Prachtig park met grote verscheidenheid aan vogels en ook andere dieren. Park ziet er goed onderhouden uit.
het park avifauna viel mij en de 3 andere personnen die erbij waren tegen , vooral de vogelshow was waardeloos
Ik was hier ooit als kind geweest met mijn ouders en nu jaren later ook eens met mijn huidige partner bezocht op 17 september 2020. We hebben ons heel goed vermaakt en leuke, mooie foto's kunnen maken. Ook van de vogelshow hebben we genoten. Buiten de vogels zijn er ook nog andere dieren te bewonderen, zoals maki's en een rode panda. Er is een vijver met pinguïns waar je heel dichtbij kunt komen en zelfs zou kunnen aaien, maar dat heb ik maar niet gedaan omdat je niet weet of ze gaan bijten. Het park was ook met rollator goed te bewandelen. We hadden een prachtige dag, mede ook door het mooie weer wat zeer uitzonderlijk was voor september.
We waren de enige in het park toch vond een medewerker (volgens mij net 16) het nodig om te zeggen dat ik niet, ivm corona, in de grote glijbaan mocht. Zoontje van 2 kon uiteraard niet alleen. Vervolgens werd door een andere snotneus gezegd dat ik niet op de graafmachine mocht zitten. Mocht wel achter zoontje zitten maar niet alleen op de machine ernaast. Nog.aals niemand anders in heel de speeltuin. Het ziet er vervallen uit. Bv verblijf vd pinguïns. Dat daar überhaupt nog dieren in verblijven. Eens maar nooit weer.
Vriendelijk personeel en je kan het park uit om in het restaurant buiten het park te eten en dan weer gewoon het vogel park inlopen.
Prachtig park, looproute ideaal, houden zo na corona
Een heerlijke dag, het weer werkte ook mee. Heerlijk rustig, is wel zo fijn als je foto’s wilt maken Alles goed geregeld voor wat betreft de corona regels Éénrichtingverkeer en handgel waar nodig.
Veel vogel soorten d i e vrij rondvlogen of in hun verblijf te zien waren.
Vond het een heel mooi en verzorgd park. Hoop dat ze nog veel mogen uitbreiden, kom , zeker nog eens terug.
Hartstikke mooi park met veel vogels, een vogelshow en aapjes die loslopen (geweldig). Goede coronamaatregelen, looprichting goed aangegeven en op veel plekken hangen apparaten met ontsmettingsmiddelen. Let op in deze tijd moet je vooraf online reserveren. Er staat tijdsslot, maar dat gaat om hoe laat je het park ongeveer binnenkomt er is geen limiet aan de eindtijd dus je kunt zo lang blijven als je wilt. Bij vogelshow aanwijzingen waar je mag zitten en genoeg ruimte tussen jou en anderen. Lori landing is ook geweldig. Je kunt de lori’s voeren met voer dat je bij de lori verblijfplaats kunt kopen. Echt doen! Vogels komen bij je zitten en dan kun je leuke foto’s maken van deze kleurige beestjes.
Heel leuk ..jammer dat het regende en de bankjes waren nat natuurlijk. ...lopen is een probleem vandaar
Rustige dag . Door regenachtige dag. Maar mooi om alles in alle rust te zien. Super vogelshow.
Avifauna is een leuk overzichtelijk park, niet te groot, waar je veel meer ziet dan alleen vogels in een hokje. Als bezoeker kom je ook tussen loslopende halfapen, diverse habitats met loslopende vogels, er is een leuke originele korte show met vogels en het hoogtepunt is natuurlijk de Lori Landing, waar je letterlijk vol kan komen zitten met schattige parkietjes, die graag een drupje nectar uit je bekertje willen snoepen. Alleen de eet- en drinkvoorzieningen hebben een vrij bepekte keuze. Dat is wel iets om rekening mee te houden. Al met al zeker de moeite waard om hier een dagdeel door te brengen
Al met al is Avifauna een prachtig opgezet park.. De dieren krijgen mooi de ruimte en het is makkelijk om in coronatijd afstand te kunnen houden.. Nadeel was de weinige horeca; regenachtige dag dus binnen kunnen zitten was welkom geweest. Ook lijkt me, juist in coronatijd dat alle bezoekers naar één faciliteit niet helemaal gewenst is. Groot nadeel was het gebrek aan verschoonruimte voor kleintjes.. We hebben er 1 kunnen vinden en deze stond ook niet aangeven op de plattegrond.
Wij vonden het een heel leuk park, alle dieren waren goed te zien en zagen er goed verzorgd uit. Het park is uitermate geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar (hele leuke speeltuin), voor de kleinere kinderen minder geschikt om zelf te lopen door de vele slootjes waar ze makkelijk in kunnen. Hier en daar kan het wel een opknapbeurt gebruiken en daar wordt ook aan gewerkt.
leuk park, met hier en daar verouderde kooien, ze zijn wel bezig om sommige kooien op te knappen leuk om een verloren middag op te vullen, wij waren gasten van het hotel maar had wel e-tickets gekocht omdat het niet duidelijk was dat de entree bij het hotel hoorden, bij de kassa hier over een vraag gesteld of dat wij de datum konden omzetten maar daar moest ik maar over bellen, dit gedaan maar echter alleen op werkdagen telefonisch bereikbaar, uiteindelijk de kaarten maar weggeven aan een gezin,
Het was rustig, dus dat was erg fijn omtrent de Corona. Wij vonden dat het park goed zijn aandacht heeft gegeven aan de Corona maatregelen. Overal stonden handpompjes, bij de vogelshow waren er maatregelen, de looproute is aangepast door er eenrichtingsverkeer van te maken. Dit was erg prettig. Jammer dat er dan toch bezoekers zijn die niet luisteren of zich er aan houden, terwijl het goed staat aangegeven.
Leuk ingericht vogelpark. Nu in Corona-tijd duidelijk éénrichtings looppad. Sommige hokken zijn wel aan vervanging toe, maar er wordt ook hard gewerkt aan nieuwe volière. Diversiteit vogels is goed. Helaas geen uilen? Maar gezellig dagje uit gehad.
We hebben een leuke dag gehad. Goed geregeld met de Covid 19 maatregelen. Duidelijke plattegrond met de route. Een verscheidenheid met vogels en andere dieren. Leuke speeltuin. De horeca vonden we minder. Duurde erg lang.
Super park voor zowel jong en oud!
Veel zinloze, zg.corona-regels, als daar is: ouder mag niet op het speel eiland, door overijverig medewerkertje, terwijl 4-jarig kind al vooruit gerend was. Niet dus. Speelhal dicht, waarom???? En zo kan ik nog wel even doorgaan. Natuurlijk zijn er corona-regels die we met z'n allen in acht dienen te nemen. Maar het is niet de bedoeling dat een dieren- cq. pretpark die regels op eigen houtje gaat aanpassen/verscherpen. Ons zal je niet meer zien. Jammer.
Onze kinderen zijn al iets ouder, maar gaven aan het geweldig te vinden. Vooral de lori landing, maar ook de vogelshow.
We komen als Alphenaren al jaren bij Avifauna. Wat hebben ze zich goed aangepast aan de Corona-maatregelen zeg! Overal eenrichtingsverkeer, desinfecterende middelen in de buurt en overal gewoon goed geregeld! Voor de kids super leuk dat de extra bandjes niet meer nodig zijn, een goede compensatie!
Mooi, groot en schoon park, ondanks de corona maatregelen is er nog genoeg te zien/doen en de medewerkers hielden zich heel goed aan de regels, genoeg toezicht. Gratis parkeren en toen wij er waren was het ook niet druk, was een geslaagde dag.
Een leuk uitje met collega's, familie of vrienden. Wij hebben super weer gehad waardoor we een super dag hebben gehad in avifauna. Shows zijn erg leuk om mee te pikken, genoeg plek om even lekker te zitten en eet gelegen hadden. Genoeg wc's overal en een reuze speeltuin voor kinderen. Prachtige vogels die in ruim opgezette kooien zitten. Aapjes die vrij rond lopen en door de covid-19 super pad gemaakt waardoor je word geleid door pijlen en overal langs komt. Erg leuk uitje om te doen
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn