We hebben al 4 jaar een avifauna abonnement. 1 jaartje hebben we overgeslagen omdat de glijtoren toen buiten gebruik was. We gunnen het park zo van harte meer bezoekers toe. Zelf denken we dat een overdekte speeltuin in de (verouderde) automatenhal écht een waardevolle toevoeging kan zijn voor de Alphenaren. Zo blijft het park ook in in het laagseizoen aantrekkelijk.
Zie bovenstaande.
Hier kan je flink wat uren doorbrengen. Er is heel veel te zien en te beleven. De dieren hebben grote ruimtes die schitterend aangelegd zijn. Een aanrader.
Mijn kind heeft van de park genoten, daar kunt je van alles te doen: spelen, met snelle auto's rijden en vogels kijken en voeden. Super leuk!
Heerlijke middag met het gezin, lekker vogels kijken, leuk dat je de vogels goed dichtbij kon zien en de vogels binnen voeren was ook heel leuk.
Leuk AH uitje met kids, variatie in de activiteiten: speeltuin, vogelshows, en veel nieuwe vogelsoorten gezien. Het voeren van de Lori's kan wat zere vingers en een nat hoofd opleveren, maar dat is het waard als je ze met elkaar ziet strijden om het beste plekje op je arm! Met een goed gevulde rugtas, kun je je ook zonder de horeca prima vermaken.
Het is niet heel groot, maar wel erg leuk! Zeker de moeite waard.
ik ging in de herfstvakantie hier heen met een vriend voor zijn verjaardag. het is niet heel goed te berijken met de bus we moesten nog wat door een woonwijk lopen. vond ik niet heel erg, maar de meeste pretparken en dierentuinen hebben een bus stop voor de Deur. we waren vroeg dus de rodepanda's waren jammer genoeg nog niet wakker ook wel jammer dat je dus niet ergens iets kunt eten met de corona regels. het loop pad is duidelijk aangegeven ook op de kaart. ik heb geen aapjes buiten gezien, misschien was het te koud. in 3 uur ben je het park ongeveer rond gelopen.
Veel te zien en te doen, kinderen en wij hebben genoten van de vogels, andere dieren en natuur.
Vooral de Ringstaartmaki's waren een verrassing, die lopen gewoon tussen je benen door! Ook het voeren van de Lori's is een aanrader, als je niet bang bent dat er 10 vogels op je gaan zitten. Enige minpuntje was eigenlijk dat de VVV Cadeaubon niet werd geaccepteerd, terwijl dit wel stond aangegeven op de VVV-site. Coronapaatregelen zijn goed ingericht, alles eenrichtingverkeer en het was ook erg rustig. Vogeldemonstraties waren helaas al volgeboekt.
Heerlijk gewandeld in een mooi park. Mooie en bijzondere vogels gezien.
met de kleinkinderen gezellige dag gehad. De lorries, vogelshow en natuurlijk even de speeltuin in.
Was wel de moeite waard jammer dat op de site alle eet gelegen open waren maar bij aankomst was dat niet zo graag de site aanpassen
hebgenoten wet mijn kleinkinderen' graag kortings kaarten voor volgende keer. groet peter
X
Super geregeld met de corona regels. Je hebt een vaste route waar je overal komt. Je kan overal rustig kijken. Wij hebben genoten.
Het was een dagje uit namens mijn verjaardag 23 oktober. Dus een heerlijke dag met het gezin en kleinkids.
De combinatie van vogelaars en speeltuin . Heelfijn
Veelzijdig park, veel te zien en doen, leuke speeltuin.
Er waren hele bijzondere vogels. En de vogelshow was super!
mijn dochtertje van 10 mnd heeft d'r ogen uit gekeken
Leuke dag uit
Leuk en gevarieerd park. Mooie vogels in alle soorten en maten, maar ook andere dieren zoals rode panda's en maki aapjes. De aapjes zijn erg gewend aan mensen en gaan dicht bij je zitten. De lori's voeren blijft ook altijd leuk. En de vogelshow natuurlijk. Interessante informatie in goed begrijpbare taal en precies lang genoeg. En voor nu belangrijk: corona-proof, ondanks dat het best druk was. Complimenten hiervoor!
Onze kinderen van 6 en 8 jaar hebben zich goed vermaakt. Het was een regenachtige dag en konden eigenlijk nergens droog zitten. Restaurant was dicht ivm Corona. Een klein aandachtspuntje dat er erg weinig afvalbakken in het park staan. De vogelshow is ook een aanrader.
Jong en oud hebben het heel leuk gevonden! De show is een aanradar.
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den rijn