Leuke dag

Kinderen hebben genoten, dus wij ook, Sommige personeelsleden mogen wel wat kindvriendelijker zijn.

• Lori landing

Leuk park met een top speeltuin

Heerlijke middag in Avifauna gehad. Leuk park waar de kinderen graag naar toe gaan.

Leuk park

Had het park kleiner verwacht maar dat viel erg mee.Je moet niet denken dat het een groot dierenpark is.Verder moet er de mogelijkheid worden geboden om ook via online een kaartje voor de boottocht te kopen.

• Lori landing

Heel leuk vogelpark voor jong en oud

ieder jaar komen wij wel 1 of 2 keer in Avifauna met de kleinkinderen en die genieten ook van de vogels en de andere dieren.

Het is een leuk park

Het enige wat jammer was dat we erg lang moesten wachten op de lori, dus dat hebben we maar laten zitten

Heerlijk dag

Leuke vogelshow, goed georganiseerd en mooi park. Speeltuin en glijbanen zijn geweldig voor de kinderen.

Mooi en gezellig park

Het park is mooi en gezellig. Veel vogels maar er zijn ook andere dieren die je kan bezichtigen. Vooral de uilen waren favoriet bij onze kinderen.

Heel mooi net Park

Heel erg genoten van de beesten en de aanleg van het park goed verzorgde indruk, Wel vond ik het op sommige plekken erg druk omdat mensen gingen ophopen en niet doorliepen terwijl dat de bedoeling was... de intree is het waard en ruime parkeerplekken...

• Lori landing

Prachtige beesten en goed corona-proof

Wat een mooie vogels en vogelshow hebben jullie! Een fijn park waarin de meeste beesten veel plek hebben en vrij rondlopen en -vliegen. Top!

• Lori landing

heerlijk relaxed wandelen tussen de dieren !

heerlijk park om lekker te wandelen tussen de dieren en genieten van de rust

genieten van de vogels

Ik ging naar Avifauna om foto's te maken. Er gebeurt overal wel iets wat een foto waard is. De Cuba voliére vond ik het mooist, omdat de ibissen er actief waren met de voeren van de jongen in de bomen.

• Lori landing

Leuk uitje met familie of vrienden

Ik was al eerder in Avifauna en vind het een leuk park met vogels en andere soorten dieren. We hebben er weer van genoten. tot ziens en bedankt.

Hele leuke middag gehad!

Leuk park en ruim genoeg opgezet om de 1,5 m afstand te bewaren. Leuke afwisseleing tussen dieren bekijken in hun verblijf en tussen de dieren rondlopen.

Speeltuin is fantastisch!

De speeltuin is top. Mijn zoontje van 3,5 jaar oud was er niet weg te krijgen. Het Avifauna gedeelte kan zeker wat werk gebruiken. De ramen van het feitelijk kijken naar de diverse vogels was iets minder bijgehouden. De rest is prima in orde. Waarde naar z’n geld (met Blijdorp-korting) is prima.

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Lori landing N.v.t.

Gezellig mooie verschillende vogels te zien en heel mooi als het weer ook goed is.

Mooie vogels.mooi natuur,speeltuin voor kinderen..Mooie vogelshow. Vanalles wat..De hele dag hoef je niet te vervelen.. En zeer vriendelijk personeel.

• Lori landing

Geweldig en uitstekend park!

Vandaag zijn wij bij het park avifauna geweest. Het was geweldig tot dat wij bij de madagaskargebied aankwamen er was daar een medewerker een oudere mevrouw aan het werk die ontzettend onvriendelijk was tegen over alle mensen met kinderen die foto wilde maken.. ze was alleen, maar aan het schreeuwend iedereen dus ook ons aan het waarschuwen?! Er stonden ook heel veel kinderen bij toen dit gebeurden, dit is echt NIET onprofessioneel! Zij hoort mensen op een normale manier aantespreken en niet te lopen schreeuwen.. ik kom hier zeker weer op terug met een klacht.

Fantastisch

Een prachtige dag! Zeker de moeite waard!

• Lori landing

Een uitje met voor een ieder wat leuks!

-Een mooi park qua planten en bomen! -Veel verschillende vogels erg bijzonder! -De speeltuin was te gek! Onze kids in de leeftijd van 2 tot 10 jaar hebben zich super vermaakt. De glijbanen, graafmachines en raceauto/motor parcour erg leuk. Ook voor de kleine kinderen leuke toestellen. -Het 6 wereldgangen menu van Ara was heerlijk. Ook leuk om steeds een gerecht uit te kiezen. Vult goed! Jammer dat het verblijf vd flamingo’s te ruiken was tijdens ons diner. M’n man heeft eerst een en later de tweede deur dichtgedaan. -De verblijven daar zou ik graag verandering in zien. Bijvoorbeeld stuk of 6 grote gieren op een stok in een donker verblijf. Kunnen ze vliegen? Ze zitten maar in een stinkend verblijf. -De vogeldemonstratie was matig. De show was erg gericht op de overkant vd vijver daardoor zagen wij weinig roofvogels van dichtbij. Ik miste ook de ara’s (geen roofvogel?)die ik wel op filmpjes op de site had gezien. -Bij het apeneiland konden de mensen bij de voederruimte vd aapjes en zij werden door heb gevoerd. Terwijl overal stond niet voeren, dieren hebben een dieet.

• Lori landing

Super genoten van de dieren en me kleinkind van de leuke speeltuin.

• Lori landing

amazing park to spend the whole day

We've been here with kids (4 y.o. and 11 y.o.) and they found it amazing! I can say the same about myself! I enjoyed every minute being there. So beautiful birds I've never seen.

• Lori landing

Ontzettend genoten vandaag, mede dankzij het weer

Ontzettend leuk park. Goed corona proof. Alleen zouden de pijlen op de grond knal geel moeten zijn. Veel mensen hadden blijkbaar moeite met wit.....

Leuk afwisselend park

Heel leuk aangelegd, leuk om de diversiteit in de volgels te zien! Wel jammer dat er allemaal muizen zaten bij de vogels in de hokken! Kunnen jullie die niet vangen als voer voor de roofvogels in plaats van die piepkuikens ??;)

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Lori landing N.v.t.

Geweldige dag, alleen ara's niet gezien en rare geur bij show.

Alles zag er netjes en schoon uit, dieren zagen er ook goed uit. Voorzieningen geweldig. Alleen de ara's niet gezien wat jammer was en een rare wiet-achtige geur bij het podium van de roofvogelshow. Verder echt een topdag!!!!

Geweldig!

Er werd goed omgegaan met de Corona maatregels d.m.v. looppaden(eenrichting),pijlen op de grond en desinfecterende gel op verschillende plaatsen in het park. Het park zag er netjes uit, veel diversiteit qua vogels. Het gedeelte met Madagaskar aapjes was erg leuk. De drukte viel reuze mee. Het aanbod van de horeca zou wat uitgebreider kunnen en de prijzen waren best aan de hoge kant. De buitenspeeltuin was met name zeer uitgebreid voor de wat oudere kinderen. Voor de echt kleinere kinderen was het aanbod wat minder groot.

• Lori landing

zoals altijd weer super leuk!

ondanks de corona is het nog steeds een top park. heel goed geregeld enzo:) heel leuk! ben zelf vooral gek op de lori landing alleen daarvoor zou ik al elkedag terug willen:p

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn