Su-per dag!

Wat, ondanks de huidige situatie, een leuk park, niet al te groot maar genoeg te zien, de Lori landing is echt ontzettend leuk! En de half apen zijn echt een geweldig gezicht. Wij komen volgend jaar weer terug!

Viel wat tegen

Het park is mooi groen maar daardoor is het wel erg lastig om de dieren goed te kunnen zien. Vooral de flamingo's waren slecht te zien door alle groen. Het is wel een rustig park met een goede sfeer. Verder goede bediening als je koffie of thee wilt. Personeel is aardig. Ik vind wel dat contant betaald moet kunnen worden, ik wilde niet pinnen bij aankomst en dat was lastig volgens de medewerker. Dat is niet klantvriendelijk, er staat op de bordjes dat ze liever hebben dat je pint maar het is niet verplicht dacht ik.

Super leuk

Super leuk dagje uit. Goed verzorgd patk, mooie vogels en leuke speeltuin! Goed vermaakt!

• Lori landing

een fijn verblijf met onze kleinzoon

was rustig in het park er was ruimschoots ruimte om overal te komen en ook geen enkele keer voorgekomen dat de 1,5 mtr niet haalbaar was, de vogelshow was erg leuk alleen vorig jaar waren er meer grote vogels in de show viel mij wel op dat enkele paden langs kooien voor publiek afgesloten waren was voor ons een geslaagde middag de corona regels in het park heeft ons in het geheel niet gestoord eerder prettig doordat er een looproute was aangegeven zodat wij de meeste dieren wel hebben gezien

Gezellige dag

Ten eerste wil ik zeggen dat in het park goede maartregelen zijn getroffen omtrent de Corona. Belijningen en looprichtingen zijn duidelijk en genoeg dispensers om je handen te reinigen. Ons gezin bestond uit 2 volwassenen en 2 kinderen 3 en 5 jaar oud. We hebben alles gedaan wat er mogenlijk was in het park van show tot alle bezichtiging en het was heel gezellig, opgeruimd en genoeg ruimte. Een minpuntje wat ik zelf een vervelende ervaringen vond dat een gast water uit zijn flesje over een slapende pinguin gooide, hij en zijn gezin vond het super grappig ik eerlijk gezegt niet.... mischien door wat meer personeel aan die zijde meer zichtbaar te laten zijn want ik ben er 2x geweest over die dag en heb er ook bij de tafeltjes gelunched maar heb geen mensen van avifauna gezien.

• Lori landing

Gezellig familie-vogelpark en niet te druk

Met zoontje hele park doorkruist. Drukte was prima in deze coronatijd.

• Lori landing

Speeltuin en ook nog wat vogels - top!

Onze vierjarige dochter heeft zich enorm vermaakt op de speeltuin, en hoewel veel mensen geen enkele moeite doen om 1,5 meter afstand te houden, zijn er voldoende mensen van het park die dat op vriendelijke wijze proberen te regelen. Door het eenrichtingsverkeer is het af en toe een stukje lopen als je ergens naar terug wil, maar goed te doen. De speeltuin was druk, maar de rest van het park ging het prima, en de lori's en halfapen waren zoals gewoonlijk een grote hit. Een heerlijk dagje uit.

Fantastisch

Wij hebben een fantastische dag gehad. Vriendelijke mensen, mooi park.

Fantastisch

Wij waren er vele jaren geleden eens geweest. Deze hernieuwde kennismaking overtrof onze verwachting.

• Lori landing

Hele leuke dag voor ons en de kinderen

Leuke dag, veel verschillende dieren, goede routes zodat je alles kan zien

• Lori landing

Verrassend leuk voor een park met voornamelijk vogels

Vooral de vogelshow en de lori landing waren erg leuk. Maar verder vriendelijk personeel, leuk park en een leuk dagje uit. Het weer en de drukte (het ontbreken daaraan ivm een studiedag van dochterlief) waren ideaal!

• Lori landing

Goede corona maatregelen! Veel soorten vogels en vriendelijk personeel.

Er lopen vogels wild rond, maar ook aapjes en Lori's voeren is ook een unieke ervaring. Erg net en goed verzorgd park.

Verrassend park

Mooi park met bijzondere dieren. Leuk dat er een tropische hal en nacht experience is en er naast de vogels ook andere dieren zijn te bewonderen: de Maki’s zijn een topper. Wel jammer dat sommige dierenverblijven verouderd en dus veel te klein zijn voor de bewoners.

• Lori landing

Even wennen en daarna nostalgisch leuk!

Met de huidige snelle en moderne parken is het even 'terug in de tijd' bij Avifauna. Mijn allereerste indruk was wat oubollig en dat idee kreeg ik ook van de gasten die op bezoek waren :-) Na een half uurtje kom je met het hele gezin in 'de flow' en kijk je dwars door die eerste laag heen. Een leuk park waar om elke hoek wel iets nieuws is te zien. De tijd vloog (uiteindelijk) voorbij. Highlights; de "sponsorpapagaai" die je geld in zijn spaarpot doet, de speeltuin en de "Himalayaglansfazant". Die laatste is ook zeer aan te raden voor galgje of scrabble trouwens. We gaan zeker nog terug.

• Lori landing N.v.t.

veel plezier voor jong en oud

Heerlijke wandeling door een prachtig park. Hetlukt gewoon niet om alles te zien in één dag. Leuk ook om zo tussen vogels en dieren te lopen. Jammer is dat sommige dieren in een kale kooi zitten zoals je vroeger in ouderwetse dierentuin zag. De speeltuin is het hoogtepunt voor de kinderen.

Hele leuke dag gehad

Het mooie zit hem in de optelsom van verschillende leuke ervaringen: - superleuke speeltuin (graafmachines, hoge glijbanen, toren maar ook kleine toestellen) - mooie wandeling langs vijver - leuke ervaring van voeren Lori's - spektakel bij vogelshow. NB De rij bij de Lori's had wat mij betreft niet langer moeten zijn en de drukte bij de vijver ook niet groter. Hoe is dat buiten Coronatijd?

Erg leuke dag gehad

Een super leuke dag gehad, mede dankzij het mooie weer. Alles was goed geregeld met betrekking op de corona maatregelen. Aanrader !

• Lori landing N.v.t.

Topdag in een prachtig vogelpark (Avifauna)

Beiden met rolstoel/scootmobiel met de trein naar Alphen voor een dag Avifauna. Het was stralend weer, dus extra genieten. Park is prachtig aangelegd met verrassende hoekjes: in ons gevoel zijn we niets vergeten dankzij een overzichtelijke plattegrond, die je bij binnenkomst krijgt. Goed toegankelijk voor mensen met een beperking ook de sanitaire omstandigheden. Ook een leerzame en amusante vliegshow bijgewoond met acrobatische kunsten bij het vangen van prooien. Na ruim 4 uur de dag afgesloten bij restaurant Avifauna (van der Valk). We kijken terug op een topdag en genieten na van de vele gemaakte foto's. Avifauna is een aanrader voor jong en oud!

Heerlijke dag!

Een erg leuke dag gehad in Avifuana. Tijdens een studiedag van de kids geweest. Heerlijk rustig. 2 mooie vogelshows gezien en oneindig lang gespeeld in de speeltuin. Wij komen zeker terug volgend jaar.

Fijne dag, interessant

Fijne dag, interessant, vaak mooie verblijven, soms wat verouderd Prima info over de vogels Afwisselend

goede RIVM maatregelen

complimenten voor de RIVM genomen maatregelen. Het is duidelijk te zien dat het park een flinke strop heeft gehad ivm Corona. Wij komen al sinds 30 jaar in het park en zien nu dat er veel achterstallig onderhoud is, veel onkruid, water stinkt en is vies , Blauwalg e.d. Er ontbreken ook veel dieren en in de subtropische hal zitten meer muizen als vogels. Ik vind het erg jammer om dit te moeten constateren en hoop dat het park er op een of ander manier er weer boven op komt.

Top dag

Vandaag een hele leuke dag gehad in het park... Echt super geregeld met alle covid regels... Als iedereen zich er aan houd gaat het top.... Vogelshow was super indrukwekkend echt van genoten... Kids waren happy en helemaal gesloopt dus al met al een top dag

• Lori landing

Veel dieren in mooie omgeving

Veel unieke vogels/dieren in natuurlijke omgeving

Gevarieerd en gezellig park

Ik kom graag naar Avifauna met mijn twee kinderen van 7 en 3. Voor allebei is er wat te doen. De vogeldemonstraties zijn zeer aan te raden ... zo mooi om te zien. Wil je een leuke ontspannen dagje weg met je gezin, dan is dat de plek.

Onverwacht, prachtig park

Op een maandag samen met mijn dochter geweest ivm een studiedag. Hebben ons allebei perfect vermaakt. Met de prachtige grote speeltuin voor alle leeftijden, dichtbij bekijken van de halfapen, eten geven aan de Lori’s en als afsluiting de vogeldemonstratie (jammer genoeg iets te kort) was het een prachtige en fijne dag hier doorbrengen. Verrassend park om zeker eens aan te doen.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn