dorette
Waddinxveen
Fijn geholpen en goede aflevering. Wij zijn zeer tevreden
18 April 2026
Bert
Waddinxveen
Ook veel succes gehad met mijn vorige fiets. Vele jaren mee gefietst. Goede ervaringen.
17 April 2026
Michel nootenboom
Waddinxveen
Zeer snelle service voor het ophalen van de nieuwe fiets, ze denken goed met je mee met wat je allemaal wil. Goede uitleg van hoe de nieuwe fiets werkt en van de verzekering
13 April 2026
Gerrie
Waddinxveen
Ronald, Guido, Aron en de anderen staan altijd klaar met hun deskundigheid en service.
13 April 2026
Wil Prins
Waddinxveen
Voor een nieuwe fiets bij Wielaard terecht gekomen. Prima begeleiding in de keuze en elke bij elke wens werd het gelijk aangepast. Dat de prijs ook gunstig was, is mooi meegenomen.
3 April 2026
Nico
Mooie winkel Kundig personeel Nette prijzen Super service
31 March 2026
Duncan
Waddinxveen
Serieuze benadering en eerlijke informatie verstrekking. Geen onnodige extra’s worden opgedrongen.
Kees
Zie titel
Kees Laurense
Waddinxveen
Ik koop altijd mijn fiets bij Wielaard Fietsen. Voor goede service ben je hier aan het juiste adres.
AWJ van Ruiten
Waddinxveen
Zeer vriendelijk en fijne medewerker
Frieda
waddinxveen
Ik was op zoek naar een elektrische fiets voor mijn woon werkverkeer. Ik werd uitgebreid voorgelicht en mocht veel proberen om goed te ervaren wat ik wel en niet prettig vond. Er werd met me meegedacht zonder te veel te sturen of me onder druk te zetten. Bovendien was de fiets scherp geprijsd.
19 February 2026
Marloes
Waddinxveen
We werden goed geholpen. Een hele vriendelijke medewerker wist veel te vertellen over de fiets die we wilden kopen. Hij kwam professioneel over! Ruime keuze! Je merkt dat klanttevredenheid, kwaliteit en goede service hoog in het vaandel staan! Snel geleverd! Een hele mooie fiets voor een hele mooie prijs! Dik tevreden dus!
7 February 2026
Moon
Waddinxveen
Wielaard Fietsen - Waddinxveen | Top Service én de Beste Prijs!
Dorpstraat 26 26
2742AJ Waddinxveen