Super dag!

Hele leuke dag gehad. Veel dieren te zien. Leuk dat sommige dieren los lopen / vliegen en dat je hier gewoon tussendoor kunt lopen. Ook de vogelshows zijn een aanrader! Zelf hou ik van fotograferen en dat is hier ook zeker goed te doen. Een ander groot pluspunt is het gratis parkeren en de entree prijs. Vergeleken andere parken een stuk voordeliger, maar het park is er zeker niet minder om.

• Lori landing

Mooi park en erg leuke vogelshows.

Genoten van de dieren en heerlijk kunnen wandelen . Door maatregelen voor corona erg veilig gevoeld. De gescheiden ingang en uitgang zijn begrijpelijk in deze tijd maar voor iemand die wat slechter te been is was dit nu een minpuntje en net te ver. Moesten een behoorlijk stuk omlopen om weer bij uitgang en auto te komen. Die stond dus achteraan op parkeerterrein bij ingang.

Leuke dag

Leuk en net park

We hebben een leuke middag gehad, vooral de 2 ( van de 3 ) vogelshows waren erg leuk. Wat gedronken op een terrasje met nette prijzen. Personeel was overal erg vriendelijk. Wat we niet leuk vonden was dat sommige grote vogels/ dieren in een kleine kooi zaten, dat zou groter moeten. Als die kooien groter zouden worden, kreeg het 5 sterren.

Het was samen genieten.

Mooi park, goed onderhouden. Jammer vond ik dat de toiletten beperkt waren. Ben slecht ter been en moest alsmaar trappen nemen. De vogel shows vonden wij geweldig!

• Lori landing

verouderd, zeer ongezellig,geen fatsoenlijk overdekt restaurant, duur

prima park voor 7 euro intree maar geen 18 euro. Wij zijn 1 uur en een kwartier geweest met 8 personen en waren dus 144 euro kwijt. Er is 1 kantine ( zeer ongezellig ) waar je koffie of een broodje kon krijgen en eventueel kon schuilen maar er staan weinig tafeltjes en is dus gauw te vol terwijl er ook een groot restaurant is maar die is gesloten. Park heeft echt wel een verfje of vernieuwingen nodig, met regen kan je bijna nergens schuilen en de paar plekjes die er dan zijn waren bezet. De vogels zijn mooi om naar te kijken maar dan heb je alles gehad. Nee voor 5.5 euro meer kan je beter naar blijdorp gaan .

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Lori landing N.v.t.

Leuke dag gehad met de kleinkinderen

De aapjes waren leuk, de vogels mooi en de speeltuin heerlijk. Jammer dat door de corona niet alle attracties open waren.

• Lori landing N.v.t.

Het park wordt steeds leuker.De aapjes zijn echt een aanwinst.Het gebouw waar de kolibrie's zich in bevinden kan wel een opknapbeurt gebruiken en is ook erg donker.En het onderhoud in de volwassen kan denk ik wel wat beter.Maar al met al ziet het park er netjes uit.Zijn de mensen die er werken erg vriendelijk.Is alles goed duidelijk en hebben wij het erg leuk gehad En we komen zeker weer terug.

Een heerlijk dagje uit

Een heerlijk dagje uit met veel afwisseling. Speeltuin, waterspeeltuin, graafmachines en springkussen. Daar sluiten we de dag altijd mee af. Rondje lopen langs vogels, halfapen en Lori landing is elke week weer een belevenis voor onze kleinkinderen. Al ca 10 jaar een abonnement, gaat nooit vervelen! Wij raden vogelpark Avifauna aan!

Grandioos

Geweldig park, fijn personeel. Doordat we een abonnement hebben komen we met regelmaat in het park.

• Lori landing

Super naar ons zin gehad in een prachtig, verzorgd park

Het park ziet er heel mooi verzorgd uit. De flora en fauna zijn goed bijgehouden en de diertjes hebben mooie verblijven naar onze mening. Ook erg leuk dat, ondanks deze gekke tijd, de aapjes gewoon los rondlopen en slingeren. Kortom, een topdag gehad met onze 2-jarige dochter!

Heel leuk voor kinderen van 6 en 7 jaar zelfstandig en veilig kunnen spelen

De speeltuin met vele mogelijkheden is kindvriendelijk en veilig! Toiletten en restaurant keurig, prettig. Naar uitgang wandelen is langs allerlei dieren en daardoor wel een half uur nodig om met kleinkinderen, die toch wel even willen kijken, echt bij de uitgang aan te komen. Wil je een gezellige geslaagde dag met kinderen, dan is Avi Fauna Top!

Top dag gehad!

Samen met mijn kids van 5 jaar geweest die een studiedag hadden. Het was super rustig en wij hebben een geweldige dag gehad. De speeltuin was erg in trek bij ons maar ook de aapjes en de vogels die je kon voeren!

Mooi verzorgd park

Mooi park, netjes en schoon. Prima bewegwijzering omtrent de Corona maatregelen, jammer dat er altijd mensen zijn die moeite hebben met de regels.

• Lori landing

Leuke park voor een rustige dagje uit

Park was rustig en 1,5 meter was goed toe te passen. Je had voldoende ruimte en tijd om door het park te lopen.

• Lori landing

Avifauna is een heerlijke plek om te ontspannen

Als abonnementhouder en moeder van 5 kinderen is elk bezoek aan Avifauna weer andets, maar altijd ontspannend. Door de goed bijgehouden tuin en prachtige vogels plus de leuke speeltuin, verveelt het park nooit. De vogelshow kan niet worden weggedacht bij Avifauna. Daar komt het hele park juist nog meer tot leven.

In 1 zin super geweldig

mijn vriendin en ik hebben een geweldige dag ervaren

Gezellig

Intensief en vermoeiend Voldoende mogelijkheden even te rusten

• Lori landing N.v.t.

Mooi, verzorgd park met veel verschillende dieren en fijne speeltuin!

Heerlijke ochtend gehad.

Geweldig park!

Zeker voor de vogelliefhebber is Avifauna een must, maar ook het halfapen gedeelte is ontzettend leuk! Wij hebben een abonnement en raken nooit uitgekeken in Avifauna!

Ontdekkingsreis met kleindochter

Het park is ouderwets gezellig en kindvriendelijk.Mijn kleindochter van 3 keek haar ogen uit,juist omdat de dieren dichtbij zijn.De speeltuin als sltakkoord!

Lekker ontspannen

Relaxed wandelen, vogels bekijken en met onze kleinzoon naar de speeltuintjes. Een hele leuke dag.

• Lori landing

het was een geweldig park vooral de vogelshow fantatisch

geweldige vogelshow

Fijn

Fijne en gezellige dag gehad

Geen aanrader

Als Alphenaar ben ik zeer geschrokken tijdens mijn bezoek aan Avifauna. *Onvriendelijk personeel! *Overvolle speeltuin *Overvolle (verplichte) looproute! *Zeer onhygiënisch - gewoon smerige wc's ( Stond erbij dat een bezoeker een medewerker op de vieze wc attenderen en vervolgens een sneer kreeg ) Een dagje uit werd een ochtend van teleurstelling!

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn