Leuk park, mooie dieren. Helaas merk je wel dat er achterstallig onderhoud is.
Wij hebben hier vandaag een superleuke dag gehad met een zeer goed verzorgde brunch. Zowel het park als de restaurants hebben wij als zeer corona-proof ervaren.
Ik was verbaasd hoe het er nu uitzag. Ik was er als kind voor het laatst geweest. De verblijven zien er erg verpauperd uit. Teveel klimop wat overal doorheen gaat en wat de dieren in het donker zet. In sommige verblijven hebben de dieren erg weinig ruimte over door de begroeiing. In de binnenruimtes heeft men blijkbaar een muizenplaag. Ik vind het geen € 18,00 waard.
Voor ieders wil iets!!
Ik vond het mooi en groot park, om door heen te lopen. En een zeer diverse aan dieren en vogels, het park te zien.
Hi guys, Vele fraaie exoten. o.a Zadelbekooievaar. Dubbelhoornige neushoornvogel. Gouldamadines. Rotshaan, flamingo's, rode ibis. Sommige vogels zaten echt in te kleine kooien. De amadines hadden de ruimte. De dubbelhoornige neushoornvogels niet. Echt veel te kleine kooi. Een van die vogels viel een boomstronk aan. Voor zover ik weet: geen normaal gedrag. Veel kooien waren te donker. gebladerte op de kooi. Je kan dan de vogels slecht zien. groet schliek
Jaren geleden ben ik ook in avifauna geweest. Er is een hoop veranderd en leuker geworden. Leuk dat je zelf 1 soort vogels kan voeren. En een hele diervriendelijke vogelshow. Echt leuk.
De 2 demonstraties waren prachtig De speeltuin vonden de kinderen ook super leuk.
Ik vond het vooral goed hoe de vogeldemonstratie gedaan was
Avifauna is een echte aanrader. Het voeren van de lori's, de adembenemende vogelshows, de dieren die los rondlopen... Ik heb me de hele dag verwonderd. Prachtig!
Leuke vogeldemo’s, mooie speeltuin en alles goed geregeld mbt Corona.
Het was leuk. We hadden lekker weer. We zijn vijf uur geweest, maar nog niet alles gezien. Goed geregeld met de looproute. Vriendelijk personeel.
Mooi park, hele leuke vogelshows
Door de vele regens zijn de houten bruggen en de houten uitkijkpunten heel glad geworden, het was even glibberen. Eerst het park bezocht, maar toen wisten we niet hoe we bij de speeltuin moesten komen door de eenrichtingverkeer. We zijn toen maar naar huis gegaan, was wel jammer voor mijn kleindochter.
Woensdagochtend, heerlijk rustig, we leken bijna de enigste dus een heel coronaproof uitstapje op deze manier. Ook waren alle maatregelen goed doorgevoerd. Eenrichtingsverkeer en desinfectiepompjes voldoende aanwezig. Bij de entree een ontzettend vriendelijke dame. Daar kon de dame bij de horeca een voorbeeld aan nemen. Wij hebben een geweldige ochtend gehad. En genoten van alle mooie dieren.
Mooi vogelpark met een uitgebreide collectie aan vogels. Goede combinatie met overige diersoorten. Relatief weinig horeca waar je binnen kunt zitten.
Beautiful place with a lot of birds and animals. Quite big, perfect for families and for people that love animals, nature and also photography because it is really reach of nice details. I loved the birds show. Staff super friendly. Suggested
Het regende keihard, maar dat heeft een leuke dag niet verpest. Waanzinnig mooie vogels en andere dieren. Een bezoek van het park zeker waard.
Onder t bezichtigen waren er toch plekken die extra aandacht nodig hebben. Dat in de vorm van schoonmaken , meer sfeer maken , reparaties en schilderen. Hek van de gieren mag netter gerepareerd worden . Vriendelijk personeel veel mooie vogels. Er zijn ook dieren zoals ringstaart makie's en apen.
Wij vinden het een heel leuk park en geschikt voor de hele familie. Ondanks de COVID 19 perikelen was het park goed toegankelijk met duidelijke bewegwijzering (looproutes) en goede instructies van de medewerkers. Het personeel is zeer vriendelijk. Ook is er ruime (gratis!) parkeergelegenheid. Het was een topdag!
Herinnering van tientallen jaren terug waren van een klein en relatief saai park met rijen kooien met vogeltjes. Niets van waar is ons gebleken. Het is misschien niet het grootste park, maar fraai en ruim aangelegd met veel ruimte voor de dieren. Op slechts een enkele plek zou de huisvesting nog wat TLC kunnen gebruiken. Het in aanbouw zijnde verblijf voor de zeearenden geeft wat dat betreft vertrouwen. Tropische hallen, uilenberg, lori landing en de liefdevol gebrachte shows maakten ons bezoek een opbeurende belevenis.
2 vogel demonstraties gezien, dat was erg indrukwekkend. We voelden ons vogel vrij om het park in vogelvlucht te bekijken en niks zelf te hoeven uitvogelen. Zeker een aanrader om later terug te komen om de ontwikkelingen te volgen.
Ik heb in september 1 dag doorgebracht in Vogelpark Avifauna. Natuurlijk is het veel meer dan alleen een vogelpark. Mijn favorite plek is rondom de vijver waar het Pelikaan verblijf te vinden is maar ook de maki's. Ik kom terug deze maand terug voor een herfst arrangement en ben van plan om lekker aan de vijver op een bankje te zitten en genieten van deze omgeving … heerlijk! Zelfs tijdens de Corona worden de maatregelen goed in acht genomen door Avifauna en het Van der Valk hotel. Complimenten hiervoor.
Park is mooi onderhouden, veel diverse vogels, en de vogeldemonstratie over de snavels vond ik echt heel bijzonder, heel knap gedaan!! Zeker een aanrader
Prachtig park met grote verscheidenheid aan vogels en ook andere dieren. Park ziet er goed onderhouden uit.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn