Leuk en gezellig park

Avifauna is zeker voor de vogelliefhebber een heel mooi park. Goed verzorgd en ruim opgezet. De horeca is volop aanwezig zowel binnen als buiten(Valk)het park en tevens kun je hier ook overnachten.

• Speeltuin N.v.t.

Fris en mooi park met veel ruimte voor de dieren

Het park wordt geweldig goed onderhouden, het personeel is vriendelijk en de dieren staan hier echt centraal. Ze ogen gezond en lijken het prima naar hun zin te hebben. En voor ons lekker dichtbij voor een spontaan uitje met de kleinkinderen!

• Speeltuin N.v.t.

Heerlijk dagje weg met de kids

Avifauna is een heerlijke plek om er even uit te zijn met kinderen, veel verschillende dieren dus niet alleen vogels en een superleuke speeltuin!

Avifauna na 50 jaar nog steeds leuk om te bezoeken

40 jr geleden ons trouwfeest in Avifauna, nu met onze kinderen en kleinkinderen weer een middag genoten. De stichting heeft een schitterend verblijf voor o.a. de zeearend gemaakt. De vogelshow met de kleurrijke papagaaien, de lorrie-landing en de speeltuin zijn echt leuk om te bezoeken.

• Speeltuin

leuk park, dieren krijgen steeds meer ruimte.

wij gaan altijd een halve dag. Even bij de vogels kijken en daarna nog de speeltuin in!

Geweldig park!

Ik was er al heel lang niet geweest en nu met mijn dochter en vond het echt super! Het park erg schoon, mooie dierenverblijven, geweldige vogelshow en grote speeltuin voor de kinderen. Echt een aanrader voor jong en oud!

• Speeltuin

We hebben een fijne dag gehad in het vogelpark Avifauna!

Het mooie vogelpark is een bezoekje waard omdat er veel vogels zijn te zien met bij alle vogels interessante informatie over hun eigenschappen en leefgebied. We hebben ook heel erg genoten van de demonstratie met vrij rondvliegende vogels. Verder vonden wij het heel leuk dat je door diverse ruimtes tussen de vogels door kan lopen als je dat wil.

• Speeltuin N.v.t.

Altijd leuk om er te zijn

Al jaren een abonnement en kom er zo’n 4 keer per jaar

Ingang en uitgang

De ingang van het park was duidelijk aangegeven maar de uitgang gaf wel wat problemen, niet duidelijk, met enige omwegen eindelijk gevonden. Waarom niet bij de ingang aangeven dat als de bezoekers links naar binnen kunnen moeten zij rechts naar de uitgang. Aangeven met pijlen werkt. en paaltjes om de 3 meter b.v. Vooral ouderen haddeen moeite met de huidige uitgang aan de zijkant van het pad.

• Speeltuin

Best wel een relexte sfeer daar.

Ik wilde mijn beoordeling over de vogelparkmedewerkers eigenlijk op 4 sterren zetten. Dat zijn er 2 1/2 geworden wegens de houding van 1 medewerker bij de vogeldemonstratie van 3 uur. Waarom? Wij waren ruim op tijd en wilden om ons moverende redenen plaatsnemen op de tribune tegenover de grote tribune. Dat werd geweigerd: de medewerker vond dat eerst de grote tribune vol bezet moest zijn alvorens de t/o-tribune werd opengesteld. Dat vonden wij onhartelijk, maar vooral kleinerend en eigenlijk niet ter zake doende. Op de looproute staan 3 comfortabele banken waar wij graag even wilden uitrusten, zelfs dat werd geweigerd. Als deze logistiek beleid is wat van hogerhand wordt opgelegd, dan mag daar wel eens naar worden gekeken.

Gezellig en overzichtelijk park

Mijn kinderen (3 en 7 jaar) vinden Avifauna geweldig! Vogels kijken, de vogelshow (aanrader!) en daarna heerlijk in de speeltuin spelen. Fijn park, niet te groot en niet te klein, overzichtelijk en supervriendelijk personeel!

• Speeltuin

Hebben wij reeds in een eerdere mail aangegeven aan Laura Schoep

nvt

• Prijs - Kwaliteit N.v.t.

Fijne dag gehad

Veel gezien. We dachten dat het kleiner was. Maar het is best groot. En het was niet zo druk op het moment dat wij er waren. Op een woensdag.

• Speeltuin N.v.t.

Een mooi park en voor de kids een mooie speeltuin en speelhal

Ik kom al jaren geregeld in Avifauna. Genieten van de vogelshows, de halfaapjes en talloze andere vogelsoorten. Mijn jongste zoon is echter fan van de speeltuin met speelhal. Verder is het grote parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren een pre. De horecafaciliteiten maken het af. Geen gekke prijzen er wordt je geen poot uitgetrokken in Avifauna ! Met mooi weer (en vooral met kinderen) moet je hier zeker eens naar toe.

Heerlijke dag met kleinkinderen

De combinatie van een wandeling door het vogelpark en de speeltuin die zeer gericht is voor kleine kinderen (2 en 4 jaar) maakten een heerlijke dag.

• Speeltuin

In één woord: “Fantastisch”

Avifauna is op slechts ruim 1 km van mijn voordeur, het is dus op loopafstand en een bezoek aan het park is echt een aanrader voor iedereen, die van pracht en dieren houdt, ik kom hier dan ook elk jaar tussen de 7 en 10 keer. Zeker nu tijdens Corona sluiting het park een enorme upgrade heeft gehad!!! Ik heb al jaren een abonnement en zal dit ook blijven verlengen elk jaar!!!

Verrast

Leuk park, groter dan verwacht.

• Speeltuin

Avifauna een aanrader, ook in coronatijd

Met twee volwassenen en twee kinderen naar Avifauna; was de eerste keer na coronasluiting; met een tijdslot. Wat bijzonder is gewaardeerd: Avifauna heeft heel veel geïnvesteerd in toezicht en het schoonmaken van materiaal. Juist ook in de speeltuin, waar veel kinderen gebruik van maken. Top Avifauna, complimenten voor jullie vaak nog jong personeel.

• Dierenwelzijn N.v.t.
  • Speeltuin

weer ouderwets gezellig en leuk

Avifauna zorgt voor een leerzaam verblijf

Een heerlijk ontspannen dag

Mijn kleinkinderen genieten hier elke keer weer, zowel van vogels voeren als de geweldige speeltuin En wat zeker heel fijn is dat de horeca redelijke prijzen hanteert zodat je niet kapitalen kwijt bent na een dagje weg Daarbij is al het personeel erg vriendelijk in het park en in de horeca

Geweldig mooi vogelpark

Prachtige vogel shows en vriendelijk behulpzaam personeel. Heel erg mooi en goed onderhouden en zeer netjes. Echt een aanrader.

• Speeltuin N.v.t.

Leuke dag maar van de lunch had ik meer verwacht

Ik vond de lunch opties weinig en de gezonden dingen erg prijzig!

Heel leuk

Vooral de vogelshow , Een Top show. Ik kon zelf niet geloven wat ik zag toen de rode ibis en kroonkraanvogels en rose kaketoe rond vlogen. Is aan te raden .

Mooi park

Genoeg te zien voor de kinderen tijdens schoolreis. Zelf vond ik alleen de routes wat onoverzichtelijk, waardoor we niet alles hebben gezien. De speeltuin is echt fantastisch! Eten en drinken ook prima!

• Speeltuin

Prachtig ruim en onderhouden park

Sinds kort weer open. Wij hebben genoten van het hele park. Ruim schoon divers enz. Ook de vogeldemonstratie was indrukwekkend. De muziek erbij en dan de in hordes aanvoegende soorten. Prachtig

Hoorn 59

2404 HG Alphen aan den rijn