A delightful day out

We visited Avifauna as a family of 4, with 2 kids (7 & 9). Everyone of us enjoyed our day. The park is very well kept, the birds and other animals also look very well cared for. This is certainly not your average bird park. The bird show was amazing. No animals playing tricks. The birds come and go, happily flying in the open air. The show is informative. Seeing all those birds flying was almost magical. I never experienced this. Highly recommended.

• Lori landing

Leuk dagje vermaak en veel bewonderd

Leuk avontuurlijk park. Genoeg te zien en te beleven. De vogelshow liet ook veel vogel soorten voorbij komen. Helaas minder info en interactie dan je zou verwachten. Verder vonden wij de speeltuin een grote pluspunt alleen overal in het park mistte wij zitplekken. Wij zijn een redelijk jong gezien maar vooral onze meid van 4jaar wilde geregeld zitten maar die mogelijkheid was er amper. Verbeterpuntje Verder was het top en voor herhaling vatbaar

• Lori landing N.v.t.

Fijne rustige sfeer, leuke afwisseling qua dieren

Lekker overzichtelijk park met precies genoeg te doen voor de hele dag. Wij gaan alleen naar dierentuinen etc als er een aanbieding is (nu via ah tweede kaartje gratis) en dan vind ik het goed betaalbaar voor een heerlijk dagje. De afwisseling is leuk: vogels én apen. De lori’s die op je vliegen zijn geweldig, de show met de ara’s Ed is kort maar mooi. Vooral met de muziek erbij. De kinderen vinden de speeltuin geweldig. Heel goed dat de rijdende autootjes, de elektrische graafmachines etc gewoon gratis zijn, want ik vind het altijd belachelijk als je nog extra moet betalen in een park voor dat soort dingen. Dat bespaart ook gezeur. Ook leuk om om de vijver heen te lopen met de loslopende vogels en ringstaartmaki’s. Fijn dat het daar ook redelijk rustig was. Sommige dingen kunnen wel beter. Zo stinkt het verblijf van de flamingo’s gigantisch en door de donkere ruimte ernaast (voor evenementen?) ziet het er een beetje ‘vergane glorie’ uit. Terwijl het flamingoverblijf op zich er best mooi uitziet. Als er een mooi terras bij zou zitten met hippe aankleding, zou het er zoveel mooier uitzien. Sommige verblijven van vogels vind ik ook te klein. Zoals de neushoornvogels (in het tropische binnengedeelte geloof ik?) die vind ik zielig. De kooi van de gieren in best ruim, maar toch vind ik ook die er triest en te klein uitzien. Maar al met al een leuke afwisselende dag voor een goede prijs. Met als hoogtepunt de lori’s.

Blijft gewoon leuk

Was een leuk dagje uit met de familie

• Lori landing

Een mooi en rustig park, prachtige dieren te bewonderen.

Een heerlijk park om rond te lopen en dieren te bekijken. De speeltuin Is erg leuk voor kinderen. Superglijbanen.

Het was fantastisch!

Het is een heel mooie park. Groter dan ik verwacht. Mooie democratie en vele vogelsoorten.

• Lori landing

Mooi, leuk park en goede corona maatregelen

We hebben een abonnement dus hebben even kort een wandeling gemaakt. Het is altijd leuk om de dieren weer te zien, en het park is constant in beweging.

• Lori landing

Een heel leuk park, voor kinderen en volwassenen

Een hele leuke dag beleefd met de kids. Door de combinatie van kijken naar dieren en activiteiten voor de kids, was het een hele leuke dag

Leuk middagje uit

Voor een eerste keer bezocht, vond het erg rustgevend, weinig lawaai en ruis midden in een natuurlijke omgeving. Ik vond de ruimte van de verblijven variërend van groot en (te) klein voor verschillende dieren! Zeker wel voor een herhaling vatbaar!

• Dierenwelzijn
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.

oude meuk

Slecht onderhouden, zwaar bezuinigd op personeel, alles gesloten, vogelshow ingekort, kon niet contant betalen, geen kluis/locker voor helm.

Harstige leuk

Werelddag gehad

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.
  • Dierenwelzijn N.v.t.
  • Vogelpark medewerkers N.v.t.
  • Lori landing N.v.t.

Avifauna verveelt geen seconde!

Veel te zien! Bijzondere vogels en halfapen en mooie tuinen. Ontzettend leuke en grote speeltuin voor kleine en grote kinderen. Afhaaleten en drinken pprimaa geregeld nu met de sluiting van zit-horeca. Enige... Veel gebouwen lijken vergane glorie. Hogedrukspuit over de daken van de tropische kassen zou al stuk frisser ogen.

• Lori landing

Mooie vogels gezien in een mooi park.

Door corona en het einde van het seizoen deze keer wat minder als de voorgaande keren. Ook de vogelshow was korter en met minder vogels. De aapjes waren niet meer buiten of zaten dicht bij elkaar in de boom. Maar altijd leuk om weer een paar uurtjes bij Avifauna te zijn geweest, met kinderen en kleinkinderen. Top dag.

LORI'S VOEREN HET LEUKST

LORI's VOEREN MET NECTAR IS FANTASTISCH...ZE GAAN OP JE ZITTEN EN KNUFFELEN ! DE OOIEVAAR WANDELT MET JE MEE> PELIKANEN ZIJN PRACHTIGE BEESTEN. DE STRUISVOGEL BIJ DE INGANG IS OOK MOOI . DE VOGELDEMONSTRATIE WAS GAAF, ZE VLOGEN OVER MIJN HOOFD...

Gezellig familieuitje

Heerlijke dag gehad met onze twee peuters

• Lori landing

We waren gezellig uit met de kleinkinderen en zagen veel vogels in een ruim schoon park

Ik zou een vijfde ster geven, als er al snel bij de entree veel vogels / dieren te zien zouden zijn. We moesten best een eind lopen met de kleinkinderen voordat we vogels van dichtbij zagen. Er was wel goed aangegeven welke route je moest lopen i.v.m. Corona. Het was schoon en netjes. Er zijn veel verschillende vogels. Het is vreemd dat een kind tussen 3 en 12 jaar een aparte categorie is, en je toch hetzelfde voor hen betaalt als voor een volwassene.

• Lori landing

Mooi park met dieren en grote speeltuin

Leuk dagje uit

Geweldig!

Wat hebben wij genoten vandaag in avifauna, zoveel leuke vogels gezien, vogels gevoerd, 2 keer naar de vogelshows geweest, super leuke speeltuin, oftewel een fantastische dag gehad!! Echt een aanrader!

Mooiste park van Nederland

Heerlijk ontspannen met mijn kleindochter.

Leuk en gezellig

Jammer dat bij Cuba café wc dicht was. Dan blijft er niet veel over zeker niet met kleine met luier. Gelukkig gewoon in de wagen kunnen verschonen buiten.

• Lori landing

Leuk, afwisselend, mooie speeltuin!!

De speeltuin zeker leuk tot 11/12 jaar. Veel afwisseling, mooie vogelshow! Met prachtige muziek! Mooi park, van 12.30 uur tot 17.30 uur geweest, en toen wilden de kinderen nog niet mee. Lori landing het allerleukst!

Hartstikke leuk!

Heerlijk middagje met de kids door het park.

Verrassend mooi park

Ruim opgezet park met diverse soorten prachtige vogels. Park was heel netjes, routes m.b.t. corona maatregelen goed aangegeven. Leuke ervaring.

Rustig en duidelijke route

Konden overal de tijd nemen om goed te kunnen kijken

• Lori landing

Alles goed geregeld dat alles Corona proef veilig kan worden bezocht

Alleen dat we op onze jaarmarkten voor onze kleinkinderen zelden geen gebruik hebben kunnen maken. Daar kan uiteraard Avifauna niet veel aan doen maar is nu voor ons wel een reden op nu die kaarten te verlengen.

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn