Mooi park, lekker wandelen tussen veel verschillende vogels. Spectaculair om de vogels vrij ye zien vliegen tijdens de vogelshow. Vriendelijk personeel.
Leuke dag met opa, oma en kleindochter van 2 jaar erg naar ons zin gehad
Samen met onze kleinzoons van 4 en 7 jaar hebben we genoten van de bijzondere vogels en andere dieren. Ook de beplanting verdient een pluim, mooi aangelegd. Onze oudste kleinzoon las vol interesse alle bordjes met namen! Leerzaam en leuk dus. De speeltuin aan het eind was natuurlijk ook heerlijk voor de boys! Al met al: we hebben erg genoten!!
Mooi park. Sommige vertrekken erg verouderd dat is jammer. Maar om de vogels te zoeken, kaartjes lezen, echt een aanrader voor een dagje met de kinderen. Heel veel moois gezien.
Mooi park, fantastisch mooie vogels en speeltuin was ook top zowel voor jonge als oudere kinderen
Mooi park, goed opgezet, grotendeels vogels maar toch heel afwisselend, met meerdere shows per dag en een leuk speeltuin. Ik kwam hier lang geleden met mijn grootouders, en nu met mijn eigen kinderen. Altijd leuk als je wat minder massaal een dagje buiten wilt zijn.
Wat een heerlijk park om met kinderen in de schoolleeftijd heen te gaan. Een prachtige speeltuin vol uitdagende speeltoestellen, autootjes, graafmachines, glijbanen en schommels, prachtige vogelverblijven, zelf lorri's voeren, alles op prima afstanden in een heerlijk groen park en als kers op de taart een leuke vogelshow met veel verschillende vogels. We hebben genoten.
Wij vinden daar altijd its te doen Mijn dochter genieten van leuken speltuin en mooi voorstelling.
Dankzij het perfect onderhouden mooie park, prachtig herfstweer en leuke attracties in de speeltuin met prima begeleiding van de kinderen, was Avifauna een 9 waard.
Leuk, gezellig park, leuke speeltuin, wat meer wc,s bij de apen zou fijn zijn.kleintjes kunnen de plas niet zo lang ophouden.
Leuk voor kleinere kinderen. Alleen vogels is wat minder spannend dan een gewone dierentuin maar voor een paar uurtjes wel leuk om te zien. De roofvogelshow is leuk, grote roofvogels dichtbij die vlak over je hoofd vliegen. Ook wat andere dieren dan alleen vogels en dieren die loslopen en vlak bij komen, dat is dan weer een stuk leuker dan alleen dieren in hokken.
Ik was er met mijn oma. Ik vond het voeren van de dwergpapagaaitjes het leukst. Ook het meer was erg mooi, vooral de overkant. Jammer dat de lama er nog niet was. De speeltuin was ook leuk.
Mooi en goed onderhouden park. Het zou mou zijn als ze ook gezonde snacks zouden verkopen in de kiosk en een aantal verblijven mogen wel geupgrade worden.
Klein maar leuk park. Mijn dochters van 8 en 11 jaar hebben zich prima vermaakt. De vogelshow was mooi om te zien
Net toen we dachten alles gezien te hebben ontdekten we de vijver. Daar werden de pelikanen net gevoerd en om verderop de schattige maki's om je heen te zien was geweldig! Die diversiteit vind ik erg leuk aan Avifauna.
Ondanks deze corona tijd hebben we een heel leuke gezellige vogelachtige dag gehad
We vonden het park heel leuk. Wel jammer dat niet alles open was zoals toilet.
Super dag gehad! Alles was open en zeer goed geregeld! Show is super net als altijd! Personeel zeer vriendelijk. Super schoon overal. Mijn alle kinderen vonden helemaal geweldig!
Leuke dag gehad alles goed georganiseerd zonder dat het hinderlijk of lastig was
Ik ben er als klein kind ooit geweest en nu met mijn eigen dochter van 10. Leuke variatie aan vogels en een uitdagende speeltuin. Kids zijn daar ruim anderhalf uur zoet geweest. Lori landing was een groot succes. COVID regels worden zeer goed nageleefd en personeel spreekt gasten er ook op aan meer afstand te houden of door te lopen. Dit in vergelijking tot andere parken waar dit totaal niet gebeurde! Een erg leuke dag uit was het!
Ik vind het nog steeds een hel mooi park. Alleen vond ik het vandaag wel een teleurstelling dat we niet naar de show konden. Toen wij er om half 1 waren zaten alle shows al vol. Misschien een idee om ze wat meer over de dag weg te geven.
Leuk park met leuke speeltuin. Alles netjes op orde ook nu met Corona. Vandaag helaas geen plek voor ons bij de vogelshow want die was 2 momenten vol. Wel genoeg anders te zien en beleven.
Ondanks de beperkingen door Corona een leuke dag gehad. Het weer werkte zeker mee. Jammer dat de voederdemonstraties niet door konden gaan. Verder is er nog genoeg te zien en het leuke is dat veel duren vrij rondlopen.
Was een gezellig dagje uit
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn