Leuk voor ons maar ook voor de dieren

Leuk uitje voor ons en onze tweejarige dochter. De dieren en hun verblijf zien er netjes uit. Het park is netjes, aardige medewerkers en alles goed geregeld ivm corona.

Super!

Personeel let goed op de 1,5 meterregeling. Lieve vrijwilligers die ook de mensen aanspreken op de regels. Wel jammer dat ze gewoon afgebekt worden door de bezoekers in plaats dat de bezoekers blij moeten zijn met deze mensen.

• Lori landing

Fantastisch park met gave vogelshows

Super naar ons zijn gehad.

• Lori landing

Avifauna is echt een geweldig vogelpark, dat je verrast en ontroert met de mooiste vogels en andere

Een supermooi vogelpark, waar ook andere dieren te bewonderen zijn. B.v. genoten van de Ringstaartmaki's.

• Lori landing

Goed gevoel zeker in deze tijd.

Gezellige dag gehad, rustig, mooi weer.

Leuk uitstapje, mooie vogels

Vandaag weer eens bij Avifauna geweest. Genoten van de mooie vogels, fijn om te zien dat de adelaars en raven straks flink meer ruimte krijgen! Alleen de tropenhal zou iets beter onderhoud moeten krijgen.

Leuke middag

Erg vriendelijk allemaal en alles goed geregeld

• Lori landing N.v.t.

Het was een superleuke dag met veel geweldige ontmoetingen met vogels en apen...

Het omgeven worden door aapjes, de vogelshow en overvliegende gieren en andere roofvogels, de lorrie landing, zelfs de kookaburra... Prachtig terrein. Goed bereikbaar. De dag vloog voorbij. Echt super leuk! Het weer zat mee natuurlijk. Gecondoleerd trouwens met het overlijden van de uil, recentelijk. Het enige minpuntje, het nachtleven... Het was erg donker en lastig lopen en er was weinig te zien. Ook stonk het wel wat erg. Ik kijk uit naar de verblijven in aanbouw voor de roofvogels en de kiwi en... Jullie zijn goed bezig!

Leuke dag gehad

Dame aan de kassa was niet al te vriendelijke, omdat ik alleen contant gekd bij mij had. En de kinderen de verkeerde richting op liepen. Helaas in de speeltuin waren niet alle attracties open. Verder hebben we een hele leuke dag gehad. Mooi park.

• Lori landing

Blijft een geweldig park!

Elke keer is het genieten van de prachtige vogels. Vooral de roofvogels, uilen en gieren hebben mijn voorkeur. Altijd prachtig hoe de zwarte wouwen hun prooi vangen in de lucht. Maar ook de apen / ringstaart maki's zijn erg leuk. Voor de kinderen is de speeltuin ook erg leuk.

Gedateerd.

In mijn jeugd dit zeer regelmatig bezocht. Jaren 60 en 70. Laatste keer was in 1990. Vandaag Avifauna met mijn partner bezocht. Ik herkende best veel van vroeger. Door de overbegroeing zijn veel vogels moeilijk te zien. Er zaten vogels vast in de overkapping (groot net wat ongebruikt is). Is gemeld aan een verzorger. Water geeft een bedorven geur af. Het kwam mij wat gedateerd over.

• Lori landing

Wij hebben samen met onze twee kleinkinderen genoten van het park

Ik had gehoopt iets meer andere dieren( dan vogels) te kunnen zien. we boften want het voeren van de pelikanen gebeurde onverwachts voor onze neus....een kadootje. De kiwi hebben we helaas gemist. Op sommige punten was het toch ineens erg druk (als het publiek de vogelshow verlaat). Speeltuin was een groot succes aan het eind van de dag.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

Verrassend

Als ik kind schijn ik ooit eens in Avifauna te zijn geweest, maar ik jan me er niets meer van herinneren. Het is ook meer fan 50 jaar geleden! Vandaag een bezoek gebracht aan Avifauna, wat een leuk uitstapje. Een verscheidenheid aan vogels, maar ook kleine aapjes, rode panda’s.... Mooie veelal oude bomen, gezellige terrasjes voor een hapje/ drankje. En voor de kinderen een grote speeltuin.

Super ervaring

Prachtige vogels, hele mooie demonstraties en de Lori Lannding was te gek.

Super.

Goed georganiseerd, ondanks de corona regels. Vriendelijk. Leuke show. Moeite waard om te bezoeken! Inderdaad de combi van dieren met speeltuin is fijn!

Vogelpark en meer

Erg mooi park. Even plus en min op een rij : plus : gratis parkeren, vriendelijke medewerkers, bijzondere vogels te zien. Min : te laat reserveren voor de roofvogelshow, dan geen plekje. Sommige vogels toch wel klein verblijf.

• Lori landing N.v.t.

Leuk park met genoeg te zien en te doen!

Een mooi park, geschikt voor alle leeftijden.

• Lori landing

Heel veel vogels en nog meer ander dieren

Wat leuk om naast vogels ook apen, kiwi's, rode panda en pinquins te zien. Heerlijke dag gehad samen met mijn dochter

• Lori landing

Het is altijd erg gezellig in het Vogelpark

Helaas vind wel dat er achterstallig onderhoud aan hokken is en is het over het algemeen niet erg schoon. Vooral het Flamingo verblijf is sterk verouderd. Ik kan begrijpen dat een entreeprijs van 18 euro nodig is maar om dit bedrag nou ook te vragen voor kinderen boven drie jaar vind ik wel erg pittig. Wij zijn oma en opa van één kleinkind dat lukt allemaal wel maar voor gezinnetjes met twee of drie kinderen is dat behoorlijk. ik zou zeggen kinderen tot 12 jaar 9 euro.

Grandioos.

Een super ervaring, bijzondere collectie vogels en aapjes. De vogeldemonstratie was zeer indrukwekkend alleen kan het nog aangenamer worden wanneer de toelichting en uitleg langzamer gegeven worden. Het tempo lag veel te hoog waardoor de aangename stem van de medewerkster niet tot zijn recht komt. Voor de rest zeer deskundig.

• Lori landing N.v.t.

Mooi natuurlijk aangelegd en schoon

Ondanks de corana regels fantastisch bezoek kunnen brengen. Zeer leuke vogelshow.

Super leuk.

Super leuk park, leuke grote speeltuin. Gratis parkeren wat super fijn is Alleen de prijzen van het eten ed. vond ik persoonlijk wat aan de hoge kant( waar niet tegenwoordig)

• Lori landing N.v.t.

Heerlijk park om te bezoeken

Was er met mijn kleinzoon van 8 jaar. Leuke vogelshow. Betaalbare horeca met prijzen met vriendelijk personeel. Speeltuin vond hij super gaaf. Aan het gratis parkeren zouden veel andere parken een voorbeeld junnen nemen. Kortom een aanrader.

Teleurstellend door achterstallig onderhoud

Zag er erg naar uit maar was teleurgesteld. Nieuwere delen wel mooi maar vooral topische hal is vergane glorie. Weinig vogels, veel ongedierte. Vogelshow leuk maar kort. Gewone dierentuinen bieden meer waar voor het geld.

hele leuke dag

na jaren weer eens terug geweest was veel verbetert voor de vogels grotere kooien en meer bewegingsvrijheid. de shows waren ook leuk om te zien

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn