Leuke grote speeltuin erbij voor de kinderen!
Mijn kinderen (zijn 12) vonden het naast de lori's en de vogelshows een beetje saai. Ze zijn ook wat te oud voor de speeltuin.
Het is een leuk park jammer dat de horeca dicht was anders hadden we er een hi thee gehad
Makkelijk te reserveren en niet vooraf moeten betalen. Route goed en duidelijk aangegeven. Alles is te bezoeken. Vriendelijk personeel
Erg leuke dag gehad, door de Corona een verplichte looproute wat duidelijk is aangegeven. Alleen jammer dat de binnengedeelte zoals draaimolen en spookhuis dicht was :(.
Wat een prachtige vogels en wat leuk dat aapjes op sommige plekken vrij rondlopen. De vogel demonstratie is een magische ervaring en ondanks Corona is alles super goed geregeld in het park en kan er goed afstand gehouden worden.
Ik was er nog nooit geweest. De eenrichtingroute vanwege corona was erg onduidelijk. Afwisselend mooie dierenverblijven en sterk verouderde. De vogelshow was een teleurstelling, want wij zaten aan de overkant. Slechts af en toe kwam de trainer onze kant op met de vogels. Een mooie speeltuin. Fijn dat het niet druk was vanwege o.a. de gespreide aankomst.
Hele leuke dag gehad, wat een ontzettend leuk en verrassend park. Educatief ook. Ondanks coronaregels goed te doen. Kinderen vonden het geweldig, ook de grote speeltuin!
Mijn kleinzoon is 5 en ik ben 68. Na 2 uur in het park, hdden wij geen puf meer voor de vogelshow. Dat vind ik jammer, want dat is uiteindelijk het hoogtepunt. Het was het eerste bezoek voor mijn kleinzoon. Bij de Lori-demonstratie stonden de mensen veel te dicht op elkaar.
Mooi vogelpark met leuke speeltuin. Vogelshow heel mooi. Tijdens de corona was alle binnenruimte dicht. Er bleef genoeg te doen maar in dit jaargetijde was het fijn geweest af en toe even naar binnen te kunnen. Verder goed te doen en ons erg vermaakt.
Het was heel leuk
Wat een super gaaf park!! Die vogelshows waren echt fantastisch en ook met een vleugje humor!! De kids hebben zich uitstekend vermaakt en komen graag nog een keer!
Straatwerk op sommige stukken aan vervanging toe. Niet heel rolstoelvriendelijk.
Covid maatregels heel goed nageleefd met tijdslot, looproute en desinfectiepalen Superleuke dag !!
Een goed georganiseerd park zeker in deze coronatijd. Een dikke 10!
Leuk park voor een dagdeel! Weinig plekken uit de wind/regen om je broodje te nuttigen.
Hele leuke dag gehad met de kinderen (van 3 tot 11 jaar) , geen moment verveeld! De speeltuin was ook ontzettend favoriet dus die hebben we 2x bezocht :) Fijn dat er een nieuw verblijf voor de arenden wordt gemaakt want die hebben te weinig ruimte, net als de gieren. Verder prachtige en blije vogels gezien!
Een super leuke dag gehad met mij dochters. Ze hebben heerlijk genoten in het park van alles. Was een geslaagd en vernatwoord uitje in de herfstvakantie en corona proof
We zijn van 12 tot 18 uur in het park geweest en hebben genoten van alle soorten vogels, de speeltuin en de vogeldemonstraties. Superleuk was het!
Hele leuke dag voor het hele gezin! Alles rustig bekeken, zeker ook in deze corona-tijd. We zijn van 10:15 tot 17:00 uur zoet geweest in het park.. Wel 2 tips: 1. Graag zorgen voor meer toiletopties. In het hele park maar 3 toilet-punten waarvan 1 helemaal vooraan waar je officieel niet naar terug mag lopen vanwege de eenrichtingsverkeer. 2. Erg veel ongelijke tegels waardoor alle kids (waren met 4 kinderen) meerdere malen gevallen zijn. Door het enthousiaste rennen en daardoor gestruikeld zijn. Maar verder een erg leuk park waar we al meerdere malen geweest zijn en zeker terug komen!!
Ik vond het een hele bijzondere ervaring, vooral met de gedeeltes waar je toch nog dichter bij de vogels kwam, zoals bij de pelicanen, maki's en de Lori landing en roofvogelshow. Ik vond het een geslaagde middag!
Ik kende het park nog vanuit mijn eigen jeugd en besloot het dit weekend met mijn gezin te bezoeken. Wij zijn echt positief verrast. Wat een leuk park. Mijn dochters van 8 en bijna 10 hebben zich goed vermaakt. We hebben een topdag gehad!
Leuk park, ook goed geregeld omtrend covid. Komen hier altijd graag. Jammer dat de binnenspeeltuin dicht moest maar dat is helaas niet anders in deze tijd.
Goed en mooi park zeker ook voor kinderen veel leuke dingen ziet er verzorgd uit
Avifauna is altijd leuk er is genoeg te doen voor de kids vooral de vogels voeren was toch wel erg leuk
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn